Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Parga

lennot

alk. 305 €
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 420 €
Etsi valmismatkat

Pargan artikkelit

Pargan sääennuste

ma 16.9.

Selkeää päivän aikana.
28°C | 19°C
2 m/s

ti 17.9.

Selkeää päivän aikana.
27°C | 19°C
2 m/s

ke 18.9.

Selkeää päivän aikana.
27°C | 20°C
2 m/s

to 19.9.

Selkeää päivän aikana.
28°C | 21°C
2 m/s

pe 20.9.

Puolipilvistä päivän aikana.
27°C | 20°C
2 m/s

la 21.9.

Puolipilvistä päivän aikana.
26°C | 20°C
2 m/s

Valmismatkoja Pargaan

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Pargan valmismatkoja:

Matkakohteita Pargan lähellä

Suosittuja hotelleja Pargassa

 • Ihana Parga

  Pargasta on tullut se oma lomakylä maailmalla. Viehättävä kylä ,rauhallinen. Löytyi myös kiva majapaikka eli huoneistohotelli Tropical. On sopivan matkan päässä kylän ytimestä. Parasta Pargassa in se ettei se ole mikään bilehelvetti. Hotelli on rauhallinen, vain noin 20 huonetta. Allasalue on kiva. Oliivilehdot ympärillä on lähes parasta. Jo 20 kertaa on kylässä oltu eikä loppua näy. Kreikkaa kierrettiin aiemmin eri saarilla. Kivaa oli sekin mutta nyt on pakko päästä Pargaan vuosittain.

  Kohde: Parga, Kreikka Kategoria: Pargan nähtävyydet
  Lisätty: 20.08.19 Lähettäjä: Vieras
 • Kiva huoneistohotelli

  Hotelli: Tropical

  Juuri itselle sopiva majoitus joka ei ole ihan kylän ytimessä. Ympärillä oliivilehtoja ja paikallista asutusta. Lähellä myös kauppoja sekä muutama taverna. Tropicalilla on oma vakiasiakaskuntansa. Huoneet siistitään päivittäin. Emäntä on miellyttävä.

  Kohde: Parga, Kreikka Kategoria: Pargan hotellit
  Lisätty: 05.06.19 Lähettäjä: Vieras
 • Rauhallinen hotelli kivalla uima-altaall

  Hotelli: Tropical

  Erinomainen hinta-laatusuhteeltaan, pieni hotelli noin kilometrin päässä vanhan kaupungin keskustasta. Uima-allasalue oli siisti ja mukava. Baarista sai ostettua edullisia juomia ja pientä purtavaa. Parin sadan metrin päästä löytyy pieni marketti, josta sai ostettua eväitä hotellihuoneeseen. Emme kaivanneet ollenkaan hotellin omaa aamiaista, sillä oli mukavampi syödä omalla kolmannen kerroksen parvekkeella ihaillen vuoristomaisemaa. Meidän huoneistossa oli erillinen makuuhuone ja olkkari-keittiö sekä kaksi parveketta. Sängyt eivät ole välttämättä ne parhaimmat, mutta mitään Tempurin patjaa tämän hintatason hotellilta tuskin voi odottaakaan. Hyvin nukuimme silti. Keittiössä on hella (ei uunia), mikro sekä kaikki tarvittavat keittiövälineet. Pyyhkeet ja lakanat vaihdettiin joka päivä. Siivous pelasi tässä hotellissa erinomaisesti. Hotellista on lyhyt matka joka puolelle, silti hyvin rauhallisella paikalla. Itse en varaisi hotellia liian läheltä keskustaa melun vuoksi (vaikka Parg...  Lisää...

  Erinomainen hinta-laatusuhteeltaan, pieni hotelli noin kilometrin päässä vanhan kaupungin keskustasta. Uima-allasalue oli siisti ja mukava. Baarista sai ostettua edullisia juomia ja pientä purtavaa. Parin sadan metrin päästä löytyy pieni marketti, josta sai ostettua eväitä hotellihuoneeseen. Emme kaivanneet ollenkaan hotellin omaa aamiaista, sillä oli mukavampi syödä omalla kolmannen kerroksen parvekkeella ihaillen vuoristomaisemaa. Meidän huoneistossa oli erillinen makuuhuone ja olkkari-keittiö sekä kaksi parveketta. Sängyt eivät ole välttämättä ne parhaimmat, mutta mitään Tempurin patjaa tämän hintatason hotellilta tuskin voi odottaakaan. Hyvin nukuimme silti. Keittiössä on hella (ei uunia), mikro sekä kaikki tarvittavat keittiövälineet. Pyyhkeet ja lakanat vaihdettiin joka päivä. Siivous pelasi tässä hotellissa erinomaisesti. Hotellista on lyhyt matka joka puolelle, silti hyvin rauhallisella paikalla. Itse en varaisi hotellia liian läheltä keskustaa melun vuoksi (vaikka Parga ei mikään bilemesta olekaan). Eli sijainniltaan tämä hotelli mielestäni erinomainen, jos haluaa nukkua täydellisessä hiljaisuudessa. Sadan metrin päästä löytyi Perivoli-niminen ravintola, jonka liharuoat ainakin veivät kielen mennessään. Ravintola tuntui täyttyvän seiskan jälkeen, eli suosittelen joko varaamaan pöydän tai mennä ajoissa paikalle. Tropicalista ei ole oikeastaan mitään huonoa sanottavaa siihen nähden, mitä siitä maksoimme. Oikein sympaattinen hotelli! Ilmastoinnin maksullisuus tuli meille yllätyksenä (mutta vain, koska en ollut tajunnut sitä ennen matkaa tarkistaa). Ilmastointi maksoi viikolta 63€.

  Kohde: Parga, Kreikka Kategoria: Pargan hotellit
  Lisätty: 16.08.18 Lähettäjä: Vieras
 • Se ei ole mitään turisti hotelli

  Hotelli: Dougias

  Erittäin huono DAUGIAS niminen paimen talo ei pysty oleskelaman haisee Liikanen huoneen sisällä ei mitää monessa paikassa ei ole hinnta lappu monessa ravintolassa erilainen hinnat kallista joku kahvilassa amulla kahvikuppi 2euro illalla 3euro.tosi pieni paikka tunnti riittää saamaan selvää pargan keskustassa ihan erilainen paikkaa verrattuna rhodes tai Kreeta.ainoa mikä on hyvä VALTOS beac.

  Kohde: Parga, Kreikka Kategoria: Pargan hotellit
  Lisätty: 10.07.18 Lähettäjä: Vieras
 • Elokuun lopulla Pargassa

  Vajaa viikko sitten kotiuduttiin Pargasta ja nyt on varmaan aika arvioida, kun vielä jotain muistaa. Hotelli Valtos Beach oli sitä mitä odotettiin. Huone kohtalainen, sänky hiukan liian kova. Palvelu todella ystävällistä kautta linjan siivoojista johtoon asti. Esim. sähköpostilla tekemäämme kyselyyn, onko hotellissa asiakkaille allas / rantapyyhkeitä, tuli vastaus parissa tunnissa. Hotellilla oli pyyhkeitä, vastoin matkatoimiston prosyyrissä ollutta tietoa. Aamiainen ei erottunut millään lailla muista kokemistamme hotelliaamiaisista, ei parempaan eikä huonompaan suuntaan, olimme siis tyytyväisiä. Hotellissa söimme päivällistä ainoastaan kaksi kertaa, eikä ruoka ollut pettymys. Kaupungin ruokapaikat tuli kahden viikon aikana kierreltyä ja ei oikeastaan missään petytty ja harvemminhan kreikkalaiseen ruokaan pettyy:) Maisemat ovat ihan upeat ja todettiinkin paikan olevan ehkä kaunein missä olemme lomailleet koskaan. Ulkoiluun erittäin sopiva ja mukavan haasteellinen maastonmuod...  Lisää...

  Vajaa viikko sitten kotiuduttiin Pargasta ja nyt on varmaan aika arvioida, kun vielä jotain muistaa. Hotelli Valtos Beach oli sitä mitä odotettiin. Huone kohtalainen, sänky hiukan liian kova. Palvelu todella ystävällistä kautta linjan siivoojista johtoon asti. Esim. sähköpostilla tekemäämme kyselyyn, onko hotellissa asiakkaille allas / rantapyyhkeitä, tuli vastaus parissa tunnissa. Hotellilla oli pyyhkeitä, vastoin matkatoimiston prosyyrissä ollutta tietoa. Aamiainen ei erottunut millään lailla muista kokemistamme hotelliaamiaisista, ei parempaan eikä huonompaan suuntaan, olimme siis tyytyväisiä. Hotellissa söimme päivällistä ainoastaan kaksi kertaa, eikä ruoka ollut pettymys. Kaupungin ruokapaikat tuli kahden viikon aikana kierreltyä ja ei oikeastaan missään petytty ja harvemminhan kreikkalaiseen ruokaan pettyy:) Maisemat ovat ihan upeat ja todettiinkin paikan olevan ehkä kaunein missä olemme lomailleet koskaan. Ulkoiluun erittäin sopiva ja mukavan haasteellinen maastonmuodoiltaan. Retket Meteoran luostariin, pashan linnoitukseen ja laivalla Korfulle ihan OK, eritoten Meteoran luostaria suosittelen, paitsi korkeanpaikan kammoisille:) Kuitenkin jäi tunne, että taisi jäädä ainoaksi kerraksi tämä matka Pargaan. Emme mitään bilehileitä vaimoni kanssa ole, mutta vähän unelias paikka meidän makuumme. Varmaan oivallinen paikka rantalomailuun panostaville ja etenkin lasten kanssa matkustaville. Parga paikkana hyvä, mutta me ei taidettu olla Pargaa varten. Ehkä sitten jos lapsenlapsia joskus saamme, viemme heidät sinne.

  Kohde: Parga, Kreikka Kategoria: Pargan muita vinkkejä
  Lisätty: 09.09.15 Lähettäjä: mlaakko9

Oletko käynyt Pargassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Pargassa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Pargaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

maarityp

Kohde: Parga
Ajankohta: Syyskuu 19, 2011 - Syyskuu 26, 2011
Kommentti: Idyllinen pikkukaupunki, tykkään. Hotelli oli Villa Perivoli ja matkatoimisto Tjäreborg.

ViidakonMursu

Kohde: Parga
Ajankohta: Heinäkuu 28, 2014 - Elokuu 04, 2014

PetraCL

Kohde: Parga
Ajankohta: Tammikuu 2009

KilimanjarO

Kohde: Parga
Ajankohta: Kesäkuu 21, 2011 - Heinäkuu 05, 2011
Kommentti: Lueskelin tänä keväänä netistä Pargan kävijöiden palutetta ja havaitsin että ei ainuttakaan negatiivistä kommenttia.Tulin siihen tulokseen että on lähdettävä katsomaan tätä kohdetta!!!

skootteristi

Kohde: Parga
Ajankohta: Syyskuu, 2010
Kommentti: Tarkoitus olis vallottaa Parga ja lähi kylät skootterilla.

Oletko vieraillut Pargassa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Pargasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kreikka
Englanninkielinen nimi: Parga
Etäisyys Helsingistä: 2347 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 10min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +30
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 166
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kreikka
Suomen suurlähetystö Kreikassa
Kreikan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Parga
Suomenkielinen Wikipedia: Parga
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kreikka
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Parga
Pieni hetki, sivua ladataan.