Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Trapani

Matkakohteita Trapanin lähellä

Suosittuja hotelleja Trapanissa

 • Pieni aamiainen+huone

  Hotelli: B&B Garibaldi

  Jokin yöpaikka piti valita, kun otti Ryanairin matkat Trapaniin, ja netistä löytyi kehuja B&B Garibaldin aamiaisesta ja siisteydestä. Tässä pikku majapaikassa onkin vain viisi huonetta. Henkilökunta on ystävällistä, mutta englannin taito on heikko. Siisteys on hyvä. Sijainnista plussaa. Aamiainen ei ole buffet-tyyppinen eikä runsas, mutta herkullisia voisarvia ja paahtoleipiä sekä kinkkua ja juustoa tuovat. Kahvi on samaa karmeaa myrkkyä, jota saa muuallakin kaupungissa. Suuri suuri miinuspuoli on nukkuminen. Isäntäväen koirat haukkuvat kaiken aikaa, yötä päivää. Siestan toki pitävät iltapäivällä. Taksi otti muuten yöaikaan matkasta kentältä tänne 35 euroa (2 henk + 2 laukkua). Isäntäväki tarjosi paluumatkaksi mahdollisuutta että hotellin työntekijä kuljettaa edullisesti kentälle, ja näin tehtiin, 25 eurolla. Onko se nyt edullista, mutta säästi sen kympin.

  Kohde: Trapani, Italia Kategoria: Trapanin hotellit
  Lisätty: 28.10.12 Lähettäjä: JeppeT
 • hinta-laatu-suhde

  Lokakuussa 2012 hinta-laatu-suhde oli melkoisen huono. Moni paikka oli kiinni. Kun otti kuuden euron spagetin, se oli hyvin pieni. Talon viiniä karahvissa ei löytynyt mistään - ainoa vaihtoehto oli sama kallis pullo (12-16 e) tai neljän euron lasillinen. Ruotsalainen kaveri kertoi, että ravintolan tasosta riippumatta hinta on kaikkialla sama ja kallis. Suurin yllätys oli neljän euron cocacola-lasillinen Ericessä. Tällä kertaa (muiden kokemuksista poiketen) rahasta sai vaihtorahan takaisin nopeasti ja ilman ongelmia. Kokeilimme myös tasokkaan ravintolan turistimenua 18 eurolla. Siihen päälle tuli tietysti 2 euron kattausmaksu joka nuppia kohti sekä juomien hinta. Maukasta, mutta upporasvassa kypsennettyä. Kokonaisuus jäi sopivan pieneksi, niin että tälläkään ei pääse lihomaan. Tätä kovemman hintatason olen tavannut vain Roomassa ja Pariisissa. Laatu taas on näihin verrattuna tosi heikko.

  Kohde: Trapani, Italia Kategoria: Trapanin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 24.10.12 Lähettäjä: JeppeT
 • Kokemuksia Trapanista

  Lueskelin ahkerasti muiden vinkkejä Trapann lomaa varten ja kannan nyt oman korteni kekoon kertomalla omista kokemuksistani. Ryanair kuljetti meidät ripeästi 3,5 tunnissa Birgin lentokentälle, josta bussilla Trapaniin (4,70€). Lippuja ei voinut ostaa kentältä vaan suoraan bussista. Ehdottomasti kannattaaa mennä bussilla. Takseja oli vähän ja kuulemma hinta 40€.. Trapani oli positiivinen yllätys. Upeaa muotia edullisesti (tosin jäi näyteikkunaostoksiksi,kun olimme käsimatkatavaroilla liikkeellä Vanha kaupunki oli kaunis ja mielenkiintoinen.Rantaa pitkin kannattaa kävellä niemen kärkeen. Ericeen ehdottomasti tuolihisseillä ja Favignanan saari kannattaa myös bongata. Siellä vuokrasimme pyörät päiväksi (3€!). Ravintolasuosituksia: Ai lumi, Osteria la Bettolaccia (pöytävaraus kannattaa tehdä). Hotellimme oli Vittoria. Ihan OK, varsinkin kun saimme hotellin ainoan huoneen,jossa oli parveke.Sijainti erinomainen ja aamiainen runsas. Jos haluaa viettää rantaelämää, sekin onnistuu loistava...  Lisää...

  Lueskelin ahkerasti muiden vinkkejä Trapann lomaa varten ja kannan nyt oman korteni kekoon kertomalla omista kokemuksistani. Ryanair kuljetti meidät ripeästi 3,5 tunnissa Birgin lentokentälle, josta bussilla Trapaniin (4,70€). Lippuja ei voinut ostaa kentältä vaan suoraan bussista. Ehdottomasti kannattaaa mennä bussilla. Takseja oli vähän ja kuulemma hinta 40€.. Trapani oli positiivinen yllätys. Upeaa muotia edullisesti (tosin jäi näyteikkunaostoksiksi,kun olimme käsimatkatavaroilla liikkeellä Vanha kaupunki oli kaunis ja mielenkiintoinen.Rantaa pitkin kannattaa kävellä niemen kärkeen. Ericeen ehdottomasti tuolihisseillä ja Favignanan saari kannattaa myös bongata. Siellä vuokrasimme pyörät päiväksi (3€!). Ravintolasuosituksia: Ai lumi, Osteria la Bettolaccia (pöytävaraus kannattaa tehdä). Hotellimme oli Vittoria. Ihan OK, varsinkin kun saimme hotellin ainoan huoneen,jossa oli parveke.Sijainti erinomainen ja aamiainen runsas. Jos haluaa viettää rantaelämää, sekin onnistuu loistavasti. Mitään ongelmaa ei ollut luottokorttien tai rahan kanssa. Ainoa miinus tulee hieman liian suolaisesta ruuasta (kalaruuat). Muuten suosittelen Trapania lämpimästi!

  Kohde: Trapani, Italia Kategoria: Trapanin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 09.06.12 Lähettäjä: Vieras
 • Turvallinen Trapani

  Koin Trapanin turvallisena paikkana. Uskon paikan tiiviin yhteisön vaikuttavan tähän paljon. Olen pieni ja nuori naisihminen, eikä minua pelottanut liikkua vanhan kaupungin keskustassa myöhäänkään iltasella. Pimeille, tyhjille kujille en kyllä lähtisi iltaselle yksin. Minulle ei tullut kertaakaan oloa, että pelottaa. Kulkukoiria oli muutamia vanhassa kaupungissa, mutta ne eivät olleet vaaraksi. Ericessä törmäsimme vihaisiin kulkukoiriin, ja silloin hetken todella jännitti. Tilanteesta selvittiin kuitenkin maalaisjärjellä ja kylmällä päällä: katse pois päin ja hiitaaasti taaksepäin. Kulkukoiria ei kuitenkaan tule missään nimessä mennä koskemaan tai edes liian lähelle, vaikka olisivat kuinka ystävällisen näköisiä! Viikkoon mahtui yksi todella raju ruokamyrkytys. On todennäköistä että se oli peräisin grilliltä. Grilli oli kyllä suosittu paikallisenkin väestön keskuudessa, mutta se ei näköjään takaa mitään. "Pakkotipin" ottaminen oli raivostuttavaa. Esim. 13 euron ateriasta saatto...  Lisää...

  Koin Trapanin turvallisena paikkana. Uskon paikan tiiviin yhteisön vaikuttavan tähän paljon. Olen pieni ja nuori naisihminen, eikä minua pelottanut liikkua vanhan kaupungin keskustassa myöhäänkään iltasella. Pimeille, tyhjille kujille en kyllä lähtisi iltaselle yksin. Minulle ei tullut kertaakaan oloa, että pelottaa. Kulkukoiria oli muutamia vanhassa kaupungissa, mutta ne eivät olleet vaaraksi. Ericessä törmäsimme vihaisiin kulkukoiriin, ja silloin hetken todella jännitti. Tilanteesta selvittiin kuitenkin maalaisjärjellä ja kylmällä päällä: katse pois päin ja hiitaaasti taaksepäin. Kulkukoiria ei kuitenkaan tule missään nimessä mennä koskemaan tai edes liian lähelle, vaikka olisivat kuinka ystävällisen näköisiä! Viikkoon mahtui yksi todella raju ruokamyrkytys. On todennäköistä että se oli peräisin grilliltä. Grilli oli kyllä suosittu paikallisenkin väestön keskuudessa, mutta se ei näköjään takaa mitään. "Pakkotipin" ottaminen oli raivostuttavaa. Esim. 13 euron ateriasta saattoi joutua maksamaan 7e tippiä jos maksoi 20e:n setelillä. Rahoja ei vaan koskaan tuotu takaisin. Asiasta olisi tietenkin voinut nostaa metelin, muttei sitten tehty niin. Joku turisti kyllä teki. Suurimmassa osassa paikoista rahat sai kuitenkin takaisin ja tippiä sai jättää sen verran kun hyvältä tuntui. Huomasin että "pakkotippiä" ottivat usein nuoret tarjoilijamiehet. En tiedä oliko tämä vain sattuma vai paikkansa pitävä havainto. Rannoilla on varottava lasinsiruja sun muita teräviä esineitä. Varvastossut on hyvä pitää jalassa uimaan mennessä ja rannalla käppäillessä. Trapanin luokittelisin kokonaisuudessaan turvalliseksi paikaksi. Kunhan vaan maalaisjärkensä säilyttää niin kaiken pitäisi sujua hyvin. Mafiaa ei tarvitse pelätä.. :)

  Kohde: Trapani, Italia Kategoria: Trapanin vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 16.01.12 Lähettäjä: Vieras
 • Trapani: Hyvää ruokaa, upeita drinksuja.

  Satuimme Trapaniin samaan aikaan suuren purjehtija-tapahtuman kanssa ihan sattumalta. Tämä johti siihen, että ravintoloissa ja baareissa oli paljon väkeä joka iltana. Vanhan kaupungin keskustasta löytyi useita kivoja dinkkiravintoloita sekä ruokapaikkoja. SUosittelen! Ruokamyrkytyksen matkakaverini sai grilliltä ostetusta hampurilaisesta. Grilli oli hyvin suosittu, emmekä siis osanneet varoa mahatautia. Muuten ongelmia ei ollut ja ruoka oli aina hyvää. Ruoka ei ollut erityisen edullista, muttei kyllä kallistakaan. Jäätelö, jäähilejuomaa ja räiskäleitä oli ihana nauttia välipalaksi. Ilalla saatoimme hakea yöpalaksi calzonet eräästä kojusta. Alkoholi on luonnollisesti kaupoissa halvempaa kuin Suomessa, baareissa ja ravintoloissa drinkit olivat kuitenkin lähes samoissa hinnoissa kuin kotoSuomessa. Kahvi kannattaa juoda seisoaltaan, jolloin hinnaksi tulee jotain 0.50 sentin ja euron väliltä. Istuminen ja palvelu maksavat, joissain paikoissa jopa useita euroja. Jossain paikoissa tippiä otet...  Lisää...

  Satuimme Trapaniin samaan aikaan suuren purjehtija-tapahtuman kanssa ihan sattumalta. Tämä johti siihen, että ravintoloissa ja baareissa oli paljon väkeä joka iltana. Vanhan kaupungin keskustasta löytyi useita kivoja dinkkiravintoloita sekä ruokapaikkoja. SUosittelen! Ruokamyrkytyksen matkakaverini sai grilliltä ostetusta hampurilaisesta. Grilli oli hyvin suosittu, emmekä siis osanneet varoa mahatautia. Muuten ongelmia ei ollut ja ruoka oli aina hyvää. Ruoka ei ollut erityisen edullista, muttei kyllä kallistakaan. Jäätelö, jäähilejuomaa ja räiskäleitä oli ihana nauttia välipalaksi. Ilalla saatoimme hakea yöpalaksi calzonet eräästä kojusta. Alkoholi on luonnollisesti kaupoissa halvempaa kuin Suomessa, baareissa ja ravintoloissa drinkit olivat kuitenkin lähes samoissa hinnoissa kuin kotoSuomessa. Kahvi kannattaa juoda seisoaltaan, jolloin hinnaksi tulee jotain 0.50 sentin ja euron väliltä. Istuminen ja palvelu maksavat, joissain paikoissa jopa useita euroja. Jossain paikoissa tippiä otettiin väkisin, eli vaihtorahaa ei vaan tuotu ikinä. Siinä saattoikin sitten maksaa 13 euron ruoasta 7e tippiä, jos maksoi 20e:n setelillä!

  Kohde: Trapani, Italia Kategoria: Trapanin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 16.01.12 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Trapanissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Trapanissa

Kysymyksiä Trapanista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Trapaniin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Trapanissa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Trapanissa. Oletko sinä vieraillut Trapanissa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Trapanista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Italia
Etäisyys Helsingistä: 2616 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 30min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  L  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +39
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 118
Palokunta: 115
Poliisi: 113

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Italia
Suomen suurlähetystö Italiassa
Italian suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Italia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.