Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Trevignano Romano

lennot

alk. 93 €
Etsi lennot

Matkakohteita Trevignano Romanon lähellä

Oletko käynyt Trevignano Romanossa?

Trevignano Romanosta ei ole vielä yhtään kokemusta/vinkkiä. Ole ensimmäinen ja kirjoita omista kokemuksistasi - vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Trevignano Romanossa

Kysymyksiä Trevignano Romanosta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Trevignano Romanoon?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

JHurmerinta

Kohde: Trevignano Romano
Ajankohta: Kesäkuu 01, 2012 - Kesäkuu 15, 2012
Kommentti: Valitsimme jo toisen kerran sattumalta lomakohteen, jossa italialaiset itsekin haluavat käydä vapaapäivinään ja lomallaan. Oltuamme tähän asti aina merenrannalla, oli erilaista ja ihanaa kohdata kaunis järvimaisema. \r\n\r\nTrevignano Romanossa on lähteistä riippuen 3500 – 5000 asukasta. Kaupunki sijaitsee Lago di Braccianon, eli Bracciano järven luona, alle 50 kilometriä Roomasta pohjoiseen.\r\n\r\nAjoimme moottoritietä lentokentältä pohjoiseen seuraten merenrantaa. Maisemat olivat meille uudet ja se oli virkistävää. Olimmehan ajaneet jo kaksi kertaa Rooman lentokentältä etelään. Käännyimme sisämaahan Cerveterin kaupungin kohdalla. \r\n\r\nSaavuimme pian Braccianon kaupunkiin ja ajoimme tämän upean historiallisen kaupungin läpi. Kaupunki on todella pieni. Piazza Mazzinilla on aivan upea vanha linna nimeltään Castello Orsini-Odescalchi. Tom Cruise ja Katie Holmes viettivät häitään juuri tässä linnassa.\r\n\r\nOhitettuamme Lungolagon, Vigna Granden ja Vicarellon pienet kaupungit, saavuimme Trevignano Romanoon. Bracciano järven rannalla sijaitseva kaupunki on kauneimpia paikkoja, missä olen käynyt.\r\n\r\nViidessä minuutissa olimme kaupungin kukkulan korkeimmalla kohdalla, josta näkymät ulottuvat koko järven yli Roomaan asti. Auringonsäteet osuivat järven pintaan ja saivat aikaan kilometreittäin kimallusta. Pienet purjeveneet odottivat tuulta keskellä järveä. Rooman siluetti täytti taivaanrannan. Monticellon kukkulalta kelpaa katsella näkymiä.\r\n\r\nLomatalomme oli mahtava ja uima-altaassa kelpasi uida helteisellä kelillä. Altaalta näki Bracciano järven yli Roomaan asti. \r\n\r\nKaupungissa sijaitsee pieni, mutta mielenkiintoinen museo kaupungintalon ensimmäisellä kerroksessa. Jos Etruskit kiinnostavat edes vähän, piipahdapa tuossa museossa. Sen jälkeen onkin kiva tallustella rantakatua pitkin. Ympärilläsi on niin historiallisia rakennuksia, korkeita kukkuloita, suuri ja kaunis järvi kuin värikästä italialaista elämänmenoa.

Oletko vieraillut Trevignano Romanossa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Trevignano Romanosta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Italia
Etäisyys Helsingistä: 2184 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 0min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  L  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +39
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 118
Palokunta: 115
Poliisi: 113

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Italia
Suomen suurlähetystö Italiassa
Italian suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Italia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.