Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Tripoli

lennot

alk. 147 €
Etsi lennot

Matkakohteita Tripolin lähellä

Suosittuja hotelleja Tripolissa

 • Kaikki viat mitä hotellihuoneesta voi löytyä

  Hotelli: Arcadia Hotel

  Joskus tekee sen virheen, että kun hotellin vastaanotto näyttää siistiltä, kuvittelee hotellihuoneidenkin olevan siistejä. Puoli tuntia Tripolin sokkeloisesta kaupungista hotellia etsittyämme törmäsimme Arcadiaan. Se oli ruma laatikkotalo liikenneympyrän katveessa, mutta vastaanotto oli siisti emmekä parempaakaan siihen hätään keksineet. Huone oli törkeässä kunnossa siihen nähden, että hotellin OLISI PITÄNYT olla kolmen tähden. Vessa ei vetänyt, lamppujen valokatkaisivat roikkuivat irti seinästä (ja seinässä oli muuten reikä), tapetit halkeilivat sieltä sun täältä.. Yksinkertaistettuna: huoneessa oli suunnilleen kaikki viat mitä hotellihuoneesta vain voi löytyä. Television kuva rätisi niin, että oli turha kuvitellakaan katsovansa mitään. Jos joskus erehdyt poikkeamaan Tripolin kaupunkiin, joka jo itsessään on suuri virhe, älä ainakaan valitse tätä hotellia!

  Kohde: Tripoli, Kreikka Kategoria: Tripolin hotellit
  Lisätty: 29.06.08 Lähettäjä: llauraa-
 • Yksi maailman ankeimmista kaupungeista

  Kreikan sisämaassa sijaitsevassa Tripolissa harhaillessaan on vaikea uskoa, että parinsadan kilometrin säteellä on myös kauniita satamia ja sinivalkoisia taloja. Olo kuin marraskuisessa Helsingissä: harmaa taivas sopii yhteen harmaiden laatikkotalojen kanssa. Epäonneksemme on sunnuntai ja kaupat ovat kiinni, samoin kuin suurin osa ravintoloista, mutta jotain tekemistä on pakko keksiä kun hotellimme Arcadia nyt on mitä on (eli jotain sellaista missä ei halua oleskella kymmentä minuuttia kauempaa ellei ole aivan pakko). Harmittaa edelleen, että tuhlasimme tässä kaupungissa viimeisen lomapäivämme, jonka olisi voinut viettää jossain aivan muualla. Varoitus: vaikka olisit ajanut jo monta sataa kilometriä Kreikan eteläkärjestä ja olisit kuolemanväsynyt niin kuin me, älä jää Tripoliin! Tästä laatikkotalojen labyrintista joudut etsimään yhtä kaupungin suunnilleen viidestä hotellista saman ajan, kuin kuluttaisit ajamalla seuraavaan kaupunkiin. Tripolissa ei tosiaankaan ole mitään näkemisen a...  Lisää...

  Kreikan sisämaassa sijaitsevassa Tripolissa harhaillessaan on vaikea uskoa, että parinsadan kilometrin säteellä on myös kauniita satamia ja sinivalkoisia taloja. Olo kuin marraskuisessa Helsingissä: harmaa taivas sopii yhteen harmaiden laatikkotalojen kanssa. Epäonneksemme on sunnuntai ja kaupat ovat kiinni, samoin kuin suurin osa ravintoloista, mutta jotain tekemistä on pakko keksiä kun hotellimme Arcadia nyt on mitä on (eli jotain sellaista missä ei halua oleskella kymmentä minuuttia kauempaa ellei ole aivan pakko). Harmittaa edelleen, että tuhlasimme tässä kaupungissa viimeisen lomapäivämme, jonka olisi voinut viettää jossain aivan muualla. Varoitus: vaikka olisit ajanut jo monta sataa kilometriä Kreikan eteläkärjestä ja olisit kuolemanväsynyt niin kuin me, älä jää Tripoliin! Tästä laatikkotalojen labyrintista joudut etsimään yhtä kaupungin suunnilleen viidestä hotellista saman ajan, kuin kuluttaisit ajamalla seuraavaan kaupunkiin. Tripolissa ei tosiaankaan ole mitään näkemisen arvoista.

  Kohde: Tripoli, Kreikka Kategoria: Tripolin vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 29.06.08 Lähettäjä: llauraa-

Oletko käynyt Tripolissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Tripolissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Onko sinulla kuvia Tripolista?

Tripolista ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Tripolissa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Tripoliin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Tripolissa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Tripolissa. Oletko sinä vieraillut Tripolissa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Tripolista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kreikka
Tunnetaan myös nimellä: Tripolis
Etäisyys Helsingistä: 2529 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 20min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +30
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 166
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kreikka
Suomen suurlähetystö Kreikassa
Kreikan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Tripoli
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kreikka
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Tripoli
Pieni hetki, sivua ladataan.