Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Plakias

lennot

alk. 95 €
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 495 €
Etsi valmismatkat

Matkakohteita Plakiaksen lähellä

Suosittuja hotelleja Plakiaksessa

 • Plakias sesongin ulkopuolella loka-marraskuulla

  Vietämme parhaillaan 5 viikon matkaamme Kreetalla(2013), josta n 4 viikkoa Plakias-kylässä Sfakian maakunnassa. Kylä on osoittautunut erinomaiseksi sijainniltaan ajettellen tutustumista lähialueisiin ja kaupunkeihin autolla. Myös hyviä kävely-ja vaellusreittejä on lähituntumassa paljon. Lokakuun 31 päivä sulkeutui iso osa tavernoista ja kahviloista, sitten taas kuun vaihdetta seuranneena viikonloppuna lisää. Hyvätasoista ja melko edullistakin majoitusta on silti tarjolla (itsellämme on n 40 m2 kaksio uudehkossa ja hyvässä talossa lähes meren rannalla, siivous 1 krt vko, internet sisältyy hintaan, samoin sähkö ja vesi. 1 kk n 400-500€/ 2 henkeä). Plakias-kylä on lähes mäetön ja illallakin melko hyvin valaistu, liikkuminen on siis helppoa. Ilmat ovat tänä vuonna suosineet kertakaikkiaan, aurinkoista ja lämpötilat ovat vaihdelleet 22-26 asteen välillä. Siis täysi kesä. Plakias on ollut meille positiivinen yllätys. Olemme kiertäneet Kreikka ja Kreetakin melko paljon. Plakiaksessa parasta ...  Lisää...

  Vietämme parhaillaan 5 viikon matkaamme Kreetalla(2013), josta n 4 viikkoa Plakias-kylässä Sfakian maakunnassa. Kylä on osoittautunut erinomaiseksi sijainniltaan ajettellen tutustumista lähialueisiin ja kaupunkeihin autolla. Myös hyviä kävely-ja vaellusreittejä on lähituntumassa paljon. Lokakuun 31 päivä sulkeutui iso osa tavernoista ja kahviloista, sitten taas kuun vaihdetta seuranneena viikonloppuna lisää. Hyvätasoista ja melko edullistakin majoitusta on silti tarjolla (itsellämme on n 40 m2 kaksio uudehkossa ja hyvässä talossa lähes meren rannalla, siivous 1 krt vko, internet sisältyy hintaan, samoin sähkö ja vesi. 1 kk n 400-500€/ 2 henkeä). Plakias-kylä on lähes mäetön ja illallakin melko hyvin valaistu, liikkuminen on siis helppoa. Ilmat ovat tänä vuonna suosineet kertakaikkiaan, aurinkoista ja lämpötilat ovat vaihdelleet 22-26 asteen välillä. Siis täysi kesä. Plakias on ollut meille positiivinen yllätys. Olemme kiertäneet Kreikka ja Kreetakin melko paljon. Plakiaksessa parasta on ollut kuitenkin sää ja sijainti, unohtamatta ihmisten ystävällisyyttä ja kiirreettömyyttä. Kalo taxidi!

  Kohde: Plakias, Kreikka Kategoria: Plakiaksen muita vinkkejä
  Lisätty: 05.11.13 Lähettäjä: Vieras
 • Miellyttävä ranta pikkukohteessa

  Retimnonin provinssin eteläosassa oleva Plakiaksen kylä elää kasvun aikaa, mutta siellä on vielä paljon aitoa jäljellä. Kylän läpi kulkee yksi (ja voisi melkein sanoa ainoa) katu, jonka varrella ovat tavernat ja muut liikkeet. Majoituspaikat sijaitsevat pääosin aavistuksen kauempana. Plakiaksen ranta on ihan hyvä hiekkaranta. Kylän keskustan kohdalla rannalla kasvaa paljon isohkoja puita, joiden varjoon pääsee istuskelemaan liikaa auringonpaistetta pakoon. Visiittini oli vain muutaman tunnin mittainen käynti autolla Retimnonista, joten kaikkea ei ehtinyt siinä ajassa havainnoida, mutta kylästä jäi hyvä mielikuva.

  Kohde: Plakias, Kreikka Kategoria: Plakiaksen aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 25.06.10 Lähettäjä: Pasaatituuli

Oletko käynyt Plakiaksessa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Plakiaksessa

Kysymyksiä Plakiaksesta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Plakiakseen?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Plakiaksessa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Plakiaksessa. Oletko sinä vieraillut Plakiaksessa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Plakiaksesta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kreikka
Etäisyys Helsingistä: 2781 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 40min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +30
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 166
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kreikka
Suomen suurlähetystö Kreikassa
Kreikan suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kreikka
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.