Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Agios Stefanos

lennot

alk. 142 €
Etsi lennot

Matkakohteita Agios Stefanosin lähellä

Suosittuja hotelleja Agios Stefanosissa

 • Todella ystävällinen palvelu

  Olimme Agios Stefanosissa syyskuun alussa ja ihastuimme heti paikkaan. Todella ystävällistä oli väki joka paikassa (ravintolat, kaupat ym.) Ranta oli pitkä ja siisti... ei rantatuolit maksoi 7,5€ kaksi kappaletta koko päiväksi ja rannalla oli muutamia rantabaareja. Kauppoja kylässä oli ihan tarpeeksi n.5 ruokakauppaa + leipomo(aamuisin sai todella hyviä tuoreita tuotteita) + muutamia "krääsäkauppja"+matkamuistokauppoja. Ravintoloissa ruoka oli hyvää ja halpaa. Parhaaksi ravintolaksi osoittautui hotellimme ravintola little prince. Yhdeksi päiväksi varasimme kylässä olevasta san stefano travelista matkan kerkyraan ( isoin kaupunki saarella) Matkan hinta oli 8 € henkilö ja kaupungissa sai vapassti kierrellä koko päivän... linjaauto nouti samasta paikasta takaisin. Kaupungissa oli paljon nähtävää vanha linnoitus ym. Matka vaan oli hieman pitkä istua linja-autossa n.2 tuntia ja koska tie kiersi serpenttiininä vuorilla osa väestä oli hyvin huonovointisia linja-autossa ( ei mikään kivä juttu...  Lisää...

  Olimme Agios Stefanosissa syyskuun alussa ja ihastuimme heti paikkaan. Todella ystävällistä oli väki joka paikassa (ravintolat, kaupat ym.) Ranta oli pitkä ja siisti... ei rantatuolit maksoi 7,5€ kaksi kappaletta koko päiväksi ja rannalla oli muutamia rantabaareja. Kauppoja kylässä oli ihan tarpeeksi n.5 ruokakauppaa + leipomo(aamuisin sai todella hyviä tuoreita tuotteita) + muutamia "krääsäkauppja"+matkamuistokauppoja. Ravintoloissa ruoka oli hyvää ja halpaa. Parhaaksi ravintolaksi osoittautui hotellimme ravintola little prince. Yhdeksi päiväksi varasimme kylässä olevasta san stefano travelista matkan kerkyraan ( isoin kaupunki saarella) Matkan hinta oli 8 € henkilö ja kaupungissa sai vapassti kierrellä koko päivän... linjaauto nouti samasta paikasta takaisin. Kaupungissa oli paljon nähtävää vanha linnoitus ym. Matka vaan oli hieman pitkä istua linja-autossa n.2 tuntia ja koska tie kiersi serpenttiininä vuorilla osa väestä oli hyvin huonovointisia linja-autossa ( ei mikään kivä juttu katsoa kun joku ykää pussiin vieressä) Sama oli lentokentälle mennessä ja tullessa (silloin tosin matka oli lyhyempi) Mutta... hotelli little prince oli todella mukava hotelli ja aamiaisen sai hotellin ravintolasta hintaan 5€ joka oli todella hintansa arvoinen. Ehkä palaamme vielä joskus kauniiseen agios stefanoksen kylään... :)

  Kohde: Agios Stefanos, Kreikka Kategoria: Agios Stefanosin muita vinkkejä
  Lisätty: 19.09.10 Lähettäjä: Vieras
 • Ranta ja snorklaus

  Uimaranta on upea ja se soveltuu erinomaisesti lapsiperheille: ranta on tilava, hiekka on pehmeää, meren aallot kilpistyvät hiekkasärkille ennen rantaa ja vesi syvenee hitaasti. Snorklaaja ei kuitenkaan löydä muuta kuin hiekkaa. Kylästä järjestettävät veneretket (esim. paleo by boat) kuitenkin antavat mahdollisuuden snorklata mielenkiintoisemmissa vesissä.

  Kohde: Agios Stefanos, Kreikka Kategoria: Agios Stefanosin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 28.06.08 Lähettäjä: Vieras
 • ravintoloiden hinnat

  Tavernoissa syöminen on yllättävän edullista. Kesällä 2008 pääruokien hinnat olivat n. 7-14 €. Useat tavernat tarjoavat päivän menun, joka sisältää alkupalan, pääruoan, jälkiruoan ja lasin viiniä, jopa 7 € hintaan. Ruokakauppojen hintataso on lähellä Suomen tasoa.

  Kohde: Agios Stefanos, Kreikka Kategoria: Agios Stefanosin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 28.06.08 Lähettäjä: Vieras
 • autoilu, ratsastus, paikallisliikenne

  Kylän jokapäiväinen elämä on erittäin rauhallista ja siksipä kannattaa lähteä erilaisille retkille. Auton vuokraaminen on varsin edullista. Tiet ovat kapeita, mutta paikallinen liikenne soljuvaa ja rauhallista. Autolla pääsee tutustumaan aitoihin korfulaisiin kyliin. Korfun korkeimmalle kohdalle, Pantokratorille, menee mielenkiintoinen tie, jonne ajaminen rotkojen reunoilla ja vuorten rinteillä sijaitsevien pienten kylien läpi on mieleenpainuva kokemus. Jos paikallinen mummo tai pappa pysäyttää sinut, ota hänet kyytiin; liftaaminen on vanhojen ihmisten tapa kulkea vuorilla olevien kylien ja rannikoiden kaupunkien välillä. Autolla helposti saavutettavia nähtävyyksiä ovat myös Angelokastro ja Paleokastro. Näihin kohteisiin ajaessa voi tien varrelta ostaa pullon oliiviöljyä ja/tai paikallista viiniä suoraan niiden tekijöiltä. Agios Stefankosesta järjestetään myös ratsastusretkiä. Ratsastustalli sijaitsee Kassiopissa, jonne kylästä järjestetään autokyyti. Ratsastukselle Kassiopi tarjoaa ...  Lisää...

  Kylän jokapäiväinen elämä on erittäin rauhallista ja siksipä kannattaa lähteä erilaisille retkille. Auton vuokraaminen on varsin edullista. Tiet ovat kapeita, mutta paikallinen liikenne soljuvaa ja rauhallista. Autolla pääsee tutustumaan aitoihin korfulaisiin kyliin. Korfun korkeimmalle kohdalle, Pantokratorille, menee mielenkiintoinen tie, jonne ajaminen rotkojen reunoilla ja vuorten rinteillä sijaitsevien pienten kylien läpi on mieleenpainuva kokemus. Jos paikallinen mummo tai pappa pysäyttää sinut, ota hänet kyytiin; liftaaminen on vanhojen ihmisten tapa kulkea vuorilla olevien kylien ja rannikoiden kaupunkien välillä. Autolla helposti saavutettavia nähtävyyksiä ovat myös Angelokastro ja Paleokastro. Näihin kohteisiin ajaessa voi tien varrelta ostaa pullon oliiviöljyä ja/tai paikallista viiniä suoraan niiden tekijöiltä. Agios Stefankosesta järjestetään myös ratsastusretkiä. Ratsastustalli sijaitsee Kassiopissa, jonne kylästä järjestetään autokyyti. Ratsastukselle Kassiopi tarjoaa upeat maisemat, mutta laukkaamaan siellä ei juurikaan pääse, koska maasto on hyvin epätasaista. Korfulaiset paikallisbussit ovat edullisia ja moderneja. Agios Stefanoksesta pääsee Korfun kaupunkiin useita kertoja päivässä ja matka kestää noin puolitoista tuntia. Bussilla voi mennä myös naapurikylään Avliotesiin, joka on 100% korfulainen kylä. Siellä on mm. upea kirkko ja mukava taverna.

  Kohde: Agios Stefanos, Kreikka Kategoria: Agios Stefanosin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 28.06.08 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Agios Stefanosissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Agios Stefanosissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Agios Stefanosiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

reija.pirttikangas

Kohde: Agios Stefanos
Ajankohta: Heinäkuu 23, 2010 - Heinäkuu 30, 2010

reija.pirttikangas

Kohde: Agios Stefanos
Ajankohta: Heinäkuu 23, 2010 - Heinäkuu 30, 2010

Oletko vieraillut Agios Stefanosissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Agios Stefanosista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kreikka
Englanninkielinen nimi: Agios Stefanos
Etäisyys Helsingistä: 2302 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 10min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +30
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 166
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kreikka
Suomen suurlähetystö Kreikassa
Kreikan suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kreikka
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.