Cavallino-Treporti

lennot

alk. 79€
Etsi lennot

Cavallino-Treportin hotellit

Matkakohteita Cavallino-Treportin lähellä

 • Ihana hotelli

  Hotelli: Eurobeach

  Todella miellyttävä paikka! Ei niin lähellä keskellä kaikkea härdelliä, mikä antaa rauhallisemman tunnelman paikalle. Hotellin henkilökunta miellyttävä, varsinkin herra nimeltä Andre. Kohtelias, asiallinen vanhempi herra ja huolehtii niin monesta asiasta. Meillä oli huone jossa oma keittiö,, ei tarvinnut aina syödä ulkona ja varsinkin aamupala itse tehtynä maistui joka aamu. Huone siisti, miellyttävä, parveke puhdas, vessa siisti ja suihkukaappi siisti ja puhdas. Pieni televisio kuluu myös huoneeseen ja muutamia ruoan valmistusvälineitä, lautasia, lusikoita, laseja, jne on myös. Jääkaappi oli sopivan tilava ja kylmä. Tallelokero huoneen vaatekaapissa, joka toimii avaimella. Iltaisin hotelliin pääsee sisään vain avaimella, eli kaiken maailman oudot ihmiset eivät liikuskele hiippailemassa nurkissa. Auto on hyvä olla mukana tällä retkellä, helppo kulkea paikasta toiseen. Allasalue pieni mutta puhdas ja siisti. Kannattaa vähän ottaa ajankohdista selvää miten on ihmisiä liikkeellä, jos ei ...  Lisää...

  Todella miellyttävä paikka! Ei niin lähellä keskellä kaikkea härdelliä, mikä antaa rauhallisemman tunnelman paikalle. Hotellin henkilökunta miellyttävä, varsinkin herra nimeltä Andre. Kohtelias, asiallinen vanhempi herra ja huolehtii niin monesta asiasta. Meillä oli huone jossa oma keittiö,, ei tarvinnut aina syödä ulkona ja varsinkin aamupala itse tehtynä maistui joka aamu. Huone siisti, miellyttävä, parveke puhdas, vessa siisti ja suihkukaappi siisti ja puhdas. Pieni televisio kuluu myös huoneeseen ja muutamia ruoan valmistusvälineitä, lautasia, lusikoita, laseja, jne on myös. Jääkaappi oli sopivan tilava ja kylmä. Tallelokero huoneen vaatekaapissa, joka toimii avaimella. Iltaisin hotelliin pääsee sisään vain avaimella, eli kaiken maailman oudot ihmiset eivät liikuskele hiippailemassa nurkissa. Auto on hyvä olla mukana tällä retkellä, helppo kulkea paikasta toiseen. Allasalue pieni mutta puhdas ja siisti. Kannattaa vähän ottaa ajankohdista selvää miten on ihmisiä liikkeellä, jos ei pidä lasten metelistä niin ei kannata mennä esim kesäkuun aikaan.

  Kohde: Cavallino-Treporti, Italia Kategoria: Cavallino-Treportin hotellit
  Lisätty: 03.11.10 Lähettäjä: Wuuha

Oletko käynyt Cavallino-Treportissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Cavallino-Treportissa

Kysymyksiä Cavallino-Treportista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Onko sinulla kuvia Cavallino-Treportista?

Cavallino-Treportista ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Cavallino-Treportissa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Cavallino-Treportiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Cavallino-Treportissa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Cavallino-Treportissa. Oletko sinä vieraillut Cavallino-Treportissa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Cavallino-Treportista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Italia
Etäisyys Helsingistä: 1828 km
Lentoaika-arvio:[1] 2h 30min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  L  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +39
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 118
Palokunta: 115
Poliisi: 113

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Italia
Suomen suurlähetystö Italiassa
Italian suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Italia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.