Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Elafonissos

lennot

alk. 121 €
Etsi lennot

Matkakohteita Elafonissosin lähellä

Suosittuja hotelleja Elafonissosissa

 • Elafonissin kahluuranta

  Elafonissin kahluuranta, laguuni, millä nimellä tuota ihmettä nyt kuvaisin. IHANA! Lähdimme matkaan Kato Stalosista vuokra-autolla ja Europcarin edustaja neuvoi reitin kartalle. Reitti vei saaren poikki vuorien yli kiemuraisia mutta kuitenkin kohtalaisen hyväkuntoisia ja verrattain turvallisen tuntuisiakin päällystettyjä teitä pitkin halki lukuisien pienten kylien. Maisemat matkan varrella olivat erittäin kauniit! Liikenne sujui rauhallisesti, ei missään nimessä vaaratilanteita eikä "kuumakalleja" juurikaan. Muutaman typerän ohituksen näimme, yleensä ohittajana tuolloin vuokra-autolla ajava turisti. Ranta itsessään oli todellakin vierailun arvoinen! Hiekka valkoista (paljon simpukkamurskaa), vesi kirkasta ja lämmintä. Ei tarvetta uimatossuille. Aurinkotuolipari maksoi 8 euroa, mutta jollei loikominen ole se ykköstarkoitus, kannattaa mukaan pakata vaikkapa kaislamatto ja asettautua hiekalle, se on sallittua. Rannassa on ilmaiset suihkut ja maksulliset wc:t. Rantabaar...  Lisää...

  Elafonissin kahluuranta, laguuni, millä nimellä tuota ihmettä nyt kuvaisin. IHANA! Lähdimme matkaan Kato Stalosista vuokra-autolla ja Europcarin edustaja neuvoi reitin kartalle. Reitti vei saaren poikki vuorien yli kiemuraisia mutta kuitenkin kohtalaisen hyväkuntoisia ja verrattain turvallisen tuntuisiakin päällystettyjä teitä pitkin halki lukuisien pienten kylien. Maisemat matkan varrella olivat erittäin kauniit! Liikenne sujui rauhallisesti, ei missään nimessä vaaratilanteita eikä "kuumakalleja" juurikaan. Muutaman typerän ohituksen näimme, yleensä ohittajana tuolloin vuokra-autolla ajava turisti. Ranta itsessään oli todellakin vierailun arvoinen! Hiekka valkoista (paljon simpukkamurskaa), vesi kirkasta ja lämmintä. Ei tarvetta uimatossuille. Aurinkotuolipari maksoi 8 euroa, mutta jollei loikominen ole se ykköstarkoitus, kannattaa mukaan pakata vaikkapa kaislamatto ja asettautua hiekalle, se on sallittua. Rannassa on ilmaiset suihkut ja maksulliset wc:t. Rantabaarissa on melko edullista, teimme omasta mielestäni virheen kun jäimme rantatöyryllä ylhäällä sijaitsevaan ravintolaan lounaalle ennen rantaan laskeutumista, rannassa olisimme syöneet edullisemmin. Omalla autolla matkustavaa suosittelen myös rohkeasti ajamaan autonsa alas rantaan ja etsimään parkkipaikkaa sieltä, sillä vaikka autoja alkaa olla parkissa jo ylhäällä, alhaalla on yleensä hyvin tilaa. Ylhäältä töyryltä on kuitenkin matkaa laguunille lähes kilometrin verran. Jollei matkusta vuokra-autolla, rantaan pääsee ainakin Plataniaksesta hyvin paikallisbussillakin.

  Kohde: Elafonissos, Kreikka Kategoria: Elafonissosin nähtävyydet
  Lisätty: 05.10.13 Lähettäjä: Vieras
 • Todella kaunis ranta

  Samat kokemukset mitä esim. Karhuaäiti jo kirjoitti. Pitkähkö matka mutkaista tietä , vaimo oli kauhuissaan , kun on korkean paikan kammoinen. Paikka oli käymisen arvoinen, vesi kirkasta ja lämmintä. meillä oli tyyni ilma. Ajankohta syys-lokakuun vaihde. Paluumatka rannan serpentiiniteitä, oli se aikamoinen kokemus, vähempikin olisi riittänyt.

  Kohde: Elafonissos, Kreikka Kategoria: Elafonissosin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 05.10.09 Lähettäjä: kismet
 • Kreikan malediivit

  Elafonissos on todellakin näkemisen arvoinen paikka, vaikka automatka sinne saattaakin hirvittää. Valkoista (vaalenpunaista) hiekkaa, matala täydellinen ranta. Vesi ei ole niin lämmintä kuin muilla rannoilla ja tuulisella säällä hiekka lentää kipeästi palaneelle iholle. Jos menet omalla autolla, niin tee paluumatka sisämaan kautta ja (jos välttämättä haluat) paluumatka serpentiiniteitä, niin vältyt ulkoreunalla ajamiselta. IHANA PAIKKA!

  Kohde: Elafonissos, Kreikka Kategoria: Elafonissosin nähtävyydet
  Lisätty: 27.08.08 Lähettäjä: Karhu-äiti
 • Siisti hotelli rantaparatiisissa

  Hotelli: Pallas

  Erittäin siisti pieni hotelli hyvällä paikalla rantakadulla (tosin varsinainen beach löytyy vasta parin kilometrin päästä). Huoneet ovat niin normaaleja kuin vain huone voi olla, bonuksena kiva parveke. Elafonissoksen saarella ei paljon aktiviteetteja ole, mutta hiljaiset puuterirannat vetävät puoleensa. Mitä sitä muuta tarvitsisikaan kuin merta ja lähes autiota hiekkarantaa silmänkantamattomiin?

  Kohde: Elafonissos, Kreikka Kategoria: Elafonissosin hotellit
  Lisätty: 29.06.08 Lähettäjä: llauraa-

Oletko käynyt Elafonissosissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Elafonissosissa

Kysymyksiä Elafonissosista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Elafonissosiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Elafonissosissa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Elafonissosissa. Oletko sinä vieraillut Elafonissosissa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Elafonissosista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kreikka
Tunnetaan myös nimellä: Elafonisi, Elafonissi
Etäisyys Helsingistä: 2774 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 40min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +30
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 166
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kreikka
Suomen suurlähetystö Kreikassa
Kreikan suurlähetystö
Suomenkielinen Wikipedia: Elafonissos
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kreikka
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Elafonissos
Pieni hetki, sivua ladataan.