Ateena

lennot

alk. 149€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 545€
Etsi valmismatkat

Ateenan sääennuste

la 22.6.

Selkeää
36°C | 27°C
7 m/s

su 23.6.

Selkeää
37°C | 24°C
3 m/s

ma 24.6.

Selkeää
35°C | 25°C
3 m/s

ti 25.6.

Selkeää
35°C | 25°C
3 m/s

ke 26.6.

Selkeää
37°C | 25°C
4 m/s

to 27.6.

Selkeää
33°C | 24°C
4 m/s

Ateenan artikkelit

Ateenan hotellit

Matkakohteita Ateenan lähellä

 • Elämää slummissa

  Varattiin lennot kahen tyttäreni toinen tais olla 16 ja toinen 19 kans.No missäs asuttas täälä Ateenassa.Matkatoimistoon ja sitä kautta hotelli.Saavuimme yöllä lentokentälle ja otimme taxin.Vähän ihmettelin kun kuski ei meinannu hahmottaa et mikä hotelli.Voi hyvää päivää kun lähestyimme hotellia.Narkkareita ja kodittomia makoili talojen seinustoilla.Pikku kinaa ja kähinää joka suunnalla.Siitä vain hotelliin ja aamu kun valkeni ja lähdimme kaupungille kävelemään.Paikka oli pahinta slummia jouten maleksivia miehiä eri kansallisuuksista.Todella vastenmielistä ja pelottavaa.Mitäänhän ei sattunut.En tiedä oliko lähelläkään.Poliisit partioi aluetta tämän tuosta.Alue oli Omonia ja UM varoitteli alueesta ja silti matkatoimisto möi hotelli majoitusta sinne.Aluella ei ollut turisteja juurikaan eikä paikallisia.tämä vuonna 09

  Kohde: Ateena, Kreikka Kategoria: Ateenan vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 02.08.17 Lähettäjä: Vieras
 • Asu keskustassa

  Ateenassa kannattaa ehdottomasti yöpyä keskustassa Syntagma-aukion lähellä. Alue on turvallinen. Paljon ihmisiä, kauppoja ja ravintoloita. Käy Iltakävelyllä Plakan portailla syömässä.

  Kohde: Ateena, Kreikka Kategoria: Ateenan muita vinkkejä
  Lisätty: 10.06.17 Lähettäjä: Maccara
 • Parhaimmat asuinalueet

  Ateenaan mennessä en kyllä missään nimessä suosittele keskustan lähistöllä asumista. Parhaimmat, siisteimmät ja rauhallisimmat alueet ovat rannikolla. Myös ravintolat ja ostokset ovat edullisempia tehdä. Mukavia hotelleja löytyy esimerkiksi Glyfadasta ja sen ympäriltä Alimoksesta ja Voulasta. Ratikat, metrot ja bussit kuitenkin vievät nopsaan minne haluat vaikka kilometrejä olisikin kymmeniä.

  Kohde: Ateena, Kreikka Kategoria: Ateenan vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 02.04.15 Lähettäjä: Vieras
 • ÄLÄ VARAA -

  Täällä yksi "maailmanmatkaaja" varoitteli Ateenassa "maahanmuuttajista", jotka tuijottivat heitä. Voi hyvänen aika sentään, mitähän maailmanmatkaajia nämä ihmiset ovat! Olivat tulleet Omonialla 23 aikoihin hotelliin "pelko selkäpiitä karmien". OMG!

  Kohde: Ateena, Kreikka Kategoria: Ateenan vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 14.09.14 Lähettäjä: Trotter
 • ÄLÄ VARAA HOTELLIA OMONIAN ALUEELTA

  MAAILMANMATKAAJANA EN OLE AIEMMIN MISSÄÄN PELÄNNYT KULKEA, PAITSI ATEENAN OMONIASSA. TULIMME NAKSOKSELTA JA LENTOMME LÄHTI SEURAAVANA PÄIVÄNÄ. VARASIN NETISTÄ YHDEN YÖN HOTELLISTA IHAN EXTEMPORE. HOTELLIIN MENNESSÄ ALUE MUUTTUI HYVIN EPÄMÄÄRÄISEKSI JA LÄHES KAIKKI IHMISET SIELLÄ OLIVAT MAAHANMUUTTAJIA. KAHTA TURISTI BLONDIA TODELLA TUIJOTETTIIN. ILLALLA KÄVIMME AKROPOLIKSESSA JA TULIMME METROLLA OMONIAN ASEMALLE NOIN KLO 23, OLI TYRMÄÄVÄN PELOTTAVAA NOUSTA OMONIAN AUKIOLLE, JOSSA VARMAAN 50 MAAHANMUUTTAJA MIESTÄ ISTUI JA TODELLA TUIJOTTI ... SANOIN TYTTÄRELLE: "ÄLÄ KATSELE MINNEKKÄÄN, NYT MENNÄÄN VAAN NAPAKASTI ETEENPÄIN" JA NIIN SELKÄPIITÄ KARMIVAN PELON TUNTEIN KIPOTETTIIN HOTELLIIN. EI IKINÄ ENÄÄ KO. ALUEELLE - JA EI EHKÄ EDES ATEENAAN. ON KÄYTY TURKIT, INTIAT, THAIMAAT, LONTOO, BERLIINI YM..LIIKUTTU YÖMYÖHÄÄN EIKÄ PELON HÄIVÄÄKÄN. MUTTA TÄMÄ OLI PAHA RASTI. MYÖHEMMIN LUIN UM MATKUSTUSTIEDOTTEEN, JOSSA MAINITTIIN OMONIA TOISENA VÄLTETTÄVÄNÄ ALUEENA TURISTIN KULKEA, KOSKA ÄÄ...  Lisää...

  MAAILMANMATKAAJANA EN OLE AIEMMIN MISSÄÄN PELÄNNYT KULKEA, PAITSI ATEENAN OMONIASSA. TULIMME NAKSOKSELTA JA LENTOMME LÄHTI SEURAAVANA PÄIVÄNÄ. VARASIN NETISTÄ YHDEN YÖN HOTELLISTA IHAN EXTEMPORE. HOTELLIIN MENNESSÄ ALUE MUUTTUI HYVIN EPÄMÄÄRÄISEKSI JA LÄHES KAIKKI IHMISET SIELLÄ OLIVAT MAAHANMUUTTAJIA. KAHTA TURISTI BLONDIA TODELLA TUIJOTETTIIN. ILLALLA KÄVIMME AKROPOLIKSESSA JA TULIMME METROLLA OMONIAN ASEMALLE NOIN KLO 23, OLI TYRMÄÄVÄN PELOTTAVAA NOUSTA OMONIAN AUKIOLLE, JOSSA VARMAAN 50 MAAHANMUUTTAJA MIESTÄ ISTUI JA TODELLA TUIJOTTI ... SANOIN TYTTÄRELLE: "ÄLÄ KATSELE MINNEKKÄÄN, NYT MENNÄÄN VAAN NAPAKASTI ETEENPÄIN" JA NIIN SELKÄPIITÄ KARMIVAN PELON TUNTEIN KIPOTETTIIN HOTELLIIN. EI IKINÄ ENÄÄ KO. ALUEELLE - JA EI EHKÄ EDES ATEENAAN. ON KÄYTY TURKIT, INTIAT, THAIMAAT, LONTOO, BERLIINI YM..LIIKUTTU YÖMYÖHÄÄN EIKÄ PELON HÄIVÄÄKÄN. MUTTA TÄMÄ OLI PAHA RASTI. MYÖHEMMIN LUIN UM MATKUSTUSTIEDOTTEEN, JOSSA MAINITTIIN OMONIA TOISENA VÄLTETTÄVÄNÄ ALUEENA TURISTIN KULKEA, KOSKA ÄÄRIRYHMÄT OVAT ASUTTANEET SEN.

  Kohde: Ateena, Kreikka Kategoria: Ateenan vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 09.07.13 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Ateenassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Ateenassa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Ateenaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

donpedro

Kohde: Ateena
Ajankohta: Helmikuu 22, 2010 - Helmikuu 26, 2010

sadey80

Kohde: Ateena
Ajankohta: Kesäkuu 21, 2014 - Heinäkuu 05, 2014

ViidakonMursu

Kohde: Ateena
Ajankohta: Kesäkuu 2006

Ruiskukka

Kohde: Ateena
Ajankohta: 2004

riika

Kohde: Ateena
Ajankohta: Maaliskuu 05, 2010 - Maaliskuu 09, 2010

Oletko vieraillut Ateenassa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Ateenasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kreikka
Englanninkielinen nimi: Athens
Etäisyys Helsingistä: 2472 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 20min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +30
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112 tai 166
Palokunta: 112 tai 199
Poliisi: 112 tai 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kreikka
Suomen suurlähetystö Kreikassa
Kreikan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Ateena
Suomenkielinen Wikipedia: Ateena
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kreikka
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Ateena
Pieni hetki, sivua ladataan.