Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Cinque Terre

lennot

alk. 124 €
Etsi lennot

Matkakohteita Cinque Terren lähellä

Suosittuja hotelleja Cinque Terressa

 • Majapaikan sijainti

  Oltiin reilu viikko sitten Cinque Terressä 4 yötä. Matkamme alkoi kotikentältämme Ryanairin lennolla Bergamoon. Siitä jatkoimme autolla vajaan 300 km:n matkan Deiva Marina -nimiseen pikkukylään, joka on hieman pohjoisempana varsinaisista Cinque Terren kylistä Genovaan päin. Nimittäin Cinque Terren alueelta ei vapaata majoitusta löytynyt, mutta tuo Deiva Marina osoittautui varsin oivalliseksi paikaksi majoittua. Sinne voi suoraan ajaa autolla hotellin parkkiin ja rautatieasemalle oli lyhyt matka hotelliltamme, joka oli residence Kriss. Hyvä hotelli, jossa oli hyvät varusteet keittiössä, siistit paikat ja ystävällinen, todella mukava isäntäpariskunta. Hotellilta matkaa rantaakin oli vain 50 metriä ja ihana pikkukauppa kadun toisella puolella, mistä sai tuoretta leipää, vihanneksia, hedelmiä, juustoja ym. herkkuja. Auto sai lomailla kaikessa rauhassa parkissa, junalla kylästä toiseen kulkeminen on tosi kätevää. Cinque Terressähän autolla ei mitään tee kun siellä saa ajaa autolla vain pa...  Lisää...

  Oltiin reilu viikko sitten Cinque Terressä 4 yötä. Matkamme alkoi kotikentältämme Ryanairin lennolla Bergamoon. Siitä jatkoimme autolla vajaan 300 km:n matkan Deiva Marina -nimiseen pikkukylään, joka on hieman pohjoisempana varsinaisista Cinque Terren kylistä Genovaan päin. Nimittäin Cinque Terren alueelta ei vapaata majoitusta löytynyt, mutta tuo Deiva Marina osoittautui varsin oivalliseksi paikaksi majoittua. Sinne voi suoraan ajaa autolla hotellin parkkiin ja rautatieasemalle oli lyhyt matka hotelliltamme, joka oli residence Kriss. Hyvä hotelli, jossa oli hyvät varusteet keittiössä, siistit paikat ja ystävällinen, todella mukava isäntäpariskunta. Hotellilta matkaa rantaakin oli vain 50 metriä ja ihana pikkukauppa kadun toisella puolella, mistä sai tuoretta leipää, vihanneksia, hedelmiä, juustoja ym. herkkuja. Auto sai lomailla kaikessa rauhassa parkissa, junalla kylästä toiseen kulkeminen on tosi kätevää. Cinque Terressähän autolla ei mitään tee kun siellä saa ajaa autolla vain paikalliset asukkaat ja serpentiinitiekin kulkee jossain vuoristossa. Sää suosi kesäisen heltisenä 2 ensimmäistä päivää, mutta viimeisenä lomapäivänämme satoi, mutta oli silti lämmin. Kävimme myös St.Margarita-nimisessä kaupungissa, jota myös suosittelen ehdottomasti, junalla Genovaan päin. Oli kaunis satamakaupunki ja paljon kauppoja ja ravintoloita, sää tosin sotki meidän kaupunkiin tutustumisen, mutta kannataa ehdottomasti käväistä. Cinque Terren kylistä sen verran, että Monterossossa on eniten kauppoja ja ostosmahdollisuuksia, jos niitä haluaa ja enemmän hiekkarantaa. Corniglia on korkealla kalliolla, sinne pääsee rappuja pitkin, kiva paikka sekin, eli rappujen kapuaminen ei ole turhaa. Bussikin sinne ylös menee rautatieaseman kupeesta. Rakkauden polku, joka kulkee Riomaggioresta Manarolaan, oli syystä, jota emme tienneet, suljettu, missään ei ollut minkäänlaista kylttiä, miksi oli suljettu, liekö sateilla vielä jotain merkitystä. Nytkin meidän käyntimme jälkeen siellä päin on ollut aika paljon sateita. Aivan mahtava paikka, voin suositella lämpimästi.

  Kohde: Cinque Terre, Italia Kategoria: Cinque Terren muita vinkkejä
  Lisätty: 15.10.14 Lähettäjä: Vieras
 • pieni huoneistohotelli

  Hotelli: Starfish

  Ihana emäntä Isabella, todella avulias! Olimme ylimmässä eli viidennessä kerroksessa, siis 69 korkeaa rappusta kiivettävä ( ei sovi huono jalkaislle ) mutta parveke iso ja sieltä hyvät näkymät. Varustelutaso hyvä, kaikki tarvittava löytyi. Lähellä kaikkea eli rautatieasemaa, ruokapaikkoja yms. Riomaggiore on pieni kaupunki ja näin turistikauden alussa tosi rauhallinen. Vaatimaton sisäänkäynti, pimeässä vaikea löytää ensimmäistä kertaa. Isabella on puhelimen tavoitettavissa joten häneltä voi tarvittaessa kysyä apua ja vastauksen saa in english tai tietenkin italiaksi, muita kieliä ei kokeiltu. Pieneksi paikaksi todella huippu!

  Kohde: Cinque Terre, Italia Kategoria: Cinque Terren hotellit
  Lisätty: 20.04.12 Lähettäjä: Vieras
 • Käymisen arvoinen paikka

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Cinque_Terre -sivulta löytyy tietoa upeasta Unescon maailmanperintökohteesta, jossa voi patikoida, ihailla maisemia ja käydä viidessä pikkukylässä. Matkakuvissa löytyy otoksia Cinque terrestä.

  Kohde: Cinque Terre, Italia Kategoria: Cinque Terren nähtävyydet
  Lisätty: 09.05.11 Lähettäjä: Irene

Oletko käynyt Cinque Terressa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Cinque Terressa

Kysymyksiä Cinque Terresta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Cinque Terreen?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Cinque Terressa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Cinque Terressa. Oletko sinä vieraillut Cinque Terressa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Cinque Terresta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Italia
Etäisyys Helsingistä: 2056 km
Lentoaika-arvio:[1] 2h 50min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  L  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +39
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 118
Palokunta: 115
Poliisi: 113

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Italia
Suomen suurlähetystö Italiassa
Italian suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Italia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.