Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Monemvasia

Matkakohteita Monemvasian lähellä

Suosittuja hotelleja Monemvasiassa

  • Yövy historian keskellä - mukavasti!

    Hotelli: Lazareto Hotel

    Monemvasian upeassa historiallisessa kaupungissa yöpyminen on todellinen kokemus! Kaupunkiin käveleminen on kuin astuisi suoraan keskiajalle, eikä tunne katoa hotelleissakaan, sillä ne on useimmiten uudistettu ikivanhoihin kivitaloihin joissa on erittäin vanhanaikainen sisustus. Lazareto Hotel oli juuri tällainen kivitaloon rakennettu hotelli. Huone, vai pitäisikö sanoa huoneisto, oli valtava ja kaksikerroksinen. Nautimme todella olostamme kivisellä parvekkeellamme, jossa söimme aamiaiseksi paikallisia vuohenjuustoleipiä ja tuijotimme kimaltelevaan mereen. Aamupalaa hotellissa ei tarjottu. Vaikka mottoni hotellien suhteen onkin yleensä "mitä uudempi, sitä paremmassa kunnossa, mitä modernimpi, sitä tyylikkäämpi", osasin arvostaa tätä kaunista kaupunkia. Ja vaikka Monemvasian muurien sisällä sijaitsevat hotellit ovatkin tyyriimpiä kuin viereisessä Elian kaupungissa, tunnelmasta kannattaa maksaa.

    Kohde: Monemvasia, Kreikka Kategoria: Monemvasian hotellit
    Lisätty: 29.06.08 Lähettäjä: llauraa-

Oletko käynyt Monemvasiassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Monemvasiassa

Kysymyksiä Monemvasiasta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Onko sinulla kuvia Monemvasiasta?

Monemvasiasta ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Monemvasiassa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Monemvasiaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

llauraa-

Kohde: Monemvasia
Ajankohta: Toukokuu 26, 2004 - Toukokuu 31, 2004
Kommentti: Kreikan matkamme on hyvä esimerkki siitä, että matkailijan ei kannata tehdä liian kunnianhimoisia suunnitelmia. Koko Kreikan kiertäminen viidessä päivässä ei ehkä kuulosta hullummalta, mutta hullua se oli. Laskeuduttuamme Ateenaan ajoimme vuokra-autollamme Napflion kaupunkiin, missä ei juurikaan ollut muuta nähtävää kuin omituinen rauniosaari lahden keskellä. Seuraavana päivänä suuntasimme Monemvasian historialliseen kaupunkiin, johon oli autoilta pääsy kielletty. Hotellimme oli upea vanhanaikainen kaksikerroksinen huoneisto parvekkeella. Kaupunki oli todella kaunis, mutta jos haluat lähteä kiertelemään polkuja vuoristoon, suosittelen varomaan hämähäkkejä; olimme saada sydänkohtauksen kun tajusimme päidemme yläpuolelle kyhätyt seitit joissa lepäsi valtavia lukkeja. Huh! Seuraava kohteemme oli Elafonis-saari Kreikan eteläkärjessä. Mahtavat, lähes autiot hiekkarannat hurmasivat meidät. Elafonisin jälkeen yövyimme jossain mystisessä satamakaupungissa jonka nimestä minulla ei ole tietoakaan, mutta tunnelmallinen se oli, ihanaa ruokaa, upeat maisemat ja mustekalat kuivumassa pyykkinaruilla - Kreikkaa aidoimmillaan! Viimeinen ja todellakin vähäisin yöpymispaikkamme oli Tripolin kaupunki. Harmaa ja ankea, kerrostalojen ja roskien valtaamasta keskustasta hotellin löytäminen tuntui lähes mahdottomalta tehtävältä ja lopulta jouduimme tyytymään kamalaan kerrostalorotiskoon jossa repeytyneet tapetit roikkuivat eikä vessa vetänyt. Lisäksi oli sunnuntai, eli kaupat olivat kiinni eikä ristinsielua näkynyt missään. Niinpä vaeltelimme masentunein mielin tässä synkässä kaupungissa jossa viimeinen lomapäivämme meni hukkaan. Kreikasta jäi huonot muistot juuri tämän loputtoman stressaavan kiertelyn takia. En myöskään tiedä mikä pöpö minuun iski, mutta olin koko matkan ajan väsynyt ja lievästi huonovointinen. Joskus tulevaisuudessa haluankin matkustaa johonkin Kreikan ihanista saarista ja löhötä siellä koko lomaviikon ajan.

Oletko vieraillut Monemvasiassa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Monemvasiasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kreikka
Tunnetaan myös nimellä: Malvasia, Monemvassia
Etäisyys Helsingistä: 2618 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 30min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +30
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 166
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kreikka
Suomen suurlähetystö Kreikassa
Kreikan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Monemvasia
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kreikka
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Monemvasia
Pieni hetki, sivua ladataan.