Reykjavik

lennot

alk. 224€
Etsi lennot

Reykjavikin sääennuste

ma 22.4.

Osittain pilvistä
10°C | 2°C
4 m/s

ti 23.4.

Osittain pilvistä
9°C | 2°C
2 m/s

ke 24.4.

Osittain pilvistä
10°C | 3°C
5 m/s

to 25.4.

Osittain pilvistä
10°C | 4°C
4 m/s

pe 26.4.

Osittain pilvistä
8°C | 1°C
3 m/s

la 27.4.

Osittain pilvistä
6°C | 1°C
6 m/s

Reykjavikin artikkelit

Koe Reykjavik

Reykjavikin hotellit

Matkakohteita Reykjavikin lähellä

 • Kivat, siistit ja kotoisat huoneistot

  Hotelli: Blue Mountain Apartments

  Blue Mountain Apartments sijaitsee hieman Reykjavikin keskustan ulkopuolella. Huoneistot ovat uudehkot ja nätisti sisustetut. Pieni keittiö, jossa sopiva varustelu (uuni, liesi, pieni jääkaappi ja perusvälineistö). Hotellin alakerrassa iso Reebok-kuntosali, jota emme testanneet, mutta näytti hyvin suositulta. :) Auto on välttämätön, sen verran syrjässä hotelli on. Aivan hotellin vieressä kuitenkin muutama ravintola ja hyvän kokoinen ruokakauppa (Bonus nimeltään, tosin sulkeutuu suht aikaisin n. klo 19). Asunto on hyvä tukikohta, jos tarkoituksena on tehdä päiväretkiä muuallekin kuin Reykjavikiin. Keflavikin lentokentälle hotellilta on n. 40min ajomatka. Ps. hotellin nimen perusteen huomaa kurkkaamalla ikkunasta ulos. Aivan upea maisema. <3

  Kohde: Reykjavik, Islanti Kategoria: Reykjavikin hotellit
  Lisätty: 22.03.18 Lähettäjä: maria
 • Museoita ja nähtävyyksiä

  Kävimme nyt joulukuun alussa Islannissa muutaman päivän reissun. Lauantaina kiertelimme Reykjavikia sekä kävimme muutamassa museossa. Suosittelen käymään The Settlement Exhibition 871+-2 näyttelyssä (osoite Aðalstræti 16, 101 Reykjavík). Sieltä löytyy arkeologien vuonna 2001 löytämä viikinki asumus (long house) sekä kerrotaan Islannin asuttamisesta. Hinta aikuiselta taisi olla jotain 1.300ISK, joten alle 10eurolla pääsee sisään. Myös Reykjavikin kaupungin museo on käymisen arvoinen paikka, sijaitsi muistaakseni Árbæjarsafni nimisellä tiellä. Alle 18-vuotiaat pääsi ilmaiseksi ja aikuisilta hinta oli tuon 1.300kruunua. Näissä saa ajan kulumaan jos sää on esimerkiksi näin talviaikaan huono. Reykjavik on myös täynnä gallerioita, joten taiteen ystävälle erinomainen paikka. Kävimme sunnuntaina turistibussilla Geysireillä, Gullfossilla sekä Þingvellirin kansallispuistossa. Iceland excursions oli bussiyhtiö, lippuja sai ostettua bussiasemalta, sekä hotelleilla pystyi myös buukkaama...  Lisää...

  Kävimme nyt joulukuun alussa Islannissa muutaman päivän reissun. Lauantaina kiertelimme Reykjavikia sekä kävimme muutamassa museossa. Suosittelen käymään The Settlement Exhibition 871+-2 näyttelyssä (osoite Aðalstræti 16, 101 Reykjavík). Sieltä löytyy arkeologien vuonna 2001 löytämä viikinki asumus (long house) sekä kerrotaan Islannin asuttamisesta. Hinta aikuiselta taisi olla jotain 1.300ISK, joten alle 10eurolla pääsee sisään. Myös Reykjavikin kaupungin museo on käymisen arvoinen paikka, sijaitsi muistaakseni Árbæjarsafni nimisellä tiellä. Alle 18-vuotiaat pääsi ilmaiseksi ja aikuisilta hinta oli tuon 1.300kruunua. Näissä saa ajan kulumaan jos sää on esimerkiksi näin talviaikaan huono. Reykjavik on myös täynnä gallerioita, joten taiteen ystävälle erinomainen paikka. Kävimme sunnuntaina turistibussilla Geysireillä, Gullfossilla sekä Þingvellirin kansallispuistossa. Iceland excursions oli bussiyhtiö, lippuja sai ostettua bussiasemalta, sekä hotelleilla pystyi myös buukkaamaan itsensä reissulle. linja-auto lähti asemalta noin klo 9 ja oli takaisin Reykjavikissä klo 17 aikoihin. Englanninkielinen opastus kuului matkaan. Iceland excursionilla on paljon erilaisia paketti kokonaisuuksia, joten niistä pystyi valitsemaan kyllä mieleisensä. Suosittelen, oli näin talvella helpoin tapa tutustua näihin nähtävyyksiin ja aikaakin oli eri kohteissa sopivasti. Reykjavikissa on myös ensimmäinen islantilainen sirkus. Osoitetta en muista nyt, mutta lähellä pohjola-norden taloa se kuitenkin oli. Kannattaa kysyä hotellista lisää tietoa, heidän joulushownsa oli ainakin näkemisen arvoinen! Pikkukylä meininkiä ja pääsee kosketuksiin paikallisten kanssa. Blue Lagoon oli itselleni hienoinen pettymys. Turistirysä, ei niin hieno kuin mainoskuvat antavat olettaa. Mutta jos tahtoo uida lämpöisessä vedessä ja nauttia laavakentistä niin suosittelen. Olihan se tietenkin kokemus lillua lämpimässä vedessä samalla kun kylmä tuuli puhaltaa kasvoille ja rakeet ropisee päähän.:D Hinta oli kahdelta aikuiselta 10 000kruunua. Tämä oli joku niin sanottu "tavallinen" lippu. Oma pyyhe mukaan! Suosittelen Islantia kaikille lämpimästi, edellisestä reissusta oli sen verran aikaa etten muistanutkaan kuinka upea maa se on. Ja tämä oli vain pintaraapaisu!

  Kohde: Reykjavik, Islanti Kategoria: Reykjavikin nähtävyydet
  Lisätty: 11.12.14 Lähettäjä: ViidakonMursu
 • lentoterminaali

  Olen jostain lukenut että Islannin lentokenttällä kestää ja homma on byrokraattista mutta näin ei ainakaan meidän kohdalla ollut. Kesti vain 25min luovuttaa auto, tsekata itsensä lennolle (automaatilla) ja läpäistä turvatarkastus. Kenttä on siis hyvin toimiva ja helppo.

  Kohde: Reykjavik, Islanti Kategoria: Reykjavikin lennot & liikenne
  Lisätty: 16.06.14 Lähettäjä: marnaa
 • kannattaa käydä uudessa museossa

  Aivan uskomaton uudella tavalla asioita esittelevä näyttely. Paikka on lähellä kaupungintaloa ja nimi Reykjavik 871+2. Upeaa visuaalisuutta ja av-tekniikkaa. Laaja pienoismalli esittelee talon 800-luvulta. Kosket sormella pöydän kuvaa ja se kertoo kuvin lisää kohdasta. Kuin pc-ruutu, mutta projisoituna pöydälle. Samantapainen, mutta istuen ruudunääressä ja sormin näpelöiden ohjauspanelia = alku alareunasta, loppuu keskelle, testaa. Lentokentällä kannattaa ostaa viinakset mennessä. Hyvä iso ALKO laukkukarusellin vieressä. Hinnat reilusti edullisemmat kuin kaupungissa, silti noin kotimaan luokkaa.

  Kohde: Reykjavik, Islanti Kategoria: Reykjavikin ostokset
  Lisätty: 08.08.11 Lähettäjä: nippeli
 • Reykjavik

  Lennot omasta mielestä helppo ja vaivaton icelandair:lla noin 3 tuntia suuntaansa. Lennolle kannattaa ottaa omat kuulokkeet maksaa 3euroa koneessa ja ruoka noin 10 euroa juotavat ei maksa. Paras lentokenttä palvelu oli nopea ja kannattaa ostaa lentokentältä alkoholit jos niistä pitää olivat edullisia ei eu maa joten ei voi ostaa tolkuttomasti. Lentokentältä bussi kuljetus Reykjavikkiin noin 25e meno paluu kesto 40min. RAVINTOLAT Matkalla kävin syömässä hummeri illalisen hinta 50e laekjarbrekka ravintolassa oli hyvä söin myös hotelli Björk viereissä ryby nimisessä ravintolassa pihvi annos 25e ja Fismarket ravintolassa sushia hinta 20e. NÄHTÄVYYDET Colden cirle hinta 50e kannattaa tehdä vesiputoukset parasta nähtävää hotel Björkistä sai tieto mistä saa parhaat matkat ja Blue lagoon oli ok hinta 30e. Islannissa näkee myös pajon hevosia ja ratsastus mahdollisuudet hyvät ja valaan katselu reissut alkaen 80e. Auton vuokraus oli noin 100e navikaattorin kanssa, liikenne kultturi ei kehuttava...  Lisää...

  Lennot omasta mielestä helppo ja vaivaton icelandair:lla noin 3 tuntia suuntaansa. Lennolle kannattaa ottaa omat kuulokkeet maksaa 3euroa koneessa ja ruoka noin 10 euroa juotavat ei maksa. Paras lentokenttä palvelu oli nopea ja kannattaa ostaa lentokentältä alkoholit jos niistä pitää olivat edullisia ei eu maa joten ei voi ostaa tolkuttomasti. Lentokentältä bussi kuljetus Reykjavikkiin noin 25e meno paluu kesto 40min. RAVINTOLAT Matkalla kävin syömässä hummeri illalisen hinta 50e laekjarbrekka ravintolassa oli hyvä söin myös hotelli Björk viereissä ryby nimisessä ravintolassa pihvi annos 25e ja Fismarket ravintolassa sushia hinta 20e. NÄHTÄVYYDET Colden cirle hinta 50e kannattaa tehdä vesiputoukset parasta nähtävää hotel Björkistä sai tieto mistä saa parhaat matkat ja Blue lagoon oli ok hinta 30e. Islannissa näkee myös pajon hevosia ja ratsastus mahdollisuudet hyvät ja valaan katselu reissut alkaen 80e. Auton vuokraus oli noin 100e navikaattorin kanssa, liikenne kultturi ei kehuttava. Hakivat hotellilta ja kun palautin auton veivät vielä taksi tyyliin minne halusi ei maksanut mitään huippu palvelu. Hinta taso hieman halvempi kuin suomessa. Yö elämä verrattavissa Tampereen yö elämään eli ihan ok oluen hinta vaihteli 3.5-8e tuoppi 5.7dl. Pidin Islantia hienona maana karua maisemaa oli ja paljon kuumia lähteitä josta tuli höyryä, tosi hyvä palvelu ja Björk hyvä hotelli.Erikoisuus tosi paljon jouluvaloja ja hautausmaallakin risreissä.

  Kohde: Reykjavik, Islanti Kategoria: Reykjavikin lennot & liikenne
  Lisätty: 15.12.10 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Reykjavikissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Reykjavikissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Reykjavikiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

ViidakonMursu

Kohde: Reykjavik
Ajankohta: Joulukuu 05, 2014 - Joulukuu 08, 2014
Kommentti: Upea reissu, mahtavat maisemat, kauniit revontulet ja lentokoneesta nähtiin vielä tulivuoren purkaus. Kokemus!

Jade

Kohde: Reykjavik
Ajankohta: Huhtikuu 22, 2013 - Huhtikuu 26, 2013

ViidakonMursu

Kohde: Reykjavik
Ajankohta: Toukokuu 01, 1998 - Kesäkuu 01, 1998

sippeliini

Kohde: Reykjavik
Ajankohta: Elokuu 05, 2013 - Elokuu 08, 2013

palisanteri

Kohde: Reykjavik
Ajankohta: Elokuu 17, 2009 - Elokuu 28, 2009
Kommentti: Reykjavikista pistäydyn Nuukissa Grönlannissa 20 - 25.8.2009 Kuviapas tietysti laitan reissuilta.

Oletko vieraillut Reykjavikissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Reykjavikista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Islanti
Englanninkielinen nimi: Reykjavik
Etäisyys Helsingistä: 2417 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 20min
Rahayksikkö: Islannin kruunu
Valuuttakurssi (1 EUR): 150,40 ISK

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +0
Aikaero Suomeen: -3

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +354
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Islanti
Suomen suurlähetystö Islannissa
Islannin suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Reykjavik
Suomenkielinen Wikipedia: Reykjavik
Ulkoministeriön matkustustiedote: Islanti
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Reykjavik
Pieni hetki, sivua ladataan.