Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Varenna

Matkakohteita Varennan lähellä

 • Varennan ostoksia

  Varennassa teimme hyviä ostoksia. Löysin kauniin nahkaisen Valentina- laukun. Lisäksi ostin Abenniinien vuoristosta leikatusta 50 miljoonaa vuotta vanhasta kivestä tehdyn kaulakorun. Lisäksi löysin ihanat siniharmaat helmet. Nämä ovat mukavat matkamuistot, joita olen ahkerasti käyttänyt.

  Kohde: Varenna, Italia Kategoria: Varennan ostokset
  Lisätty: 15.12.12 Lähettäjä: Irene
 • Hurmaava Varenna

  Varennassa käynti oli Como -järvilomamme yksi kohokohdista. Otimme paljon ihania kuvia kujilta ja rannasta. Värimaailma oli kertakaikkisen ihana kaikkialla. Talot ovat eri punaisen ja oranssin sävyisiä. Kylä on rakentunut hyvin ahtaasti pienelle jyrkälle alueelle, joten huonojalkaisen ei kannata koko kylää lähteä kiertämään. Uteliaisuus vei meitä kujilta aina uusille mielenkiintoisille paikoille ja saimme kokea ikimuistettavia elämyksiä. Muistan hyvin, kuinka edellämme kävelevä iäkäs amerikkalainen pariskunta otti jatkuvasti valokuvia eri suunnista ja oli aivan yhtä ihastunut paikkaan kuten mekin. Kuljimme heidän jalanjälkiään pitkään ja toimimme kameran kanssa juuri samalla tavalla napsien kuvia "hullun lailla". Kannattaa hakeutua rantaan, jossa on ihastuttavia kahviloita ja ruokaravintoloita. Nautimme mukavan ja ikimuistoisen lounaan siellä. On hyvä tietää, että Milanon Malpensan lentokentältä, johon lentokoneet Suomesta lentävät, pääsee junalla suoraan Varennaan!! Varennasta...  Lisää...

  Varennassa käynti oli Como -järvilomamme yksi kohokohdista. Otimme paljon ihania kuvia kujilta ja rannasta. Värimaailma oli kertakaikkisen ihana kaikkialla. Talot ovat eri punaisen ja oranssin sävyisiä. Kylä on rakentunut hyvin ahtaasti pienelle jyrkälle alueelle, joten huonojalkaisen ei kannata koko kylää lähteä kiertämään. Uteliaisuus vei meitä kujilta aina uusille mielenkiintoisille paikoille ja saimme kokea ikimuistettavia elämyksiä. Muistan hyvin, kuinka edellämme kävelevä iäkäs amerikkalainen pariskunta otti jatkuvasti valokuvia eri suunnista ja oli aivan yhtä ihastunut paikkaan kuten mekin. Kuljimme heidän jalanjälkiään pitkään ja toimimme kameran kanssa juuri samalla tavalla napsien kuvia "hullun lailla". Kannattaa hakeutua rantaan, jossa on ihastuttavia kahviloita ja ruokaravintoloita. Nautimme mukavan ja ikimuistoisen lounaan siellä. On hyvä tietää, että Milanon Malpensan lentokentältä, johon lentokoneet Suomesta lentävät, pääsee junalla suoraan Varennaan!! Varennasta taas on helppo kulkea vesibusseilla kylästä toiseen. Niin haluaa pian tehdäkin, sillä Varenna on nopeasti nähty. Varennasta pääsee myös Milanoon junalla. Tukikohtana se on erinomainen paikka lomailijoille, jotka eivät vuokraa autoa. Suosittelemme!

  Kohde: Varenna, Italia Kategoria: Varennan nähtävyydet
  Lisätty: 11.11.12 Lähettäjä: Irene

Oletko käynyt Varennassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Varennassa

Kysymyksiä Varennasta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Varennaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Varennassa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Varennassa. Oletko sinä vieraillut Varennassa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Varennasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Italia
Etäisyys Helsingistä: 1881 km
Lentoaika-arvio:[1] 2h 40min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  L  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +39
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 118
Palokunta: 115
Poliisi: 113

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Italia
Suomen suurlähetystö Italiassa
Italian suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Italia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.