Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Maccagno

Matkakohteita Maccagnon lähellä

Suosittuja hotelleja Maccagnossa

 • Pikku kylä Maggiore -järven rannalla lähellä Sveitsin rajaa

  Heinäkuiseen lomaamme Italiassa kuului myös neljä vuorokautta Maggiore -järvellä. Siirryimme Como -järveltä seikkailumielin johonkin uuteen paikkaan ja koska korkeuserojen kohdalla emme tinkineet, niin suunnistimme Maggiore-järvelle etsimään kattoa päidemme päälle. Onnistuimme löytämään keskeltä Maccagno Agran kylästä käytännöllisen yksiön keittonurkkauksella läheltä pitkää uimarantaa, joka olikin iloinen asia. Saimme uida, ihastella maisemia ja lukea rannalla. Välillä ajoimme tutustumaan järven muihin kyliin ja karttaa tutkiessamme huomasimme, että kylän yläpuolella vuoristossa on Delio -järvi, jota lähdimme katsomaan. Huikeat maisemat ja ajoittain TODELLA kapeat serpentiinitiet pistivät haukkomaan henkeä. Onneksi meillä oli pieni auto vuokralla. Perillä järven kupeessa olikin sitten varoituskyltit siitä, ettei suositella järvessä uintia, koska jättipadon jotkut portit saatetaan avata ja veden imu on kova silloin. Paikalla oli auringon palvojia ja grillialueella näimme paljon itali...  Lisää...

  Heinäkuiseen lomaamme Italiassa kuului myös neljä vuorokautta Maggiore -järvellä. Siirryimme Como -järveltä seikkailumielin johonkin uuteen paikkaan ja koska korkeuserojen kohdalla emme tinkineet, niin suunnistimme Maggiore-järvelle etsimään kattoa päidemme päälle. Onnistuimme löytämään keskeltä Maccagno Agran kylästä käytännöllisen yksiön keittonurkkauksella läheltä pitkää uimarantaa, joka olikin iloinen asia. Saimme uida, ihastella maisemia ja lukea rannalla. Välillä ajoimme tutustumaan järven muihin kyliin ja karttaa tutkiessamme huomasimme, että kylän yläpuolella vuoristossa on Delio -järvi, jota lähdimme katsomaan. Huikeat maisemat ja ajoittain TODELLA kapeat serpentiinitiet pistivät haukkomaan henkeä. Onneksi meillä oli pieni auto vuokralla. Perillä järven kupeessa olikin sitten varoituskyltit siitä, ettei suositella järvessä uintia, koska jättipadon jotkut portit saatetaan avata ja veden imu on kova silloin. Paikalla oli auringon palvojia ja grillialueella näimme paljon italialaisia perheitä viettämässä yhteistä aikaa viikonloppuna. Jatkoimme matkaamme yhä ylemmäs tietä, jota ei kartassa näkynyt ja koimme upean seikkailun kylästä kylään. Napsusta löytyy ottamiamme kuvia... Maggiore -järvellä oli sama vaikutus meihin kuin Como -järvellä. Siihen ihastui heti. Suosittelemme!

  Kohde: Maccagno, Italia Kategoria: Maccagnon nähtävyydet
  Lisätty: 11.11.12 Lähettäjä: Irene
 • Edullinen huoneistohotelli

  Hotelli: Alpergo Emmaus

  Huoneistohotelli Emmaus sijaitsee Maccagno Agran keskustassa. Lähellä ovat kaikki kylän palvelut ja rannalle on viiden minuutin kävelymatka. Henkilökunta on ystävällinen. Yksi heistä puhuu englantia. Autolle on hyvä parkkipaikka takapihalla. Kattoterassilla on auringonottomahdollisuus ja pöydät sekä tuolit. Siellä on myös mahdollisuus kuivata pesemänsä pyykit erillisessä pyykinhoitohuoneessa. Ota pulveri mukaan. Lakanat kahdelle maksoivat 10 euroa ja pyyheliinasetti 5 euroa yhteensä. Asunnot ovat eri kokoisia huoneistoja ja hyvin edullisia ja siistejä. Eivät ole luksusasuntoja. Astiasto on melko niukka. Loppusiivous on 25 euroa. Junan ja autojen äänet sekä koiran haukunta kuuluvat huoneisiin, joten korvatulpat kannattaa ottaa mukaan.

  Kohde: Maccagno, Italia Kategoria: Maccagnon hotellit
  Lisätty: 11.11.12 Lähettäjä: Irene

Oletko käynyt Maccagnossa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Maccagnossa

Kysymyksiä Maccagnosta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Maccagnoon?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Maccagnossa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Maccagnossa. Oletko sinä vieraillut Maccagnossa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Maccagnosta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Italia
Etäisyys Helsingistä: Ei tiedossa.
Lentoaika-arvio:[1] Ei tiedossa.
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  L  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +39
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 118
Palokunta: 115
Poliisi: 113

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Italia
Suomen suurlähetystö Italiassa
Italian suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Italia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.