Daratso

Daratso

lennot

alk. 95€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 546€
Etsi valmismatkat

Daratson sääennuste

ti 23.7.

Selkeää
33°C | 25°C
5 m/s

ke 24.7.

Selkeää
29°C | 23°C
4 m/s

to 25.7.

Selkeää
31°C | 24°C
4 m/s

pe 26.7.

Selkeää
30°C | 23°C
5 m/s

la 27.7.

Selkeää
29°C | 22°C
5 m/s

su 28.7.

Selkeää
27°C | 23°C
5 m/s
Lisää valmismatkoja Daratsoon

Daratson hotellit

Matkakohteita Daratson lähellä

 • Kodikas ja lämminhekinen

  Hotelli: Kedrissos

  Olemme olleet Kedrissoksen vieraina elokuussa 2003 ja kun kesällä piti järjestää isommalle porukalle Kreetan matka ehdotimme matkanjärjestäjinä Kedrissosta. Hotellin vanha puoli on peruskuntoinen, mutta siisti. Uudempi huoneistohotellin puoli on hyvä. Se mikä hotellista tekee niin loistavan on henkilökunta. Heille 5 tähteä. Tuntuu kuin kävisi ystävien luona kylässä, koska kaikki asiakkaat huomataan ja huomioidaan. Meitä oli matkalla 7 henkilöä ikähaitarilla 5 v. - 73 v. Hotellin ympäristö on siisti ja siellä on paljon ihania kukkia. Ruoka on maistuvaa ja hotelli järjestää kerran viikossa kreikkalaisen illan, joka on kiva. Sijainniltaan Kedrissos on hyvällä paikalla varsinkin autoilevalle lomalaiselle. Haniaan on muutama kilometri. Kedrissoksen Andreakselta voi kysellä vinkkejä nähtävyyksistä. Ekalla lomallamme vuonna 2003 meillä oli aamuisin respassa treffit ja suunniteltiin Andreaksen kanssa päivän retki. Ja nähtiin paljon! Tällä viimeisimmällä matkalla Andreas neuvoi...  Lisää...

  Olemme olleet Kedrissoksen vieraina elokuussa 2003 ja kun kesällä piti järjestää isommalle porukalle Kreetan matka ehdotimme matkanjärjestäjinä Kedrissosta. Hotellin vanha puoli on peruskuntoinen, mutta siisti. Uudempi huoneistohotellin puoli on hyvä. Se mikä hotellista tekee niin loistavan on henkilökunta. Heille 5 tähteä. Tuntuu kuin kävisi ystävien luona kylässä, koska kaikki asiakkaat huomataan ja huomioidaan. Meitä oli matkalla 7 henkilöä ikähaitarilla 5 v. - 73 v. Hotellin ympäristö on siisti ja siellä on paljon ihania kukkia. Ruoka on maistuvaa ja hotelli järjestää kerran viikossa kreikkalaisen illan, joka on kiva. Sijainniltaan Kedrissos on hyvällä paikalla varsinkin autoilevalle lomalaiselle. Haniaan on muutama kilometri. Kedrissoksen Andreakselta voi kysellä vinkkejä nähtävyyksistä. Ekalla lomallamme vuonna 2003 meillä oli aamuisin respassa treffit ja suunniteltiin Andreaksen kanssa päivän retki. Ja nähtiin paljon! Tällä viimeisimmällä matkalla Andreas neuvoi meille huikean ruokapaikan ja kirjoittipa vielä meille ruokalistan (josta emme ymmärtäneet kuin tzatsikin) kreikaksi vietäväksi ravintolan omistajalle. Enpä muista koska olisin syönyt niin loistavan aterian.

  Kohde: Daratso, Kreikka Kategoria: Daratson hotellit
  Lisätty: 15.09.10 Lähettäjä: Kaisa69
 • Daratso - Agii Apostoli

  Daratso on oikeasti unelias pikkukylä, jossa vältät kaikki mahdollisest aktiviteetit paitsi laiskanpulskean rannalla makoilun ja kodikkaissa pikkuravintoloissa syömisen. Jos haluat muuta tekemistä on Daratsosta lähdettävä pois. Lapsille Daratson/Agii Apostolin rannat ovat loivia ja turvallisia, mutta eivät niin "hienoja" kuin muissa suuremmissa kohteissa Hanian rannikolla. Merenkäynti on kuitenkin usein kovaa ja rannalla saatat törmätä punaiseen lippuun, joka kertoo uimakiellosta. Hotellin uima-allas kannattaa siis varmistaa. Jossain vaiheessa saatat kaivata niitä aktiviteettejä. Useimmat matkanjärjestäjät järjestävät ohjattuja retkiä esimerkiksi Gramvousan saarelle ja Paloksen laguunille. Retki ei ole halpa, mutta joka euron arvoinen. Kannattaa varata mukaan riittävästi juomista, sillä lupaan että kuuma ja jano tulee. Ihan pienten lasten kanssa ei kannata lähtetä kiipeämään venetsialaiselle linnoitukselle! Matkanjärjestäjät järjestävät retkiä myös Limnoupoliksen vesipuisto...  Lisää...

  Daratso on oikeasti unelias pikkukylä, jossa vältät kaikki mahdollisest aktiviteetit paitsi laiskanpulskean rannalla makoilun ja kodikkaissa pikkuravintoloissa syömisen. Jos haluat muuta tekemistä on Daratsosta lähdettävä pois. Lapsille Daratson/Agii Apostolin rannat ovat loivia ja turvallisia, mutta eivät niin "hienoja" kuin muissa suuremmissa kohteissa Hanian rannikolla. Merenkäynti on kuitenkin usein kovaa ja rannalla saatat törmätä punaiseen lippuun, joka kertoo uimakiellosta. Hotellin uima-allas kannattaa siis varmistaa. Jossain vaiheessa saatat kaivata niitä aktiviteettejä. Useimmat matkanjärjestäjät järjestävät ohjattuja retkiä esimerkiksi Gramvousan saarelle ja Paloksen laguunille. Retki ei ole halpa, mutta joka euron arvoinen. Kannattaa varata mukaan riittävästi juomista, sillä lupaan että kuuma ja jano tulee. Ihan pienten lasten kanssa ei kannata lähtetä kiipeämään venetsialaiselle linnoitukselle! Matkanjärjestäjät järjestävät retkiä myös Limnoupoliksen vesipuistoon, mutta pienellä vaivalla hankit minijunareissun Limnoupolikseen itsekin ja säästät rahaa. Retkiä myyvät kioskit minijunanlähtöpaikalla Plataniaksessa. Limnoupolis on melkoisen iso paikka, jossa saat menemään koko päivän ja vähän päällekin. Minijuna lähtee takaisin jo melko aikaisin, joten omalla autolla saat retkestä enemmän irti. Alueelta löytyy ihan hyvätasoisia myymälöitä, ravintoloita, säilytyslokeroita sekä kiertäviä valokuvaajia. Paremmilla paikoilla rantatuolit ovat maksullisia kuten lastenaltaan ympärillä. Ainakin lapsiperheen kannattaa viettää yksi päivä Limnoupoliksessa, jo matka minijunalla on elämys. Daratso tai Agii Apostoli ei ole bilemesta, yökerhoa tai edes pubia on vaikea löytää. Hanian kaupungissa sen sijaan bilemestoja ja pubeja riittää, ja matkaa sinne on muutama kilometri jonka kulkee helposti bussilla tai taksilla. Daratso ei myöskään ole mikään ostosparatiisi eli siellä ei shoppailla, vaan shoppailijan on lähdettävä Haniaan, josta sitten löytyykin ihan mitä tahansa. Daratson rantakadulta löytyy kuitenkin Lidl, jossa esimerkiksi aurinkovoiteet on huomattavasti edullisempia kuin paikallisissa minimarketeissa. Minimarketit ovat kuitenkin aivan ihania, niistä löydät tuoreet sämpylät ja vaikka suklaamunkit aamiaiseksi. Tai vaikka ne jo auringossa haalenneet rantapyyhkeet!

  Kohde: Daratso, Kreikka Kategoria: Daratson aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 12.05.08 Lähettäjä: Karhu-äiti
 • Pergola

  Jos eksyt Daratsoon tai Agii Apostoliin, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla Pergolaa - todella ystävällinen palvelu, viihtyisä taverna ja tietysti hyvää ruokaa niin aamiaisella, lounaalla kuin illallisella. Suosittelen erityisesti lapsiperheille! Löytyy rantaan vievältä kadulta - siltä samalta mistä löytyy paikallinen LIDL. Paikka on todella suosittu, älä jätä ruokailua liihan myöhäiseen! Silloin kaikki pöydät ovat jo varattu.

  Kohde: Daratso, Kreikka Kategoria: Daratson ravintolat ja baarit
  Lisätty: 06.05.08 Lähettäjä: Karhu-äiti

Oletko käynyt Daratsossa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Daratsossa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Daratsoon?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Kaisa69

Kohde: Daratso
Ajankohta: Heinäkuu 10, 2010 - Heinäkuu 23, 2010
Kommentti: Meidän 10 v. hääpäivämatka Kreetalle. Hotelli Kedrissoksessa majoituimme ja meitä oli 7 hengen porukka ikähaitarilla 5 v. - 73 v. Oli ihan matka ja autoillen tuli kierreltyä Länsi-Kreetaa noin 2000 km edestä. Meille Kreeta on tuttu paikka ennestään, mutta muut matkaseuralaiset olivat Kreetalla ensimmäistä kertaa.

Karhu-äiti

Kohde: Daratso
Ajankohta: Heinäkuu 17, 2008 - Heinäkuu 24, 2008
Kommentti: Minulle Daratso ja Agii Apostoli on maanpäällinen paratiisi. Vietimme viikon Kiwi-nimisessä pienessä perhehotellissa aivan meren läheisyydessä. Heräsin aamulla ennen muita, kävelin meren rannalle uimaan kreetalaismummojen kanssa, kävin marketissa hakemassa tuoreet sämpyltä, puristin mehua itse poimimistamme appelssiineista ja herätin Nassikan ja Haraldin. Ihania aamuja, eikä taivaalla näkynyt pilvenhattaraakaan moneen päivään. Vietimme aikaa Agii Apostolin rannalla ja kävimme Haniassa ennen kuin Haraldin Sisko ja sen Armas tulivat seuraksemme. Siskon ja Armaan kanssa vuokrattiin auto ja lähdettiin rohkeasti Elafonissokseen. Sisko kiljui koko matkan kun palasimme serpentiiniteitä pitkin Kissamokseen. Vietimme myös kuuman (ja janoisen) päivän Limnoupoliksen vesipuistossa. Tulipa testattua joka ainoa liukumäki ja useampaan kertaan. Yhden kerran eksyimme jonnekin Daratson yläkyliin, mutta kreetalaiset ovat yställisia ja avuliaita vaikka eivät englantia puhuisikaan. Nassikka rohkaistui ja oppi uimaan reissussa. Vietimmehän kaikki illatkin hotellin uima-altaalla. Herraseura oli viikon jälkeen valmis palaamaan kotisuomeen, mutta kyllä minä ja Sisko olisimme viihtyneet Kreetan lämmössä ja auringossa pidempäänkin. Pala sydäntä ja paljon irronnutta nahkaa jäi taas kerran Kreetalle.

Karhu-äiti

Kohde: Daratso
Ajankohta: Heinäkuu 08, 2006 - Heinäkuu 15, 2006
Kommentti: Kreikkaan lähdettiin todellisella äkkilähdöllä Nassikan ja Nassikan isosiskon Nelperin kanssa. Kohteesta ei tiedetty mitään muuta kuin että Hanian rannikolle ollaan menossa. Daratsoon jouduttiin ruotsalaisten turistien keskelle ainoina suomalaisina. Ja niin vaan siihen pikkukylään rakastuttiin kaikki. Aivan ihana unelias pikkukylä! Tehtiin retket Limnoupoliksen vesipuistoon (mahtava, ihana) sekä Gramvousan saarelle & Paloksen laguunille (paratiisi). Viimeinen ilta shoppailtiin Hanian kaupungissa ja hotellille palatessa illalla kymmenen aikaan lämpömittari näytti 28 astetta. Että sellainen loma, kuumaa oli ja takaisin mennään.

Oletko vieraillut Daratsossa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Daratsosta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kreikka
Englanninkielinen nimi: Daratso
Etäisyys Helsingistä: 2747 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 40min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +30
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 166
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kreikka
Suomen suurlähetystö Kreikassa
Kreikan suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kreikka
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.