Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Portofino

lennot

alk. 158 €
Etsi lennot

Portofinon sääennuste

to 28.10.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
19°C | 13°C
2 m/s

pe 29.10.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
18°C | 14°C
2 m/s

la 30.10.

Sadetta iltapäivästä.
18°C | 15°C
2 m/s

su 31.10.

Sadetta päivän aikana.
16°C | 14°C
3 m/s

ma 1.11.

Sadetta aamulla.
16°C | 13°C
3 m/s

ti 2.11.

Sadetta yöllä.
17°C | 13°C
3 m/s

Matkakohteita Portofinon lähellä

 • Meritse Portofinoon

  Portofinossa käynti onnistuu myös mukavasti laivalla Rapallosta käsin. Portofino on pieni, kaunis paikka ja sopiva päiväretkikohde.

  Kohde: Portofino, Italia Kategoria: Portofinon lennot & liikenne
  Lisätty: 18.06.14 Lähettäjä: mjokin
 • Käynti Portofinossa

  Portofino on varmasti yksi Italian kauneimpia ja suosituimpia kohteita. Sinne mennessä kannattaa varata aikaa, vettä, hyvät jalkineet ja riittävästi rahaa parkkitalon ym. kustannuksiin (sekä luullakseni parhaaseen loma-aikaan hermoja) ellei onnistu saamaan autoaan muualle. Varmasti Portofinoon kulkee julkiset kulkuneuvotkin. Pikkuriikkinen kaunotar on äkkiä kävelty läpi ja seuraavaksi kannattaakin suunnata ylös kukkulalle Castello Brown Portofinon suuntaan mukavaa polkua pitkin ja ohittaen linnan ja jatkaen eteenpäin polkua. Perille päästyä avautuu henkeä salpaavat näkymät turkoosinsiniselle merelle ja siellä, jos missä tekee mieli ottaa valokuvia. Lopuksi on mukavaa istahtaa piilossa niemenkärjen takana portaikon päässä olevaan pieneen ulkoilmakahvilaan ja nauttia virvoketta sekä nuoren miehen hyvästä asiakaspalvelusta. Kun on tultu takaisin Portofinoon, siellä on tarjolla mukavia ulkoilmakahviloita ja ruokaravintoloita yllin kyllin. Poikkesimme syömään ihanat ja isot kinkkujuus...  Lisää...

  Portofino on varmasti yksi Italian kauneimpia ja suosituimpia kohteita. Sinne mennessä kannattaa varata aikaa, vettä, hyvät jalkineet ja riittävästi rahaa parkkitalon ym. kustannuksiin (sekä luullakseni parhaaseen loma-aikaan hermoja) ellei onnistu saamaan autoaan muualle. Varmasti Portofinoon kulkee julkiset kulkuneuvotkin. Pikkuriikkinen kaunotar on äkkiä kävelty läpi ja seuraavaksi kannattaakin suunnata ylös kukkulalle Castello Brown Portofinon suuntaan mukavaa polkua pitkin ja ohittaen linnan ja jatkaen eteenpäin polkua. Perille päästyä avautuu henkeä salpaavat näkymät turkoosinsiniselle merelle ja siellä, jos missä tekee mieli ottaa valokuvia. Lopuksi on mukavaa istahtaa piilossa niemenkärjen takana portaikon päässä olevaan pieneen ulkoilmakahvilaan ja nauttia virvoketta sekä nuoren miehen hyvästä asiakaspalvelusta. Kun on tultu takaisin Portofinoon, siellä on tarjolla mukavia ulkoilmakahviloita ja ruokaravintoloita yllin kyllin. Poikkesimme syömään ihanat ja isot kinkkujuustosämpylät (i panini con prosciutto cotto e formaggio), jotka muistuttivat enemmän leipiä ja olivat litistetty niin, että juusto ja muu täyte olivat parhaimmillaan, kun ystävällinen neiti toi ne kahvien kera pöytään. Lasku oli todella siedettävä niin herkullisesta ja reilunkokoisesta välipalasta, hyvästä palvelusta ja tunnelmasta. Vinkiksi, että Portofinon naapurikaupunki Rapello on myös hyvin ihastuttava, isompi kaupunki ja siellä oleskeluun kannattaa varata aikaa reilusti eli koko päivä menee mukavasti näissä kahdessa kaupungissa.

  Kohde: Portofino, Italia Kategoria: Portofinon nähtävyydet
  Lisätty: 12.05.14 Lähettäjä: Irene

Oletko käynyt Portofinossa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Portofinossa

Kysymyksiä Portofinosta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Portofinoon?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Portofinossa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Portofinossa. Oletko sinä vieraillut Portofinossa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Portofinosta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Italia
Etäisyys Helsingistä: 2055 km
Lentoaika-arvio:[1] 2h 50min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  L  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +39
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 118
Palokunta: 115
Poliisi: 113

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Italia
Suomen suurlähetystö Italiassa
Italian suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Italia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.