Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Nidri

lennot

alk. 359€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 500€
Etsi valmismatkat

Nidrin sääennuste

su 27.11.

Sadekuurojen mahdollisuus illalla ja yöllä.
16°C | 11°C
4 m/s

ma 28.11.

Puolipilvistä päivän aikana.
15°C | 10°C
2 m/s

ti 29.11.

Sadekuurojen mahdollisuus yöllä.
16°C | 11°C
3 m/s

ke 30.11.

Sadekuuroja päivän aikana.
16°C | 12°C
5 m/s

to 1.12.

Sadekuurojen mahdollisuus aamulla.
17°C | 13°C
3 m/s

pe 2.12.

Puolipilvistä päivän aikana.
17°C | 14°C
2 m/s

Valmismatkoja Nidriin

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Nidrin valmismatkoja:

Matkakohteita Nidrin lähellä

 • Yleisesti paikasta

  Kävimme 2011 elokuussa. Hotelli Armonia, hintalaatusuhteelta ihan ok tasoa. Aamupala oli jokapäivä samaa, aika keskinkertaista. Allas oli pieni, ei lastenallasta. Sijainti oli mieleemme hyvä, rauhallinen, hivenen sivussa keskustasta. Palvelu oli hyvää, mm. minne kannattaa suunnata yms. Uimarantaa ei ihan lähellä, ja lähin oli samea vetinen ja pieni hiekkaranta. Kun saimme vinkkejä paremmista niin auto piti vuokrata. Tämä onkin vahva suositus että jos Lefkasin menee niin auto kannattaa vuokrata, näin pääsee käymään upeissa paikoissa suht' järkeviin aikoihin. Auton vuokraus oli (muistaakseni) 30-40e/pv, kannattaa ottaa useampi päivä kerralla, saa edullisemmin. Suositeltavia retkikohteita: -Läheinen viinitila (ajomatka n20min, nimeä en muista, myy loistavaa viiniä) -Vasiliki beach -Egremmin beach (vahva suositus) -Porto Katsiki beach (vahva suositus) -Agia Kiriaki, läheinen pikku "temppeli" tms. Mukavan juoksulenkinpäässä. -Kathisma beach -Faneromenis luostari, jossa eläimiä ...  Lisää...

  Kävimme 2011 elokuussa. Hotelli Armonia, hintalaatusuhteelta ihan ok tasoa. Aamupala oli jokapäivä samaa, aika keskinkertaista. Allas oli pieni, ei lastenallasta. Sijainti oli mieleemme hyvä, rauhallinen, hivenen sivussa keskustasta. Palvelu oli hyvää, mm. minne kannattaa suunnata yms. Uimarantaa ei ihan lähellä, ja lähin oli samea vetinen ja pieni hiekkaranta. Kun saimme vinkkejä paremmista niin auto piti vuokrata. Tämä onkin vahva suositus että jos Lefkasin menee niin auto kannattaa vuokrata, näin pääsee käymään upeissa paikoissa suht' järkeviin aikoihin. Auton vuokraus oli (muistaakseni) 30-40e/pv, kannattaa ottaa useampi päivä kerralla, saa edullisemmin. Suositeltavia retkikohteita: -Läheinen viinitila (ajomatka n20min, nimeä en muista, myy loistavaa viiniä) -Vasiliki beach -Egremmin beach (vahva suositus) -Porto Katsiki beach (vahva suositus) -Agia Kiriaki, läheinen pikku "temppeli" tms. Mukavan juoksulenkinpäässä. -Kathisma beach -Faneromenis luostari, jossa eläimiä joka lähtöön :) -Meganissin saari (laivalla) pieni kylä korkealla. Pääsee seuraamaan paikallista rauhallista kyläelämää. -Nidrin vesiputoukset, lähellä kylää. Ajankohdasta riippuen onko putouksessä vettä. Itse satuttiin ajankohtaan jolloin pieni noro vettä valui alas :) Joskus vielä uudestaan keskittyen upeimpiin rantoihin sekä pikkukyliin.

  Kohde: Nidri, Kreikka Kategoria: Nidrin muita vinkkejä
  Lisätty: 08.09.13 Lähettäjä: aarja
 • "pommihotelli!

  Hotelli: Voulas studios

  Voulas studios on ehdottomasti ikävin kokemus mitä majoituksiin tulee Kreikassa. Ala-arvoinen, jouduttiin korjaamaan vuotavaa WC:tä koko viikon ajan. Huoneistohotellissa (yksiöt) oli kaikenkaikkiaan likaista, aurinkovarjo oli yksiön parvekkeella mutta se ei toiminut. Huone oli ensimmäisessä kerroksessa, muut kuin suomalaiset asuivat toisessa kerroksessa, en tiedä oliko ne huoneet parempia. Ajateltiin että kaksiot olisivat olleet parempia mutta jotkut sanoivat että ei. Paljon ei hintaa lystillä ollut mutta kun pilaa lomansa, sillä kokemuksella ei sopivaa hintaa! Samalla viikolla olleet tekivät reklamaation paikan päällä ja kirjallisena kotiin palattuaan. Me saimme hinnanpalautusta 10% matkan hinnasta joka on se minimi mitä täytyy palauttaa. Aihetta reklamaatioon oli, ei olisi uskonut että tuollainen läävä on kellään tarjonnassa. Nyt tietää ainakin tuon eikä tule petetyksi toista kertaa. Tjärellä on riski matkustaa. Yksi perhe sai vaihtaa hotellia eli viereiseen, heillä ei toiminut ...  Lisää...

  Voulas studios on ehdottomasti ikävin kokemus mitä majoituksiin tulee Kreikassa. Ala-arvoinen, jouduttiin korjaamaan vuotavaa WC:tä koko viikon ajan. Huoneistohotellissa (yksiöt) oli kaikenkaikkiaan likaista, aurinkovarjo oli yksiön parvekkeella mutta se ei toiminut. Huone oli ensimmäisessä kerroksessa, muut kuin suomalaiset asuivat toisessa kerroksessa, en tiedä oliko ne huoneet parempia. Ajateltiin että kaksiot olisivat olleet parempia mutta jotkut sanoivat että ei. Paljon ei hintaa lystillä ollut mutta kun pilaa lomansa, sillä kokemuksella ei sopivaa hintaa! Samalla viikolla olleet tekivät reklamaation paikan päällä ja kirjallisena kotiin palattuaan. Me saimme hinnanpalautusta 10% matkan hinnasta joka on se minimi mitä täytyy palauttaa. Aihetta reklamaatioon oli, ei olisi uskonut että tuollainen läävä on kellään tarjonnassa. Nyt tietää ainakin tuon eikä tule petetyksi toista kertaa. Tjärellä on riski matkustaa. Yksi perhe sai vaihtaa hotellia eli viereiseen, heillä ei toiminut Wc lainkaan (meillä se vuoti vettä koko ajan) eikä sitä voitu korjata. Myöskni silloinen siivooja oli tosi kummallinen tapaus, oli aina vihainen eikä puhunut mitään ymmärrettävää kieltä, en tiedä oliko kreikkalainen vai mikä. Edelleen on tuo paikka Tjärellä, mutta entisen kahden tähden sijaan on nyt 1, se on lähellä totuutta, toki ykkösen perässä voisi olla miinusmerkki. Niin, meillä ei ollut mikään viime hetken halpa matka, vaan ihan vakihintainen, hinta ei silti korkea. Oli ns. määritelty hotelli myös.

  Kohde: Nidri, Kreikka Kategoria: Nidrin hotellit
  Lisätty: 23.08.11 Lähettäjä: Ahmat12
 • hyvä valinta hintatietoiselle

  Hotelli: Voulas studios

  Tämä hotelli oli positiiivinen yllätys.Ihan varteen otettava vaihtoehto hintaluokassaan.Täytyy muistaa ettei yhden tähden hotellilta voi odottaakaan mitään ihmeellisyyksiä.Jos halaut luksusta tämä ei ole sinulle.Jos haluat mutkatonta hotellia edulliseen hintaan, niin hyvä valinta.Siisteys ei ole parasta A luokkaa, muttei voi ollakaan tämän tason kohteessa.Suosittelen!

  Kohde: Nidri, Kreikka Kategoria: Nidrin hotellit
  Lisätty: 23.08.11 Lähettäjä: Vieras
 • 4 tähteä?

  Hotelli: Cosmopol

  Tämä ei ole kokemus (onneksi ) vaan kommentti mitä kirjoitettiin Cosmopol-hotellista. Jos maksaa ilmastoinnin se täytyy olla koko ajan käytössä, sehän on selvää. Tai ainakin aina kun oleskelee huoneistossa. Joissain tapauksissa on ilmastoinnin toimivuudella kytkös avaimeen eli jos huoneen sähköavain ei ole paikallaan, ei ilmastointi toimi. Löysin netistä tiedon että Cosmopol on 4 tähden hotelli!!! Myöskään ei löytynyt kuin yksi kuva eli ulkokuva hotellista. Nidrissä on noita epämääräisiä hotelleja, oliko tuo Tjären valikoimissa? Tjären hotelleista itse kelpuuttaisin vain Corali beach-hotellin. Koko tarjontaa en ole nyt toki katsonut mutta niillä on valikoimissa huonoja vaihtoehtoja, kelpaavat varmaan nuorille mutta ei varttuneemmille asiakkaille.

  Kohde: Nidri, Kreikka Kategoria: Nidrin hotellit
  Lisätty: 14.07.11 Lähettäjä: Ahmat12
 • Kamala omistaja..

  Hotelli: Cosmopol

  Hotelli sijaitsee ihan hyvällä paikalla, se plussaa... Mutta ostimme ilmastoinnin hotellista ja kas, 3 päivää se toimi vain silloin kun Respa oli avoinna, kun yritimme kytkeä sen päälle illalla se ei kertaakaan toiminut ennen kuin kehoitimme respaa (joka oli omistaja) poistamaan ajastimen. Hotellissa ei voinut nukkua kovan metelin takia ( ohi ajava liikenne melu) ja itikoiden vuoksi ovet avoinna. Tämän jälkeen ilmastointi toimi moitteettomasti. !!! Omistaja selkeästi toteutti jo säästö kuuria!!!! Vaikka hotelli on apartementos hotelissa ei ole mitään valmistus välineitä, kuten paistin pannua tms, esim aamiaismunien paistoon. Mieheni jäi wessaan lukkojen taakse, onneksi tämä tapahtui respan aukiolo aikana jolloin saatiin mies ulos kun omistaja tuli ja käänsi ovessa olevaa lukkoa kolikolla. ( tiesi heti mitä tehdä kun havaitsi ongelman, eli näin käynyt ennenkin) Mitä jos weskiin olisi jäänyt pieni lapsi ilta aikaan kun respa on suljettuna. (Respa avoinna 9.00-19-00) Hotellin omi...  Lisää...

  Hotelli sijaitsee ihan hyvällä paikalla, se plussaa... Mutta ostimme ilmastoinnin hotellista ja kas, 3 päivää se toimi vain silloin kun Respa oli avoinna, kun yritimme kytkeä sen päälle illalla se ei kertaakaan toiminut ennen kuin kehoitimme respaa (joka oli omistaja) poistamaan ajastimen. Hotellissa ei voinut nukkua kovan metelin takia ( ohi ajava liikenne melu) ja itikoiden vuoksi ovet avoinna. Tämän jälkeen ilmastointi toimi moitteettomasti. !!! Omistaja selkeästi toteutti jo säästö kuuria!!!! Vaikka hotelli on apartementos hotelissa ei ole mitään valmistus välineitä, kuten paistin pannua tms, esim aamiaismunien paistoon. Mieheni jäi wessaan lukkojen taakse, onneksi tämä tapahtui respan aukiolo aikana jolloin saatiin mies ulos kun omistaja tuli ja käänsi ovessa olevaa lukkoa kolikolla. ( tiesi heti mitä tehdä kun havaitsi ongelman, eli näin käynyt ennenkin) Mitä jos weskiin olisi jäänyt pieni lapsi ilta aikaan kun respa on suljettuna. (Respa avoinna 9.00-19-00) Hotellin omistajan käytös epäasiallista, töykeää. Jos valittavanasi mikä tahansa muu yöpymis paikka valitse se!! Muuten loma ok, mutta hotellista jäihapan maku. Hotellissamme asui myös muita suomalaisia jotka olivat saaneet vielä pahempaa kohtelua, tosin olivat saaneet myös anteeksi pyyntö lapun ja viinipullon huoneeseen.

  Kohde: Nidri, Kreikka Kategoria: Nidrin hotellit
  Lisätty: 13.07.11 Lähettäjä: järvenpää

Oletko käynyt Nidrissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Nidrissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Nidriin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Kerde

Kohde: Nidri
Ajankohta: Toukokuu 24, 2010 - Toukokuu 31, 2010
Matkakokemuksia:

Oletko vieraillut Nidrissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Nidrista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kreikka
Tunnetaan myös nimellä: Nydri
Etäisyys Helsingistä: 2407 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 10min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +30
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 166
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kreikka
Suomen suurlähetystö Kreikassa
Kreikan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Nidri
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kreikka
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Nidri
Pieni hetki, sivua ladataan.