Pythagorion

lennot

alk. 327€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 523€
Etsi valmismatkat
Lisää valmismatkoja Pythagorioniin

Pythagorionin hotellit

Matkakohteita Pythagorionin lähellä

 • Hera 2 oli suosikkihotellimme!

  Valitettavasti tuo Hera ei ole enää saatavilla;vierailemme aina tervehtimässä ihanaa omistajaperhettä!Nyt syyskuussa menemme Astraan,Vähän vastaava kuin Hera eli mahtavat näkymät alas satamaan!Suosikkipaikkamme johon aina poikkeamme on pieni kahvila siinä,missä satamasta tuleva ja ylhäältä tuleva tie risteävät,Siinä voisi istua ja tuntea olevansa KREIKASSA vaikka koko päivän!Pitkä ranta ihana,vaikka sieltäkin on kadonnut ikiihana äidin ja poikansa pitämä kaislabaari...Marian ruokapaikka satamassa paras;kreikkalaista musiikkia kotiruuan kera,poiketkaa!Ja ne upeat purjeveneet ympäri maailmaa...Paras paikka mielestämme Kreikassa!

  Kohde: Pythagorion, Kreikka Kategoria: Pythagorionin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 05.07.14 Lähettäjä: Vieras
 • Hyvää ruokaa ja ystävällisiä ihmisiä

  Hei, Palasimme vasta Kreikan matkalta Samoksesta Pythagorionista.Matka oli jälleen onnistunut. Sää suosi,aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta koko viikon ja merivesi oli ihanan lämmintä. Hintataso vastasi kahden vuoden takaista tasoa,muilta osin kuin coctail juomien(niitä tosin juomme harvemmin ). Palvelu oli erinomaista ja ystävällistä,jopa ystävällisempää kuin aiemmin. Pythagorionista löytyy erinomainen taverna Maritsa,joka tarjoaa hyvää perus kreikkalaista ruokaa ja kohtuuhinnalla.Kahden henkilön illallinen alkuruokineen,viineineen ja pääruokineen oli n.30 euron tasoa.Palvelu erinomaista. Rantatuolit+päivänvarjo vuokra kahdelta 5 euroa Taksimatka hotelliin n.1.5 km Pythagorion taksiasemalta 4-5 euroa eli edullista,vaikka bensan hinta on kalliimpaa kuin Suomessa Kohde on turvallinen,myös lapsiperheille joille suosittelen pientä entistä kalastajakylää Kokkaria. Kreikkalaiset pitävät lapsista. Majoituskohteemme oli ainoa reissun miinus ja suosittelenkin,että ...  Lisää...

  Hei, Palasimme vasta Kreikan matkalta Samoksesta Pythagorionista.Matka oli jälleen onnistunut. Sää suosi,aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta koko viikon ja merivesi oli ihanan lämmintä. Hintataso vastasi kahden vuoden takaista tasoa,muilta osin kuin coctail juomien(niitä tosin juomme harvemmin ). Palvelu oli erinomaista ja ystävällistä,jopa ystävällisempää kuin aiemmin. Pythagorionista löytyy erinomainen taverna Maritsa,joka tarjoaa hyvää perus kreikkalaista ruokaa ja kohtuuhinnalla.Kahden henkilön illallinen alkuruokineen,viineineen ja pääruokineen oli n.30 euron tasoa.Palvelu erinomaista. Rantatuolit+päivänvarjo vuokra kahdelta 5 euroa Taksimatka hotelliin n.1.5 km Pythagorion taksiasemalta 4-5 euroa eli edullista,vaikka bensan hinta on kalliimpaa kuin Suomessa Kohde on turvallinen,myös lapsiperheille joille suosittelen pientä entistä kalastajakylää Kokkaria. Kreikkalaiset pitävät lapsista. Majoituskohteemme oli ainoa reissun miinus ja suosittelenkin,että valitsette tutut jo vuosia samalla matkanjärjestäjällä olleet hotellit tai huoneistohotellit. Jassas!

  Kohde: Pythagorion, Kreikka Kategoria: Pythagorionin muita vinkkejä
  Lisätty: 11.09.13 Lähettäjä: Vieras
 • Paratiisi nimeltä Samos Pythagorion

  Olemme perheeni kanssa olleet ko.paikassa jo kaksikymmentä vuotta joka kesä. Tunnemme olevamme lähes pythagoriolaisia tai samoslaisia. Ihmiset ovat ihania! Koko saari on huikean kaunis. Olemme lomailleet eri kesäkuukausina ja aina on ollut yhtä kaunista,ei oikeastaan liian kuumaa,jos ei halua shoppailla liiaksi Samoksen kaupungin "basaarissa". Ireonin kalastajakylä on aina koettava. Välimeren kirkas vesi ja sen puhtaus lähes huumaavat ensikertalaisen. Pythagorionin ranta (Dorissa-Kouros-Fito Bay) on palkittu puhtaudestaan. Merisiiliä emme ole koskaan nähneet ja vedessä olemme olleet melko paljon. Oma nautintonsa on ruoka;puhdasta ja yksinkertaisen maukasta. Tosin Dorissa Bay-hotellin ravintola on ihan Euroopan yksi tunnetuista lomanautinnoista, sen ovat todistaneet valtiomiehet kuten Bush ja Clinton ja monet muut ja tietysti myös me! Menkää ja tulkaa ihmeessä Samoksen Pythagorioniin, se on täynnä ikiaikaista kauneutta, villiyrtin tuoksua,vuoria ja merta.Luostarit ovat monet maailman ...  Lisää...

  Olemme perheeni kanssa olleet ko.paikassa jo kaksikymmentä vuotta joka kesä. Tunnemme olevamme lähes pythagoriolaisia tai samoslaisia. Ihmiset ovat ihania! Koko saari on huikean kaunis. Olemme lomailleet eri kesäkuukausina ja aina on ollut yhtä kaunista,ei oikeastaan liian kuumaa,jos ei halua shoppailla liiaksi Samoksen kaupungin "basaarissa". Ireonin kalastajakylä on aina koettava. Välimeren kirkas vesi ja sen puhtaus lähes huumaavat ensikertalaisen. Pythagorionin ranta (Dorissa-Kouros-Fito Bay) on palkittu puhtaudestaan. Merisiiliä emme ole koskaan nähneet ja vedessä olemme olleet melko paljon. Oma nautintonsa on ruoka;puhdasta ja yksinkertaisen maukasta. Tosin Dorissa Bay-hotellin ravintola on ihan Euroopan yksi tunnetuista lomanautinnoista, sen ovat todistaneet valtiomiehet kuten Bush ja Clinton ja monet muut ja tietysti myös me! Menkää ja tulkaa ihmeessä Samoksen Pythagorioniin, se on täynnä ikiaikaista kauneutta, villiyrtin tuoksua,vuoria ja merta.Luostarit ovat monet maailman perintökohteita.

  Kohde: Pythagorion, Kreikka Kategoria: Pythagorionin muita vinkkejä
  Lisätty: 20.07.12 Lähettäjä: Vieras
 • Mukava huoneistohotelli

  Hotelli: Samos Sun

  Todella mukava oma soppi löytyi hotelista, vaikka olikin vastaanoton vierellä. Oma portti pikkuiseen terassiin ja vähän väkeä kulki ohi, päärynöitä ja persikoita kasvoi lähellä. Hotellissa paikan suurin allasalue, joka oli todella viihtyisä. ihan normaali allasalue siis, mutta iso allas ja mukavat paikat auringonotolle ja oleilulle. allasbaari oli mukava ja henkilökunta ystävällistä. omalla terassilla oli ihana istua illalla kynttilän valossa sekä aamulla viereisen suuren marketin mahdollistamilla omilla aamupaloilla. hotellin aamupala EI OLLUT 7euron arvoinen! ja huom, viereisen marketin tuore appelsiinimehu on ihanaa! hotellin aamupalalta esim. vihannekset puuttuivat kokonaan ym. keskustaan oli yli 2km mutta matka ei tuntunut miltään. kiva oli kävellä ja katsella seutuja. matka takaisin taxilla hotelliin illalla maksoi 4euroa. rantsuun oli matkaa 1km ja hotellin vierellä oli kiva Ilios -hotellin taverna, jossa oli mukava syödä hyvää ruokaa, kun ei jaksanut pitkän päivän jälkeen käve...  Lisää...

  Todella mukava oma soppi löytyi hotelista, vaikka olikin vastaanoton vierellä. Oma portti pikkuiseen terassiin ja vähän väkeä kulki ohi, päärynöitä ja persikoita kasvoi lähellä. Hotellissa paikan suurin allasalue, joka oli todella viihtyisä. ihan normaali allasalue siis, mutta iso allas ja mukavat paikat auringonotolle ja oleilulle. allasbaari oli mukava ja henkilökunta ystävällistä. omalla terassilla oli ihana istua illalla kynttilän valossa sekä aamulla viereisen suuren marketin mahdollistamilla omilla aamupaloilla. hotellin aamupala EI OLLUT 7euron arvoinen! ja huom, viereisen marketin tuore appelsiinimehu on ihanaa! hotellin aamupalalta esim. vihannekset puuttuivat kokonaan ym. keskustaan oli yli 2km mutta matka ei tuntunut miltään. kiva oli kävellä ja katsella seutuja. matka takaisin taxilla hotelliin illalla maksoi 4euroa. rantsuun oli matkaa 1km ja hotellin vierellä oli kiva Ilios -hotellin taverna, jossa oli mukava syödä hyvää ruokaa, kun ei jaksanut pitkän päivän jälkeen kävellä keskustaan. Suosittelen Samos Sunia! Kuitenkin viereisen Evelyn -ravintolan tavernassa joutui syömään kallista ja huonoa ruokaa: hampurilainen sisälsi 2 kamalaa "saarioisten" jauhelihapihviä sekä salaattia. kannattaa maistaa ihan muuta kylän keskustassa kuten moussakaa sekä kreikkalaista salaattia!!

  Kohde: Pythagorion, Kreikka Kategoria: Pythagorionin hotellit
  Lisätty: 04.08.09 Lähettäjä: Tolteekki
 • Hieman pythagoriasta

  Kaunista seutua oliime juuri siellä lämmintä riitti tuli jopa ahnehdittua aurinkoa liikaakin ja iho kärähti, joten aurinkorasvoja mukaan tai saahan niitä sieltäkin Tiet ovat mäkisiä ja kivistä tehtyjä . Keskustassa on supermarket josta löytyi kaikki tarpeellinen hinnat siellä vaan joissakin elintarvikkeissa kalliimpia kuin suomessa. Rannat ovat kivisiä mutta pieniä pyöreitä ,sileitä eivät satu, mutta kun aurinko niitä lämmittää pitää olla kengat jalassa muuten jalkapohjat palaa.

  Kohde: Pythagorion, Kreikka Kategoria: Pythagorionin muita vinkkejä
  Lisätty: 19.06.09 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Pythagorionissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Pythagorionissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Pythagorioniin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Miiaaa

Kohde: Pythagorion
Ajankohta: Heinäkuu 25, 2010 - Elokuu 08, 2010
Kommentti: HOTEL DORYSSA SEASIDE RESORT

Oletko vieraillut Pythagorionissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Pythagorionista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kreikka
Englanninkielinen nimi: Pythagorion
Tunnetaan myös nimellä: Pythagoreio
Etäisyys Helsingistä: 2506 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 20min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +30
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 166
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kreikka
Suomen suurlähetystö Kreikassa
Kreikan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Pythagorion
Suomenkielinen Wikipedia: Pythagorion
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kreikka
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Pythagorion
Pieni hetki, sivua ladataan.