Zell am See

lennot

alk. 174€
Etsi lennot

Zell am Seen sääennuste

ke 29.5.

Osittain pilvistä
15°C | 5°C
4 m/s

to 30.5.

Sadetta, Osittain pilvistä
12°C | 8°C
2 m/s

pe 31.5.

Sadetta, Pilvistä
10°C | 6°C
3 m/s

la 1.6.

Sadetta, Pilvistä
13°C | 5°C
2 m/s

su 2.6.

Sadetta, Pilvistä
11°C | 7°C
2 m/s

ma 3.6.

Sadetta, Pilvistä
9°C | 6°C
2 m/s

Koe Zell am See

Zell am Seen hotellit

Matkakohteita Zell am Seen lähellä

 • Mukava Alppi-majatalo

  Hotelli: Alpenrose

  Perus Alppi-majatalo kylän laidalla. Lähimmälle hissiasemalle 100m ja kylän "pääkadulle" puolisen kilometriä. Täyttää hyvin retkeilijän ja laskettelijan perustarpeet. Vaatteiden kuivatustilaa saisi olla enemmän (kuten niin usein).

  Kohde: Zell am See, Itävalta Kategoria: Zell am Seen hotellit
  Lisätty: 10.02.18 Lähettäjä: Leo-setä
 • Hyvä kesämatkakohde

  Monet pitävät Itävallasta talviaktiviteettien vuoksi, mutta sehän on mitä mainioin kesämatkakohde ja ehkä elokuu on paras kuukausi matkustaa sinne. Zell am Seessä voi viettää rantalomaa Zellerjärven rannalla. Uida altaissa taikka järvessä. Harrastaa kuntosalilla, pyöräillä mitä kauneimmissa maisemissa, kävellä ja vaeltaa huiman kauniissa vuoristossa. Ratsastaa, maalata, tutustua museoihin jne. Paikka on niin monipuolinen kaikin tavoin ja tietysti upea luonto ympärillä. Kameraa on pakko kantaa jatkuvasti mukana.

  Kohde: Zell am See, Itävalta Kategoria: Zell am Seen aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 07.10.12 Lähettäjä: Mariaana
 • tekemistä ja nähtävää riittää!

  Olimme aurinkomatkojen viikon reissulla Zell am Seessä kesäkuussa 2007. Majoituimme Alpenrose guesthousessa, joka oli oikein mukava ja siellä sai mielettömän hyvää aamiaista. Oli erilaisia kokojyväleipiä useampia ja makkaraa ja juustoa erilaista sekä kasviksia. Lisäksi oli jogurttia, jonka kanssa sai mysliä ja hedelmää sekä makeita leivonnaisia. Oikein mukava ja viihtyisä paikka. Voi lämpimästi suositella! Tekemistä tuolla Zell am Seessä riittää yllin kyllin kesäaikaankin. Siellä on patikkareittejä, joissa oli helppo kulkea itsekseenkin, vaikkei todellakaan mikään suunnistaja olekaan. Reittien vaikeusasteet oli hyvin karttaan merkitty värikoodein. Helppo ja keskivaikea sujui ihan keskikuntoisilta hyvin. Lisäksi alueella on hyviä pyöräilyreittejä, ratsastusta ja kesäkelkkaratakin lähistöltä löytyi. Järveenhän pääsee tietysti uimaankin. Kävimme aurinkomatkojen kautta ohjatulla alkupatikalla heti reissun ensimmäisenä päivänä, jolloin laskeuduttiin Schmittenhöheltä alas kylään. Lisäk...  Lisää...

  Olimme aurinkomatkojen viikon reissulla Zell am Seessä kesäkuussa 2007. Majoituimme Alpenrose guesthousessa, joka oli oikein mukava ja siellä sai mielettömän hyvää aamiaista. Oli erilaisia kokojyväleipiä useampia ja makkaraa ja juustoa erilaista sekä kasviksia. Lisäksi oli jogurttia, jonka kanssa sai mysliä ja hedelmää sekä makeita leivonnaisia. Oikein mukava ja viihtyisä paikka. Voi lämpimästi suositella! Tekemistä tuolla Zell am Seessä riittää yllin kyllin kesäaikaankin. Siellä on patikkareittejä, joissa oli helppo kulkea itsekseenkin, vaikkei todellakaan mikään suunnistaja olekaan. Reittien vaikeusasteet oli hyvin karttaan merkitty värikoodein. Helppo ja keskivaikea sujui ihan keskikuntoisilta hyvin. Lisäksi alueella on hyviä pyöräilyreittejä, ratsastusta ja kesäkelkkaratakin lähistöltä löytyi. Järveenhän pääsee tietysti uimaankin. Kävimme aurinkomatkojen kautta ohjatulla alkupatikalla heti reissun ensimmäisenä päivänä, jolloin laskeuduttiin Schmittenhöheltä alas kylään. Lisäksi käytiin jäätikköä katsomassa sekä Salzburgissa. Itse kylä on aika pieni, mutta sieltä kyllä löytää jotakin osteltavaa ja ruokapaikkoja. Kaikki peruspalvelut kyllä löytyvät ja alueella on hyvät julkiset kulkuyhteydet.

  Kohde: Zell am See, Itävalta Kategoria: Zell am Seen aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 12.02.09 Lähettäjä: rinsessa
 • Parasta a-luokkaa

  Hotelli: Alpenrose

  Pakko antaa täydet pisteet tälle erittäin mukavalle pensionaatille. Tosi siistit huoneet mukava emäntä ja huippu hyvä aamiainen tunnelmallisessa aamupalahuoneessa. Sekä tiettty ihmisrakkaat isäntäperheen koirat. Oleskeluhuoneessa jääkaappi josta voi ottaa itse juomaa,kun vaan muistaa merkata vihkoon.

  Kohde: Zell am See, Itävalta Kategoria: Zell am Seen hotellit
  Lisätty: 13.01.09 Lähettäjä: schmittenhöhe
 • Outdo

  Outdo järjestää mm. koskimelontaa kymmenen hengen kumiveneellä,sekä kanjonivaellusta. Itse kävin koskimelonnassa ja oli unohtumaton kokemus. Järjestäjät (ruotsalainen ja tanskalainen) olivat erittäin mukavia heppuja. Sopii myöskin kokemattomille.Itse olin koskenlaskussa ensikertalainen. Kyseinen pulju sijaitsee schmittenstrassella,Zell am seen keskustassa. Suosittelen.

  Kohde: Zell am See, Itävalta Kategoria: Zell am Seen aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 12.01.09 Lähettäjä: schmittenhöhe

Oletko käynyt Zell am Seessä?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Zell am Seessä

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Zell am Seehen?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

schmittenhöhe

Kohde: Zell am See
Ajankohta: Kesäkuu, 2007

rinsessa

Kohde: Zell am See
Ajankohta: Kesäkuu, 2007
Kommentti: Viikon reissu ihaniin alppimaisemiin Aurinkomatkojen järjestämänä. Aivan mielettömät ulkoilumaastot, joissa tavallinen tallaajakin osasi helposti suunnistaa hyvien opaskylttien ja kartan avulla. Tarjolla on urheilumahdollisuuksia laidasta laitaan, patikointia pyöräilyä, koskenlaskua laskuvarjohyppyä vuorelta, ratsastusta sekä uintia Zellerjärvessä.

pikkukimalainen

Kohde: Zell am See
Ajankohta: 1996

Oletko vieraillut Zell am Seessä?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Zell am Seestä

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Itävalta
Englanninkielinen nimi: Zell am See
Etäisyys Helsingistä: 1632 km
Lentoaika-arvio:[1] 2h 20min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +43
Yleinen hätänumero: 112 tai 122
Ambulanssi: 112 tai 122
Palokunta: 112 tai 122
Poliisi: 112 tai 122

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Itävalta
Suomen suurlähetystö Itävallassa
Itävallan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Zell am See
Suomenkielinen Wikipedia: Zell am See
Ulkoministeriön matkustustiedote: Itävalta
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Zell am See
Pieni hetki, sivua ladataan.