Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Tolo

Matkakohteita Tolon lähellä

Suosittuja hotelleja Tolossa

 • Pieni kaunis Tolo

  Olimme heinäkuussa Pelonponnesoksen omatoimisen kiertomatkamme alussa pari yötä Tolossa. Paikka oli meille täysin tuntematon. Kokemus erittäin positiivinen, emme olleet koskaan saaneet niin uskomattoman ihanaa tervetulotoivotusta kun hotelli Solon henkilökunta meille toivotti. Kutsuttiin etunimeltä ja vuolaasti toivoteltiin tervetulleeksi, ja esiteltiin heti hotellin johtajalle. Hotelli melko vaatimaton, mutta oli aivan meren rannalla, ruokailuterassi merelle päin, aivan oikea unelma. Tolo yllätti todellakin, kaunis, pieni, hiljainen kylä... erityisesti upea, hienohiekkainen, hitaasti syvenevä ranta oli loistava. Ensimmäistä kertaa Kreikan matkoillamme koettiin Tolossa ikuisesti mieleemme jäävät yöuinnit suloisen lämpöisessä meressä, tähtitaivaan alla! Satumaista! Taianomaista! Ruokailupaikkoja runsaasti, oikeastaan kaikki meren rannalla, samoin hotelleja. Epidavrokseen, samoin Nafplioon lyhyt matka, molemmissa kannattaa käydä! Palataan varmasti uudelleen...ajan kanssa!...  Lisää...

  Olimme heinäkuussa Pelonponnesoksen omatoimisen kiertomatkamme alussa pari yötä Tolossa. Paikka oli meille täysin tuntematon. Kokemus erittäin positiivinen, emme olleet koskaan saaneet niin uskomattoman ihanaa tervetulotoivotusta kun hotelli Solon henkilökunta meille toivotti. Kutsuttiin etunimeltä ja vuolaasti toivoteltiin tervetulleeksi, ja esiteltiin heti hotellin johtajalle. Hotelli melko vaatimaton, mutta oli aivan meren rannalla, ruokailuterassi merelle päin, aivan oikea unelma. Tolo yllätti todellakin, kaunis, pieni, hiljainen kylä... erityisesti upea, hienohiekkainen, hitaasti syvenevä ranta oli loistava. Ensimmäistä kertaa Kreikan matkoillamme koettiin Tolossa ikuisesti mieleemme jäävät yöuinnit suloisen lämpöisessä meressä, tähtitaivaan alla! Satumaista! Taianomaista! Ruokailupaikkoja runsaasti, oikeastaan kaikki meren rannalla, samoin hotelleja. Epidavrokseen, samoin Nafplioon lyhyt matka, molemmissa kannattaa käydä! Palataan varmasti uudelleen...ajan kanssa!

  Kohde: Tolo, Kreikka Kategoria: Tolon muita vinkkejä
  Lisätty: 08.09.16 Lähettäjä: Vieras
 • Ihana Tolo.

  Hotelli: John&George

  Hotellista ei ihmeitä, kaikinpuolin hyvä. Liikuntarajoitteiselle/huonokuntoiselle hotellin sijainti jyrkässä rinteessä ei ehkä paras mahdollinen. Tolo on todella rauhallinen ja melko pieni kohde, mutta esim Kreikan ent. pääkaupunkiin Napflioon on vain noin 10km matka. Siellä tulikin käytyä iltaa viettämässä pariin kertaan. 2005 Tolo kuului vielä Hispanian kohteisiin ja täytyy sanoa, että lukuisista tekemistäni matkoista tämä oli parhaita, ellei paras. Varmaan vaikutusta oli myös ihanalla, uudehkolla avovaimollani... Olisin varmasti käynyt toistekin, mutta poistivat kohteen valikoimistaan. Hispanian oppaat olivat aivan omaa luokkaansa. Pitkien bussilla siirtymisten aikana oppaat kertoivat Kreikan mytologiasta ja muita tarinoita maan historiasta. Retkivalikoima oli todella laaja ja laadukas. Parhaiten jäivät mieleen Kalavrita, Epidaurus, Ateena ja merimatka läheisille Hydran ja Spetseksen saarille.

  Kohde: Tolo, Kreikka Kategoria: Tolon hotellit
  Lisätty: 02.06.11 Lähettäjä: mikkiankka

Oletko käynyt Tolossa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Tolossa

Kysymyksiä Tolosta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Onko sinulla kuvia Tolosta?

Tolosta ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Tolossa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Toloon?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

plindgre

Kohde: Tolo
Ajankohta: Syyskuu 12, 2010 - Syyskuu 24, 2010
Kommentti: Olemme mieheni kanssa lähdössä viettämään 2x30 synttäreitä Toloon Minoa hotelliin. Emme ole aikaisemmin käyneet Tolossa emmekä manner Kreikassa paitsi Pargassa ja sieltä ajelleet Lefkakselle. Toivo mukaan Peloponnesos on hienoa aluetta. Vuokaraamme auton, joten eiköhän näkemistä löydy. Jos joku voisi antaa vinkkejä meille. Olemme Kreikan matkailijoita (16 kertaa eri puolilla saaristoa), mutta olisisimme kiitollisisia vihjeistä tälle alueelle. Kiitos.

Oletko vieraillut Tolossa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Tolosta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kreikka
Tunnetaan myös nimellä: Tolon
Etäisyys Helsingistä: 2526 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 20min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +30
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 166
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kreikka
Suomen suurlähetystö Kreikassa
Kreikan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Tolo
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kreikka
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Tolo
Pieni hetki, sivua ladataan.