Lefkas

lennot

alk. 95€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 265€
Etsi valmismatkat

Lefkaksen sääennuste

ti 18.6.

Selkeää
30°C | 21°C
6 m/s

ke 19.6.

Selkeää
32°C | 25°C
2 m/s

to 20.6.

Selkeää
33°C | 25°C
3 m/s

pe 21.6.

Selkeää
35°C | 27°C
4 m/s

la 22.6.

Selkeää
34°C | 26°C
2 m/s

su 23.6.

Selkeää
27°C | 24°C
5 m/s
Lisää valmismatkoja Lefkakselle

Lefkaksen artikkelit

Lefkaksen hotellit

Matkakohteita Lefkaksella

Matkakohteita Lefkaksen lähellä

 • Nidrin ravintola No menu / Ta Kalamia

  Menimme kokeilemaan paikallisen vinkin perusteella tätä ravintolaa, jossa ei siis ole normaalia ruokalistaa. Valita voi ryhmistä, jotka oli muistaakseni liha,kala, kasvis, merenelävät, kana (?). Tämän valinnan jälkeen saat siis yllätysmenuun, alku ja pääruoka, jälkiruoka ei tainut ateriaan kuulua. Tilasimme mieheni kanssa kasvis ja kanaversiot. Alkusalaatti oli oikein hyvää, mutta seuraavasta kasvispastana tarjoillusta annoksesta löytyi kananluita! Myös miehelleni pääruuoaksi tullut varsinainen kana-annos vaikutta hyvin paljon siltä, että se oli joko koottu aiemmista, jo kerran pöytiin tarjoilluista annoksista tai sitten joku oli yhden kerran aloittanut annoksen syömisen.. En tiedä ovatko auki kaudella 2015 mutta en todellakaan suosittele käymään. Harmi sisänsä, paikka puutarhoineen ja sisustuksineen oli todella kiva, erilainen mitä ravintola yleensä Kreikassa. Tässä paikassa tuli hyvin ilmi, ette kaikista ole kokeiksi tai ravintoloitsijoiksi..

  Kohde: Lefkas, Kreikka Kategoria: Lefkaksen ravintolat ja baarit
  Lisätty: 06.11.14 Lähettäjä: Vieras
 • Lefkas kesällä 2014

  Kirjoittelin blogiin kokemuksia Lefkasin saarelta pakettimatkailijan näkökulmasta. Suosittelen, ettet ota kaikkea ihan kirjaimellisesti :) Lefkas on rauhallinen ja kaunis paikka, jossa viettää helposti ainakin viikon. http://laamanaama.blogspot.fi/2014/09/pakettimatka-lefkasiin-uhka-vai.html

  Kohde: Lefkas, Kreikka Kategoria: Lefkaksen nähtävyydet
  Lisätty: 28.09.14 Lähettäjä: Vieras
 • moottoripyörä ehottomasti

  Oltiin kesällä 2012 nidrissä ja vuokrattiin moottoripyörä. Oli ihan ehoton. Bikinit päällä kyyvissä ja muuta ei olisi tarvinnut mukaan pakatakkaan. Tosi lämmin loma. Kaunein saari ikinä. Henkeäsalpaavan kaunis luonto. .ne tuoksut vuorilla ! Moottoripyörällä löyvettiin ihan sattumalta ihania snorklauspaikkoja. Nyt lähdetään sinne uuvestaan ja ollaan kaksi viikkoa. Tällä kertaa meillä on mukana myös rakkauven hedelmät :)

  Kohde: Lefkas, Kreikka Kategoria: Lefkaksen muita vinkkejä
  Lisätty: 28.04.14 Lähettäjä: Vieras
 • Yleisesti paikasta

  Kävimme 2011 elokuussa. Hotelli Armonia, hintalaatusuhteelta ihan ok tasoa. Aamupala oli jokapäivä samaa, aika keskinkertaista. Allas oli pieni, ei lastenallasta. Sijainti oli mieleemme hyvä, rauhallinen, hivenen sivussa keskustasta. Palvelu oli hyvää, mm. minne kannattaa suunnata yms. Uimarantaa ei ihan lähellä, ja lähin oli samea vetinen ja pieni hiekkaranta. Kun saimme vinkkejä paremmista niin auto piti vuokrata. Tämä onkin vahva suositus että jos Lefkasin menee niin auto kannattaa vuokrata, näin pääsee käymään upeissa paikoissa suht' järkeviin aikoihin. Auton vuokraus oli (muistaakseni) 30-40e/pv, kannattaa ottaa useampi päivä kerralla, saa edullisemmin. Suositeltavia retkikohteita: -Läheinen viinitila (ajomatka n20min, nimeä en muista, myy loistavaa viiniä) -Vasiliki beach -Egremmin beach (vahva suositus) -Porto Katsiki beach (vahva suositus) -Agia Kiriaki, läheinen pikku "temppeli" tms. Mukavan juoksulenkinpäässä. -Kathisma beach -Faneromenis luostari, jossa eläimiä ...  Lisää...

  Kävimme 2011 elokuussa. Hotelli Armonia, hintalaatusuhteelta ihan ok tasoa. Aamupala oli jokapäivä samaa, aika keskinkertaista. Allas oli pieni, ei lastenallasta. Sijainti oli mieleemme hyvä, rauhallinen, hivenen sivussa keskustasta. Palvelu oli hyvää, mm. minne kannattaa suunnata yms. Uimarantaa ei ihan lähellä, ja lähin oli samea vetinen ja pieni hiekkaranta. Kun saimme vinkkejä paremmista niin auto piti vuokrata. Tämä onkin vahva suositus että jos Lefkasin menee niin auto kannattaa vuokrata, näin pääsee käymään upeissa paikoissa suht' järkeviin aikoihin. Auton vuokraus oli (muistaakseni) 30-40e/pv, kannattaa ottaa useampi päivä kerralla, saa edullisemmin. Suositeltavia retkikohteita: -Läheinen viinitila (ajomatka n20min, nimeä en muista, myy loistavaa viiniä) -Vasiliki beach -Egremmin beach (vahva suositus) -Porto Katsiki beach (vahva suositus) -Agia Kiriaki, läheinen pikku "temppeli" tms. Mukavan juoksulenkinpäässä. -Kathisma beach -Faneromenis luostari, jossa eläimiä joka lähtöön :) -Meganissin saari (laivalla) pieni kylä korkealla. Pääsee seuraamaan paikallista rauhallista kyläelämää. -Nidrin vesiputoukset, lähellä kylää. Ajankohdasta riippuen onko putouksessä vettä. Itse satuttiin ajankohtaan jolloin pieni noro vettä valui alas :) Joskus vielä uudestaan keskittyen upeimpiin rantoihin sekä pikkukyliin.

  Kohde: Nidri, Kreikka Kategoria: Nidrin muita vinkkejä
  Lisätty: 08.09.13 Lähettäjä: aarja
 • "pommihotelli!

  Hotelli: Voulas studios

  Voulas studios on ehdottomasti ikävin kokemus mitä majoituksiin tulee Kreikassa. Ala-arvoinen, jouduttiin korjaamaan vuotavaa WC:tä koko viikon ajan. Huoneistohotellissa (yksiöt) oli kaikenkaikkiaan likaista, aurinkovarjo oli yksiön parvekkeella mutta se ei toiminut. Huone oli ensimmäisessä kerroksessa, muut kuin suomalaiset asuivat toisessa kerroksessa, en tiedä oliko ne huoneet parempia. Ajateltiin että kaksiot olisivat olleet parempia mutta jotkut sanoivat että ei. Paljon ei hintaa lystillä ollut mutta kun pilaa lomansa, sillä kokemuksella ei sopivaa hintaa! Samalla viikolla olleet tekivät reklamaation paikan päällä ja kirjallisena kotiin palattuaan. Me saimme hinnanpalautusta 10% matkan hinnasta joka on se minimi mitä täytyy palauttaa. Aihetta reklamaatioon oli, ei olisi uskonut että tuollainen läävä on kellään tarjonnassa. Nyt tietää ainakin tuon eikä tule petetyksi toista kertaa. Tjärellä on riski matkustaa. Yksi perhe sai vaihtaa hotellia eli viereiseen, heillä ei toiminut ...  Lisää...

  Voulas studios on ehdottomasti ikävin kokemus mitä majoituksiin tulee Kreikassa. Ala-arvoinen, jouduttiin korjaamaan vuotavaa WC:tä koko viikon ajan. Huoneistohotellissa (yksiöt) oli kaikenkaikkiaan likaista, aurinkovarjo oli yksiön parvekkeella mutta se ei toiminut. Huone oli ensimmäisessä kerroksessa, muut kuin suomalaiset asuivat toisessa kerroksessa, en tiedä oliko ne huoneet parempia. Ajateltiin että kaksiot olisivat olleet parempia mutta jotkut sanoivat että ei. Paljon ei hintaa lystillä ollut mutta kun pilaa lomansa, sillä kokemuksella ei sopivaa hintaa! Samalla viikolla olleet tekivät reklamaation paikan päällä ja kirjallisena kotiin palattuaan. Me saimme hinnanpalautusta 10% matkan hinnasta joka on se minimi mitä täytyy palauttaa. Aihetta reklamaatioon oli, ei olisi uskonut että tuollainen läävä on kellään tarjonnassa. Nyt tietää ainakin tuon eikä tule petetyksi toista kertaa. Tjärellä on riski matkustaa. Yksi perhe sai vaihtaa hotellia eli viereiseen, heillä ei toiminut Wc lainkaan (meillä se vuoti vettä koko ajan) eikä sitä voitu korjata. Myöskni silloinen siivooja oli tosi kummallinen tapaus, oli aina vihainen eikä puhunut mitään ymmärrettävää kieltä, en tiedä oliko kreikkalainen vai mikä. Edelleen on tuo paikka Tjärellä, mutta entisen kahden tähden sijaan on nyt 1, se on lähellä totuutta, toki ykkösen perässä voisi olla miinusmerkki. Niin, meillä ei ollut mikään viime hetken halpa matka, vaan ihan vakihintainen, hinta ei silti korkea. Oli ns. määritelty hotelli myös.

  Kohde: Nidri, Kreikka Kategoria: Nidrin hotellit
  Lisätty: 23.08.11 Lähettäjä: Ahmat12

Oletko käynyt Lefkaksella?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Lefkaksella

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Lefkakselle?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Sabrinaja

Kohde: Lefkas
Ajankohta: Tammikuu 2011
Kommentti: Ihana paikka. Olen käynyt kahdesti ja palaan vielä inshaAllah

Vinsku

Kohde: Lefkas
Ajankohta: Elokuu 01, 2011 - Elokuu 08, 2011
Kommentti: Viikon reissu menee, pitempää ei jaksaisi olla. :)

Minttu_D

Kohde: Lefkas
Ajankohta: Heinäkuu 26, 2010 - Elokuu 09, 2010
Kommentti: Ihanaa oli.. ja takaisin mennään!

tapukka

Kohde: Lefkas
Ajankohta: Kesäkuu, 2011

kotimekko

Kohde: Lefkas
Ajankohta: Elokuu 31, 2010 - Syyskuu 07, 2010
Kommentti: äkkilähtö, varattu lauantaina, lähtö tiistaina

Oletko vieraillut Lefkaksella?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Lefkaksesta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kreikka
Englanninkielinen nimi: Lefkada
Tunnetaan myös nimellä: Leucas
Etäisyys Helsingistä: 2407 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 10min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +30
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 166
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kreikka
Suomen suurlähetystö Kreikassa
Kreikan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Lefkas
Suomenkielinen Wikipedia: Lefkas
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kreikka
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Lefkas
Pieni hetki, sivua ladataan.