Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Hersonissos

lennot

alk. 201 €
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 330 €
Etsi valmismatkat

Hersonissosin artikkelit

Hersonissosin sääennuste

ma 25.1.

Puolipilvistä päivän aikana.
19°C | 12°C
6 m/s

ti 26.1.

Sadetta yöllä.
18°C | 11°C
5 m/s

ke 27.1.

Sadekuuroja aamulla.
12°C | 6°C
7 m/s

to 28.1.

Sadekuurojen mahdollisuus aamulla ja iltapäivällä.
11°C | 7°C
4 m/s

pe 29.1.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
15°C | 11°C
4 m/s

la 30.1.

Puolipilvistä päivän aikana.
20°C | 13°C
2 m/s

Valmismatkoja Hersonissosiin

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Hersonissosin valmismatkoja:

Matkakohteita Hersonissosin lähellä

Suosittuja hotelleja Hersonissosissa

 • Siisti hotelli

  Hotelli: Glaros Beach

  Siisti, rauhallinen ja hyvällä paikalla sijaitseva hotelli. Paljon nuorisoa mutta myös vamhempaa vierailijaa. Lähellä rantaa ja ostoskatuja. All inclusive toimi erinomaisesti. Ravintolassa mahtavat valikoimat ja suurimmaksi osaksi ystävällinen henkilökunta. Muualla hotellissa hämmästytti lähinnä englannin kielen taidon puute ja henkilökunnan ilmeettömyys. Huone siisti, siivous toimi. Allasalue siisti.

  Kohde: Hersonissos, Kreikka Kategoria: Hersonissosin hotellit
  Lisätty: 17.08.19 Lähettäjä: Vieras
 • tympeä rantakatu

  Useampi nettikirjoittaja on suositellut illastamaan kaupungin sivukaduilla ja ohittamaan rantakadun paikat. Rantakadulla on ainoastaan kaunis meri siinä vieressä. Sisäänheittäjistä osa on hyvin tunkeilevia, osa fiksumpia. Ruoka ei ole niin herkullista eikä palvelu niin ystävällistä kuin kaupungilla.

  Kohde: Hersonissos, Kreikka Kategoria: Hersonissosin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 06.10.17 Lähettäjä: Vieras
 • Varjoisa sisäpiha ja pieni allas

  Hotelli: Elina Apt

  Kuumana kesäpäivänä tässä hotellissa olisi ihana istuskella varjoisalla sisäpihalla, jonne aurinko ei milloinkaan paista. Viileä allas vilvoittaisi lisää. Valitettavasti syyskuussa ei enää tarvitsisi varjoa eikä kylmää. Keittiömme lattia hajosi viikon asumisen jälkeen. Yksi laatta vain lohkesi ja sen alla oli tyhjää. Kokeilemalla selvisi, että neliömetrin ala oli ontto ja hajoamaisillaan juuri siinä missä olisi pitänyt voida kävellä. Saimme vaihtaa huonetta seuraavana päivänä.

  Kohde: Hersonissos, Kreikka Kategoria: Hersonissosin hotellit
  Lisätty: 06.10.17 Lähettäjä: JeppeT
 • Kiva hotelli pienen lapsen kanssa

  Hotelli: Star Beach

  Tosi kiva hotelli, jossa oli huomioitu hyvin pienet (ja miksei suuremmatkin) lapset. Huoneet oli tilavat, ja paljon huoneita joissa maaterassi ( helppo kulkea rattaiden kanssa). Ravintolassa "baby corner" jossa mikro ja sauvasekoitin, jolla voi tarvittaessa soseuttaa pienempien ruuat. Isommille lapsille leikkialue ulkopöytien vieressä. Siellä kiikkuja ja kiipeilytelineitä. Ranskalaisia, spagettia ja jauhelihakastiketta oli tarjolla joka ilta. Muut ruuat vaihtelivat. Hotellin vieressä on vesipuisto, jonne vapaa pääsy. Siellä muutama ravintola ja altaat vapaassa käytössä. Liukumäet ja vesiurheilut maksullisia (riippuliitoa, banaanivenettä yms. ) Useampi allas, joista pari pienille, eli allas syvenee loivasti. Muutama allas myös isommille, niissä lasten liukumäki ja kiipeilytelineitä. Hintataso kohtuullinen sekä hotellin ravintolassa että vesipuiston puolella. Tien toisella puolella on suurehko supermarket, jossa hyvä valikoima. Hotellissa myös marketti, mutta se on melko pieni j...  Lisää...

  Tosi kiva hotelli, jossa oli huomioitu hyvin pienet (ja miksei suuremmatkin) lapset. Huoneet oli tilavat, ja paljon huoneita joissa maaterassi ( helppo kulkea rattaiden kanssa). Ravintolassa "baby corner" jossa mikro ja sauvasekoitin, jolla voi tarvittaessa soseuttaa pienempien ruuat. Isommille lapsille leikkialue ulkopöytien vieressä. Siellä kiikkuja ja kiipeilytelineitä. Ranskalaisia, spagettia ja jauhelihakastiketta oli tarjolla joka ilta. Muut ruuat vaihtelivat. Hotellin vieressä on vesipuisto, jonne vapaa pääsy. Siellä muutama ravintola ja altaat vapaassa käytössä. Liukumäet ja vesiurheilut maksullisia (riippuliitoa, banaanivenettä yms. ) Useampi allas, joista pari pienille, eli allas syvenee loivasti. Muutama allas myös isommille, niissä lasten liukumäki ja kiipeilytelineitä. Hintataso kohtuullinen sekä hotellin ravintolassa että vesipuiston puolella. Tien toisella puolella on suurehko supermarket, jossa hyvä valikoima. Hotellissa myös marketti, mutta se on melko pieni ja kallis.

  Kohde: Hersonissos, Kreikka Kategoria: Hersonissosin hotellit
  Lisätty: 13.08.12 Lähettäjä: Vieras
 • Yleisesti

  Hersonissos on muuttunut vuosien varrella radikaalisti pienestä rantakylästä mikrometropoliksi. Yleisesti ottaen paikka on kuin sekoitus Ibizaa ja Rhodosta. Pääkatu on noin parin kilometrin mittainen ja todella ruuhkainen reunustettuna tuliaisrihkama- ja kopiovaateliikkeillä. Pari ravintolaakin mahtuu sekaan. Rantakatu on reunustettu melkein pelkästään ravintoloilla ja baareilla. Rantakadun ja pääkadun välissä olevilta pikkukujilta löytyy todella hyviä ruokapaikkoja. Se vaatii vähän harjaantunutta silmää, mutta meidän kuusi henkinen aikuisista koostuva kaveriporukka sai ruokaa, mitä ei hevin Kreikasta löydy. Pääsääntöisesti jäi osa syömättä vain sen takia, ettei yksinkertaisesti mahaan enää mahtunut vaikka maku oli mahtava ja palvelu ystävällistä. Nämä ovat usein yhden perheen omistamia ja pyörittämiä paikkoja. Rantakadun paikkoja kannattaa välttää, sillä nekin kokeiltuamme palvelu oli päällekäyvää ja ruoka suoraan kuin Keravan grilliltä. Varsinaisia rantoja kaupungista ei löydy. Pien...  Lisää...

  Hersonissos on muuttunut vuosien varrella radikaalisti pienestä rantakylästä mikrometropoliksi. Yleisesti ottaen paikka on kuin sekoitus Ibizaa ja Rhodosta. Pääkatu on noin parin kilometrin mittainen ja todella ruuhkainen reunustettuna tuliaisrihkama- ja kopiovaateliikkeillä. Pari ravintolaakin mahtuu sekaan. Rantakatu on reunustettu melkein pelkästään ravintoloilla ja baareilla. Rantakadun ja pääkadun välissä olevilta pikkukujilta löytyy todella hyviä ruokapaikkoja. Se vaatii vähän harjaantunutta silmää, mutta meidän kuusi henkinen aikuisista koostuva kaveriporukka sai ruokaa, mitä ei hevin Kreikasta löydy. Pääsääntöisesti jäi osa syömättä vain sen takia, ettei yksinkertaisesti mahaan enää mahtunut vaikka maku oli mahtava ja palvelu ystävällistä. Nämä ovat usein yhden perheen omistamia ja pyörittämiä paikkoja. Rantakadun paikkoja kannattaa välttää, sillä nekin kokeiltuamme palvelu oli päällekäyvää ja ruoka suoraan kuin Keravan grilliltä. Varsinaisia rantoja kaupungista ei löydy. Pienet rantakaistaleet, yleensä 20-30 metrin mittaiset pienet poukamat olivat niin vieri vieressä rantatuoleja, että hiekkaa ei juuri alta nähnyt. Star Beach kilometrin päässä keskustasta tarjoaa ns. rantakorvikkeen. Kyseessä on suuri allasalue, missä on erikseen Party Area ja Family Area. Party puolella meno yltyy välillä mannermaiseen vaahtobiletapahtumiin, mutta Family puolella saa perheen pienimmätkin uida turvallisissa altaissa rauhassa. alueelta pääsee myös pienelle hiekkaranta-alueelle. Pääsy alueelle on ilmaista. Vain tuolit ja varjot maksavat. Nuorille matkailijoille paikka tarjoaa kaiken. Tatuointiliikkeistä suosituimpien vaatemerkkien kopiotuotteisiin. Hintataso on normaali Kreetan hintataso, eli vain hieman Suomen hintatasoa matalampi. Aikuisväestölle meno voi yltyä välillä villiksi, mutta silloin kannattaa ottaa taksi. Kympillä pääsee ylemmäksi vanhaan kaupunkiin, jossa meno on hyvinkin rauhallista ja hiljaista. Silmiinpistävää oli turkisliikkeiden määrä. Niitä oli kaupungissa lähes kymmenen. Määrä selittyy venäläisturistien suurella määrällä. Myös venäläisturistien ylimielinen käytös muita kohtaan voi aiheuttaa välillä kulttuuriristiriitoja. Kaiken kaikkiaan paikka menettelee varsinkin edullisena äkkilähtönä, mutta rantalomakohteena en paikkaa suosittele. Yövyimme Apollo White hotellissa, mikä yllätti siisteydellään ja rauhallisuudellaan.

  Kohde: Hersonissos, Kreikka Kategoria: Hersonissosin muita vinkkejä
  Lisätty: 25.07.12 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Hersonissosissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Hersonissosissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Onko sinulla kuvia Hersonissosista?

Hersonissosista ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Hersonissosissa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Hersonissosiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

JeppeT

Kohde: Hersonissos
Ajankohta: Syyskuu 27, 2017 - Lokakuu 04, 2017
Kommentti: Kreetalla on aurinkoista vielä syyskuun lopussa, ja merivesi on lämmintä.

Oletko vieraillut Hersonissosissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Hersonissosista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kreikka
Tunnetaan myös nimellä: Chersonisos, Hersonisos
Etäisyys Helsingistä: 2768 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 40min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +30
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 166
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kreikka
Suomen suurlähetystö Kreikassa
Kreikan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Hersonissos
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kreikka
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Hersonissos
Pieni hetki, sivua ladataan.