Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Palermo

Palermo

lennot

alk. 136 €
Etsi lennot

Palermon sääennuste

la 15.8.

Kosteaa päivän aikana.
33°C | 24°C
2 m/s

su 16.8.

Kosteaa päivän aikana.
35°C | 24°C
2 m/s

ma 17.8.

Kosteaa päivän aikana.
33°C | 22°C
2 m/s

ti 18.8.

Kosteaa päivän aikana.
32°C | 22°C
2 m/s

ke 19.8.

Selkeää päivän aikana.
32°C | 22°C
2 m/s

to 20.8.

Selkeää päivän aikana.
32°C | 22°C
2 m/s

Matkakohteita Palermon lähellä

Suosittuja hotelleja Palermossa

 • Maukkaat pizzat

  Lähellä Teatro Massimoa, Ristorante Pizzeria al 59, Piazza Giuseppe Verdi, 59, 90138 Palermo. Paikallisten suosima pizzapaikka, mistä saa muutakin ruokaa.

  Kohde: Palermo, Italia Kategoria: Palermon ravintolat ja baarit
  Lisätty: 17.06.14 Lähettäjä: mjokin
 • Hyvällä paikalla

  Hotelli: Hotel Federico II - Central Palace

  Hyvällä paikalla aivan keskustassa, silti rauhallinen sivukatu. Siistit huoneet. Monipuolinen aamiainen ylimmän kerroksen ravintolassa. Osoite: Via Principe di Granatelli 60 Palermo.

  Kohde: Palermo, Italia Kategoria: Palermon hotellit
  Lisätty: 17.06.14 Lähettäjä: mjokin
 • Viikon loma Palermossa

  Teimme omatoimimatkan Palermoon marraskuun alussa. Hotellimme oli Casena dei Colli, n. 5 km Palermon keskustasta länteen. Hotelliin pääsi mainiosti kaupungin busseilla, kunhan ensin otti selvää bussin numeroista. Julkinen liikenne Palermossa toimii hyvin ja on helppo käyttää. Viikko vilkkaassa kaupungissa, asuen keskustan ulkopuolella oli lähes täydellinen kokemus. Teimme bussilla retkiä nähtävyyksille lähialueille, Monte Pellegrino-vuorelle, Mondelloon ja Monrealeen. Palermosta on hyvät yhteydet junalla ja linja-autoilla eri puolille saarta. Me kävimme päivän retkellä saaren etelärannalla Agrigentossa. Junamatkan aikana saimme aavistuksen saaren kauneudesta ja vehreydestä. Sisiliaan on tultava uudelleen. Palermo on upea kaupunki. Euroopassa on samanhenkisiä kaupunkeja mm. Lissabon ja Barcelona. Monien kulttuurien vaikutus näkyy ja tuntuu. Lisäksi huoleton rähjäisyys, mutta ei likaisuus, on viehättävää. Ruokapaikoissa sai aina hyvää ruokaa ja parhaita olivat pienet, paika...  Lisää...

  Teimme omatoimimatkan Palermoon marraskuun alussa. Hotellimme oli Casena dei Colli, n. 5 km Palermon keskustasta länteen. Hotelliin pääsi mainiosti kaupungin busseilla, kunhan ensin otti selvää bussin numeroista. Julkinen liikenne Palermossa toimii hyvin ja on helppo käyttää. Viikko vilkkaassa kaupungissa, asuen keskustan ulkopuolella oli lähes täydellinen kokemus. Teimme bussilla retkiä nähtävyyksille lähialueille, Monte Pellegrino-vuorelle, Mondelloon ja Monrealeen. Palermosta on hyvät yhteydet junalla ja linja-autoilla eri puolille saarta. Me kävimme päivän retkellä saaren etelärannalla Agrigentossa. Junamatkan aikana saimme aavistuksen saaren kauneudesta ja vehreydestä. Sisiliaan on tultava uudelleen. Palermo on upea kaupunki. Euroopassa on samanhenkisiä kaupunkeja mm. Lissabon ja Barcelona. Monien kulttuurien vaikutus näkyy ja tuntuu. Lisäksi huoleton rähjäisyys, mutta ei likaisuus, on viehättävää. Ruokapaikoissa sai aina hyvää ruokaa ja parhaita olivat pienet, paikallisten täyttämät, vaatimattomat tavernat ja lounaspaikat. Sisilialaiset ovat maineensa veroisia eli erittäin ystävällisiä turisteja kohtaan. Huonolla italiankielellä ja englannin sekoituksella tuli toimeen hyvin, koska kiinnostus auttaa oli ilmeistä. Marraskuun alussa sää oli vielä hyvä. Joitakin äkillisiä sadekuuroja tuli, mutta ne alkoivat ja loppuivat nopeasti. Keskimäärin päivällä oli + 24 astetta ja iltaisin meidän syyskuutamme vastaava lämpötila. Paikalliset pukeutuivat talvivaatteisiin, meille riittivät syyskesän asusteet. Sisilia oli erittäin positiivinen kokemus ja uusi matka sinne on ehdottomasti mielessä. Catanian kenttä voisi olla seuraava laskeutumispaikka ja tukikohtana Syracusan tai Ragusan seutu. Agrigentokin kaipaa vielä enemmän aikaa.

  Kohde: Palermo, Italia Kategoria: Palermon muita vinkkejä
  Lisätty: 04.01.11 Lähettäjä: Vieras
 • Käynti Palermossa

  Asuimme Taorminassa ja osallistuimme loppuviikosta matkatoimiston järjestämään kansainväliseen retkeen Monrealiin, Palermoon ja Cefaluun. Tutustuimme Palermossa kahteen katedraaliin, jotka olivat hyvin vaikuttavia. Toinen oli erittäin vanha ja sävyltään ruskea. Toinen taas vaalea. Kuviamme löytyy kummastakin katedraalista. Palermon aika jäi liian lyhyeksi. Sinne kannattaa mennä ja olla ajan kanssa. Ikivanhat arkkitehtoriset rakennukset ja houkuttelevat pikkuliikkeet sekä ravintolat ja kahvilat pyörivät edelleen mielessä. Söimme palermolaisessa ravintolassa, jossa aisti mukavan ja rennon tunnelman.

  Kohde: Palermo, Italia Kategoria: Palermon nähtävyydet
  Lisätty: 27.08.10 Lähettäjä: Irene

Oletko käynyt Palermossa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Palermossa

Kysymyksiä Palermosta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Palermoon?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

hf56

Kohde: Palermo
Ajankohta: 1999

Oletko vieraillut Palermossa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Palermosta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Italia
Etäisyys Helsingistä: 2587 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 30min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  L  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +39
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 118
Palokunta: 115
Poliisi: 113

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Italia
Suomen suurlähetystö Italiassa
Italian suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Palermo
Suomenkielinen Wikipedia: Palermo
Ulkoministeriön matkustustiedote: Italia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Palermo
Pieni hetki, sivua ladataan.