Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Samos

lennot

alk. 236€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 446€
Etsi valmismatkat

Samoksen sääennuste

pe 1.12.

Sadetta, Osittain pilvistä
22°C | 14°C
8 m/s

la 2.12.

Sadetta, Osittain pilvistä
21°C | 19°C
8 m/s

su 3.12.

Sadetta, Pilvistä
21°C | 18°C
8 m/s

ma 4.12.

Sadetta, Pilvistä
18°C | 17°C
6 m/s

ti 5.12.

Sadetta, Osittain pilvistä
17°C | 16°C
1 m/s

ke 6.12.

Sadetta, Pilvistä
17°C | 15°C
11 m/s
Lisää valmismatkoja Samokselle

Samoksen artikkelit

Koe Samos

Samoksen hotellit

Booking.com

Matkakohteita Samoksessa

Matkakohteita Samoksen lähellä

 • Votsalakia

  JULKINENSuikkeli - 06.08.2016 klo 11:41 Samos ja Votsalakia Kohde, joka antaa loman kaikille rauhaa rakastaville, sekä vähän huvittelua parin keskustan baarin ansiosta. Pääset vaeltelemaan ihaillen upeista maisemista ja merivesi on puhdasta ja virkistävää. Jopa delfiinit viihtyvät täällä. Usein kohteessa käyneenä löytyi loistava ranta keskustasta Pigadi ravintolan edustalta. Ei tungosta, vähän kauempana rannasta pystyit pelaamaan ja juoksentelemaan hienolla hiekkapohjalla. Nälän yllättäessä poikkesimme Pigadiin syömään giropitan, eikä hinta päätä huimaa. Lapsille hoidetulla nurmikolla leikkikenttä. Eksyimme illalla samaan ravintolaan syömään ja niin näköalat syödessä, kuin myös ruuan maku olivat taivaalliset. Tarjoilijarouvan ansiosta kielitaitoni koheni kiitettävästi, ja ruokailu venyi jopa kolmetuntiseksi kieliopintojen merkeissä. Jos et halua vuokrata autoa, pyydä taksilta tarjous vaikkapa koko päivän käytöstä. Asiantuntemus ja tieto mielenkiintoisista kohteista, sekä tieto...  Lisää...

  JULKINENSuikkeli - 06.08.2016 klo 11:41 Samos ja Votsalakia Kohde, joka antaa loman kaikille rauhaa rakastaville, sekä vähän huvittelua parin keskustan baarin ansiosta. Pääset vaeltelemaan ihaillen upeista maisemista ja merivesi on puhdasta ja virkistävää. Jopa delfiinit viihtyvät täällä. Usein kohteessa käyneenä löytyi loistava ranta keskustasta Pigadi ravintolan edustalta. Ei tungosta, vähän kauempana rannasta pystyit pelaamaan ja juoksentelemaan hienolla hiekkapohjalla. Nälän yllättäessä poikkesimme Pigadiin syömään giropitan, eikä hinta päätä huimaa. Lapsille hoidetulla nurmikolla leikkikenttä. Eksyimme illalla samaan ravintolaan syömään ja niin näköalat syödessä, kuin myös ruuan maku olivat taivaalliset. Tarjoilijarouvan ansiosta kielitaitoni koheni kiitettävästi, ja ruokailu venyi jopa kolmetuntiseksi kieliopintojen merkeissä. Jos et halua vuokrata autoa, pyydä taksilta tarjous vaikkapa koko päivän käytöstä. Asiantuntemus ja tieto mielenkiintoisista kohteista, sekä tietoa saaresta samaan hintaan, mutta omalla aikataululla on jopa halvempaa, kuin matkatoimiston retkillä.

  Kohde: Votsalakia, Kreikka Kategoria: Votsalakian aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 06.08.16 Lähettäjä: Suikkeli
 • Hera 2 oli suosikkihotellimme!

  Valitettavasti tuo Hera ei ole enää saatavilla;vierailemme aina tervehtimässä ihanaa omistajaperhettä!Nyt syyskuussa menemme Astraan,Vähän vastaava kuin Hera eli mahtavat näkymät alas satamaan!Suosikkipaikkamme johon aina poikkeamme on pieni kahvila siinä,missä satamasta tuleva ja ylhäältä tuleva tie risteävät,Siinä voisi istua ja tuntea olevansa KREIKASSA vaikka koko päivän!Pitkä ranta ihana,vaikka sieltäkin on kadonnut ikiihana äidin ja poikansa pitämä kaislabaari...Marian ruokapaikka satamassa paras;kreikkalaista musiikkia kotiruuan kera,poiketkaa!Ja ne upeat purjeveneet ympäri maailmaa...Paras paikka mielestämme Kreikassa!

  Kohde: Pythagorion, Kreikka Kategoria: Pythagorionin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 05.07.14 Lähettäjä: Vieras
 • Ihmiset

  Kolmenkymmenen vuoden kokemuksella voi sanoa että pari sanaa opiskeltua kieltä antaa paljon paremman kohtelun verrattuna ummikkoon ja elämys on sellainen josta ei eroon pääse.Aina vain pitää mennä vaikka olisi kuin rahat vähissä katsomaan niitä ihania ihmisiä ja nauttimaan ruuasta ja juomasta.

  Kohde: Samos, Kreikka Kategoria: Samoksen muita vinkkejä
  Lisätty: 24.11.13 Lähettäjä: Vieras
 • Samos ja Samoksen kaupunki (Vathy)

  Tässä linkki tarinaan matkaamme Samokselle syyskuu 2013. http://wwolfie.blogspot.fi/ Ei mikään täydellinen matkakertomus, mutta meidän kokemuksia matkalta...

  Kohde: Samos, Kreikka Kategoria: Samoksen muita vinkkejä
  Lisätty: 11.10.13 Lähettäjä: Vieras
 • Hinta-laatu kohdallaan

  Hotelli: Samos Bay

  Olin vasta Samoksella, Vathissa 10-17.09 ja asuttiin Samos Bay hotellissa. Viikkoa ennen varattu matka oli halventunut noin puolella,jess! Olin käynyt 25 vuotta aikaisemmin samassa paikassa ja ei se ollut,positiivisessa mielessä, muuttunut juuri lainkaan. Katseltuani muita paikkoja saarella en missään muualla haluaisikaan asua, varsinkaan en ahtaassa Pythagorionissa. Hotelli oli, varsinkin hintaansa nähden, loistava ja upealla paikalla rannalla. Korkeuseroja ja rappuja oli mutta parveke merelle päin korvasi sen. Henkilökunta oli kaikkialla erittäin ystävällinen ja palvelualtis ja hymyilevä. Ruoka oli mitä oli, makuasia, ja Samoksen viinit ovat mitä ovat, edelleen makuasia. Säät helli, aamuisin ja iltaisin n.21 ja päivisin 30-35. Hintatasosta olin iloisesti yllättynyt koska olin kuvitellut Kreikkaa kalliimmaksi, "parhaimmissa" paikoissa 0,5 tuoppi olutta 4€ mutta rannalla tuolille tuotuna 2€, not bad! Rantatuoli ja varjo ja erinomainen palvelu maksoi vaan 3€/päivä tai sitten otti ...  Lisää...

  Olin vasta Samoksella, Vathissa 10-17.09 ja asuttiin Samos Bay hotellissa. Viikkoa ennen varattu matka oli halventunut noin puolella,jess! Olin käynyt 25 vuotta aikaisemmin samassa paikassa ja ei se ollut,positiivisessa mielessä, muuttunut juuri lainkaan. Katseltuani muita paikkoja saarella en missään muualla haluaisikaan asua, varsinkaan en ahtaassa Pythagorionissa. Hotelli oli, varsinkin hintaansa nähden, loistava ja upealla paikalla rannalla. Korkeuseroja ja rappuja oli mutta parveke merelle päin korvasi sen. Henkilökunta oli kaikkialla erittäin ystävällinen ja palvelualtis ja hymyilevä. Ruoka oli mitä oli, makuasia, ja Samoksen viinit ovat mitä ovat, edelleen makuasia. Säät helli, aamuisin ja iltaisin n.21 ja päivisin 30-35. Hintatasosta olin iloisesti yllättynyt koska olin kuvitellut Kreikkaa kalliimmaksi, "parhaimmissa" paikoissa 0,5 tuoppi olutta 4€ mutta rannalla tuolille tuotuna 2€, not bad! Rantatuoli ja varjo ja erinomainen palvelu maksoi vaan 3€/päivä tai sitten otti koko viikon 15€ joka sitten laski 10€'oon, halpaa! Suosittelen ehdottomasti tätä hotellia jos kunnon löhölomaa haluaa. Vieressä tosi mukava taverna, periaatteessa aina auki ja mielummin asun rannan lähellä josta voi sitten n. kilometrin matkan kävellä keskustaan kuin toisinpäin. Ainoa paha oli heti hotellista lähtevä tosi jyrkkä mäki, mulla kun polvet reistailee, mutta kyllä se siitä. Olen sen verran nähnyt maailmaa että kun kunnon aivot narikkaan- lomaa haluan niin tulen ehdottomasti tänne takaisin ja ensi vuotta jo odottelen ja nimenomaan syyskuun lomaa, tuo 30-35 riittää mulle oikein hyvin. Suosittelen lämpimästi!

  Kohde: Samos, Kreikka Kategoria: Samoksen hotellit
  Lisätty: 21.09.13 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Samoksessa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Samoksessa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Samokselle?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Somppa

Kohde: Samos
Ajankohta: Kesäkuu 17, 2014 - Kesäkuu 24, 2014
Kommentti: Votsalakia,Samos

Miiaaa

Kohde: Pythagorion
Ajankohta: Heinäkuu 25, 2010 - Elokuu 08, 2010
Kommentti: HOTEL DORYSSA SEASIDE RESORT

Himomatkustaja

Kohde: Samos
Ajankohta: Syyskuu 2007

PinkMilly13

Kohde: Samos
Ajankohta: Heinäkuu 08, 2009 - Heinäkuu 16, 2009
Kommentti: Joo eli oltiin 2009 viikko samoalla, tai hotelli oli siellä mutta oltiin purjehtimassa tuttujen kansssa tuttujen pujeveneella viikko, ja käytiin monella eri saarella. Paljon muistoja jäi. Nukuttiin vain yksi yö hotellilla muut yöt purjveneessä, illat olimme ravintoloissa. Suosittelen jos suinkin on mahdollista tämmöiselle! :)

BisaNte

Kohde: Samos
Ajankohta: Toukokuu, 1991

Oletko vieraillut Samoksessa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Samoksesta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kreikka
Englanninkielinen nimi: Samos
Etäisyys Helsingistä: 2501 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 20min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +30
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 166
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kreikka
Suomen suurlähetystö Kreikassa
Kreikan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Samos
Suomenkielinen Wikipedia: Samos
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kreikka
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Samos
Pieni hetki, sivua ladataan.