Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Letojanni

valmismatkat

alk. 599€
Etsi valmismatkat

Letojannin sääennuste

to 30.6.

Selkeää päivän aikana.
31°C | 23°C
2 m/s

pe 1.7.

Selkeää päivän aikana.
31°C | 26°C
1 m/s

la 2.7.

Selkeää päivän aikana.
33°C | 24°C
3 m/s

su 3.7.

Selkeää päivän aikana.
32°C | 25°C
2 m/s

ma 4.7.

Kosteaa päivän aikana.
32°C | 24°C
2 m/s

ti 5.7.

Kosteaa päivän aikana.
32°C | 25°C
2 m/s

Matkakohteita Letojannin lähellä

 • Rauhallinen lomakohde omatoimimatkaajalle

  Letojannissa on omatoimimatkaajille hyviä ja edullisia majoituspaikkoja HomeAway -sivulla. http://www.homeaway.fi/search/keywords:Letojanni Kylässä voi ensin levätä ja rentoutua rauhassa kauniissa ympäristössä. Vuokraamalla auton pääsee tutustumaan päiväretkillä saaren eri kaupunkeihin ja kyliin helposti. Bussiyhteydet toimivat myös. Sisilia on kolmion mallinen saari. Suosittelen saaren retkikohteiksi saaren itäsivussa Catanian rannikolla Letojennista vähän etelään päin olevaa sisialialaisten suosikkia, kaunista Taorminan kaupunkia sekä Castelmolan ihastuttavaa kylää Taorminan yläpuolella. Molempiin ehtii tutustua päivän aikana. Castelmolaan voivat hyväjalkaiset halutessaan kiivetä, vaikka on matkaa ja on korkealla. Sinne menee myös linja-auto. Castelmolassa on haukkaesityksiä, museo, pikku liike ja kahvila. Pois kannattaa patikoida toista reittiä portaita ja polkuja pitkin takaisin Taorminaan. Isot vesipullot mukaan helteellä. Taorminassa on arkeologinen museo ja uintipai...  Lisää...

  Letojannissa on omatoimimatkaajille hyviä ja edullisia majoituspaikkoja HomeAway -sivulla. http://www.homeaway.fi/search/keywords:Letojanni Kylässä voi ensin levätä ja rentoutua rauhassa kauniissa ympäristössä. Vuokraamalla auton pääsee tutustumaan päiväretkillä saaren eri kaupunkeihin ja kyliin helposti. Bussiyhteydet toimivat myös. Sisilia on kolmion mallinen saari. Suosittelen saaren retkikohteiksi saaren itäsivussa Catanian rannikolla Letojennista vähän etelään päin olevaa sisialialaisten suosikkia, kaunista Taorminan kaupunkia sekä Castelmolan ihastuttavaa kylää Taorminan yläpuolella. Molempiin ehtii tutustua päivän aikana. Castelmolaan voivat hyväjalkaiset halutessaan kiivetä, vaikka on matkaa ja on korkealla. Sinne menee myös linja-auto. Castelmolassa on haukkaesityksiä, museo, pikku liike ja kahvila. Pois kannattaa patikoida toista reittiä portaita ja polkuja pitkin takaisin Taorminaan. Isot vesipullot mukaan helteellä. Taorminassa on arkeologinen museo ja uintipaikat ovat alakaupungissa, jonne pääsee funicula -hissillä pikkurahalla.Taorminasta lähtee linja-autoja Sisilian eri kaupunkeihin. Pohjoissivulla on Monrealen pikku kylä noin viiden kilometrin päässä pääkaupungista Palermosta. Siellä on pienenpienillä mosaiikeilla koristeltu upea katedraali, jonka takia sinne mennään. Monrealen ja Palermon välissä on vaikuttava, kaunis luostari. Sitten historialliseen Palermoon, jossa on hienot katedraalit ja paljon muuta. Yksi päivä ei riitä Palermon tutkimiseen. Pohjoissivulla edelleen itäänpäin on Cefalu, joka on suosittu matkailukohde myös Suomesta järjestettynä. Cefalussa on vanha kaupunginosa, jossa kannattaa käydä. Siellä aistii historiaa. Uimavarusteet mukaan retkelle. Viehättävä yliopistokaupunki Messina itäkulmassa, josta voi halutessaan lautalla piipahtaa Italian mantereen puolella Calabrian alueelle. Edellä luetelluista paikoista on Napsussa paljon kuvia. Ainakin Lufthansalla pääsee Helsingistä yhdellä vaihdolla Palermoon.

  Kohde: Letojanni, Italia Kategoria: Letojannin muita vinkkejä
  Lisätty: 11.11.12 Lähettäjä: Irene
 • Hyvä huoneistohotelli

  Hotelli: Tartarughe

  Olimme elokuun lopusta syyskuun puoliväliin Letojannissa, huoneistohotelli Tartarughessa. Huoneistoon kuului 2 h, keittiö ja wc sekä suihku, iso parveke jossa pesukone. Oli todella siisti huoneistohotelli ja henkilökunta erittäin ystävällistä. Rantaan n. 100m ja rantakadulla kahviloita ja pizzerioita.

  Kohde: Letojanni, Italia Kategoria: Letojannin hotellit
  Lisätty: 21.09.11 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Letojannissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Letojannissa

Kysymyksiä Letojannista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Letojanniin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Letojannissa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Letojannissa. Oletko sinä vieraillut Letojannissa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Letojannista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Italia
Etäisyys Helsingistä: 2573 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 30min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  L  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +39
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 118
Palokunta: 115
Poliisi: 113

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Italia
Suomen suurlähetystö Italiassa
Italian suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Letojanni
Ulkoministeriön matkustustiedote: Italia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Letojanni
Pieni hetki, sivua ladataan.