Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Valencia

lennot

alk. 159 €
Etsi lennot

Valencian artikkelit

Valencian sääennuste

la 25.9.

Puolipilvistä päivän aikana.
28°C | 18°C
2 m/s

su 26.9.

Selkeää päivän aikana.
29°C | 17°C
3 m/s

ma 27.9.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
29°C | 17°C
2 m/s

ti 28.9.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
26°C | 17°C
2 m/s

ke 29.9.

Selkeää päivän aikana.
26°C | 16°C
2 m/s

to 30.9.

Selkeää päivän aikana.
25°C | 17°C
2 m/s

Matkakohteita Valencian lähellä

Suosittuja hotelleja Valenciassa

 • Guadalest pieni kylä lähellä Valenciaa

  Valencian ja Benidormin lähellä sijaitseva persoonallinen pieni kylä vuoristossa.Ajaminen autolla kylään on jo kokemus.Löysin sieltä myös liikkeen joka myi Nukkekoteihin kalusteita ja erittäin laadukkaita sellaisia.Ilmasto Guadelestissa oli käydessämme kostean raikasta ja näin astmaa sairastavina meidäm oli molempien siellä jotenkin helpompi hengittää.

  Kohde: Valencia, Espanja Kategoria: Valencian nähtävyydet
  Lisätty: 22.10.18 Lähettäjä: Caravaanari
 • Peniscolan rannat ja Castle Papa Luna

  Europa Road Trip 2018 kohdallamme vei meidät keväällä huhti -toukokuun vaihteessa tähän upeaan Peniscolan kaupunkiin Espanjassa.Se oli meille erittäin mieleinen tuttavuus ja varsin mielenkiintoinen matkakohde.Aikaansa kaupungissa voi kuluttaa hienohiekkaisilla uimarannoilla,kävelemällä ranta paseolla tai pyöräillen tutustuen lähi ympäristöön.Myös asuttu Castle Papa Luna kannattaa käydä katsomassa ,siellä voi saada kulumaan jopa parikin päivää.Iltaisin siellä sekä ranta paseon terasseilla ravintolat täyttyvät ruokailijoista.Myös Camping Eden jossa itse majailimme matkailuautome kanssa on huippu paikka.Peniscolassa on muutamia hotelleita ja myös camping Edenistä voi vuokrata laadukkaita Bungaloweja.Sinulle joka kaipaat jotakin uutta nähtävää ja koettavaa Peniscola ei ole huono valinta.Caravan Life Nro You Tube kanavallani täältäkin jopa kaksi videota.Käy katsomassa ja tilaa kanavani niin pysyt hyvin matkoillamme virtuaalisesti.

  Kohde: Valencia, Espanja Kategoria: Valencian nähtävyydet
  Lisätty: 22.10.18 Lähettäjä: Caravaanari
 • Fallas-fiesta Valenciassa

  Olen käynyt Valenciassa monet kerrat. Vilkas hieno kaupunki, joka ei tunnu millään tavalla häiritsevästi turistikohteelta. Oma vinkkini koskee Valencian merkittävintä fiestaa Las Fallasia. Juhla vietetään vuosittain maaliskuun puolivälin jälkeen (esim. 15-19.3.2009). Fiestan keskeinen sisältö on Fallat - jopa 30-metriset, paperimassasta tehdyt patsaat ja patsaskokonaisuudet - jotka poltetaan yhtä lukuun ottamatta juhlan kohokohdassa, viimeisenä yönä. Fallas-juhlaa valmistellaan ympäri vuoden. Patsaiden parissa puuhaa yli 2000 taiteilijaa, ja rahaa käytetään vuosittain 20-30 miljoonaa euroa - pelkästään näihin patsaisiin. Juhla on ehdottomasti yksi Espanjan ja koko Euroopan hienoimmista. Ja tämän juhlan annin voi kokea jokainen yhtälailla, toisin kuin esimerkiksi Feria de Sevillassa, joka on varsin sisäänpäinlämpiävä. Valencia on tietenkin kalleimmillaan Fallas-juhlan aikana. Hotellivaraukset pitää tehdä jo edellisvuoden puolella. Vahvasti harkittava vaihtoehto on majoittuminen vaik...  Lisää...

  Olen käynyt Valenciassa monet kerrat. Vilkas hieno kaupunki, joka ei tunnu millään tavalla häiritsevästi turistikohteelta. Oma vinkkini koskee Valencian merkittävintä fiestaa Las Fallasia. Juhla vietetään vuosittain maaliskuun puolivälin jälkeen (esim. 15-19.3.2009). Fiestan keskeinen sisältö on Fallat - jopa 30-metriset, paperimassasta tehdyt patsaat ja patsaskokonaisuudet - jotka poltetaan yhtä lukuun ottamatta juhlan kohokohdassa, viimeisenä yönä. Fallas-juhlaa valmistellaan ympäri vuoden. Patsaiden parissa puuhaa yli 2000 taiteilijaa, ja rahaa käytetään vuosittain 20-30 miljoonaa euroa - pelkästään näihin patsaisiin. Juhla on ehdottomasti yksi Espanjan ja koko Euroopan hienoimmista. Ja tämän juhlan annin voi kokea jokainen yhtälailla, toisin kuin esimerkiksi Feria de Sevillassa, joka on varsin sisäänpäinlämpiävä. Valencia on tietenkin kalleimmillaan Fallas-juhlan aikana. Hotellivaraukset pitää tehdä jo edellisvuoden puolella. Vahvasti harkittava vaihtoehto on majoittuminen vaikkapa Gandiaan tai Deniaan, joista on junayhteys Valenciaan. Autolla ei kannata pyrkiä Valencian keskustaan Fallas fiestan aikana.

  Kohde: Valencia, Espanja Kategoria: Valencian muita vinkkejä
  Lisätty: 02.03.09 Lähettäjä: NatFoc

Oletko käynyt Valenciassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Valenciassa

Kysymyksiä Valenciasta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Valenciaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Valenciassa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Valenciassa. Oletko sinä vieraillut Valenciassa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Valenciasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Englanninkielinen nimi: Valencia
Etäisyys Helsingistä: 2897 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 50min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Valencia
Suomenkielinen Wikipedia: Valencia
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Valencia
Pieni hetki, sivua ladataan.