Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Sierra Nevada

Matkakohteita Sierra Nevadan lähellä

Suosittuja hotelleja Sierra Nevadassa

 • Fillarimatkailua Espajassa

  Viime vuonna Malagasta Sierra Nevadalle ja sieltä Alicanteen. http://maalaismummimaailmalla.blogspot.fi/2017/ Mistä löydämmekään itsemme tänä vuonna?

  Kohde: Sierra Nevada, Espanja Kategoria: Sierra Nevadan aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 09.01.18 Lähettäjä: loitsu
 • Sierra Nevadan kävelyreitit

  Sierra Nevadan kansallispuisto on talvella laskettelukohde, kesällä patikoijan paratiisi. Hintataso alueen eri osissa vaihtelee rajusti. Erityisesti Pradollanon hiihtokeskuksen ympäristössä ja Monachilissa sekä hotellit, ravintolat että baarit ovat huomattavasti kalliimpia kuin puiston muissa osissa. Paras patikointikausi kestää toukokuusta lokakuun loppuun. Reittejä on paljon joka puolella puistoa, mutta Alpujarran reitit ovat maineikkaimmat ja yleisesti ottaen myös viehättävimmät. Granada on tutustumisen arvoinen suurkaupunki puiston kupeessa. Guadix puiston pohjoispuolella on kuuluisa luoliin koverretuista taloistaan. Calahorrassa sijaitsee El Cid -elokuvasta kuuluisa linna. Puiston sisällä sijaitsevista kylistä viehättävimpiä ovat Alpujarran kylät Trevelez, Capileira ja Pampaneira. Sierra Nevadan reiteistä on tehty myös suomenkielinen opas: http://www.topwalks.net/fi/sierra_nevada.htm Sierra Nevadan kansallispuisto on Andalusian merkittävin ja monipuolisin patikointikohde. Las...  Lisää...

  Sierra Nevadan kansallispuisto on talvella laskettelukohde, kesällä patikoijan paratiisi. Hintataso alueen eri osissa vaihtelee rajusti. Erityisesti Pradollanon hiihtokeskuksen ympäristössä ja Monachilissa sekä hotellit, ravintolat että baarit ovat huomattavasti kalliimpia kuin puiston muissa osissa. Paras patikointikausi kestää toukokuusta lokakuun loppuun. Reittejä on paljon joka puolella puistoa, mutta Alpujarran reitit ovat maineikkaimmat ja yleisesti ottaen myös viehättävimmät. Granada on tutustumisen arvoinen suurkaupunki puiston kupeessa. Guadix puiston pohjoispuolella on kuuluisa luoliin koverretuista taloistaan. Calahorrassa sijaitsee El Cid -elokuvasta kuuluisa linna. Puiston sisällä sijaitsevista kylistä viehättävimpiä ovat Alpujarran kylät Trevelez, Capileira ja Pampaneira. Sierra Nevadan reiteistä on tehty myös suomenkielinen opas: http://www.topwalks.net/fi/sierra_nevada.htm Sierra Nevadan kansallispuisto on Andalusian merkittävin ja monipuolisin patikointikohde. Laskettelukohteena se on lähinnä eksoottinen, eikä sitä pidä verrata esimerkiksi Alppien laskettelukeskuksiin. Sierra Nevadan ruokakulttuuri on riistapainotteinen. Jäniksen, villisian ja kauriin lihaa valmistetaan suurella antaumuksella. Kinkut ja makkarat ovat alueen ylpeydenaiheita. Ravintoloiden menu sisältää usein Jarran eli ruukullisen nuorta, kypsyttämätöntä viiniä (vinos jovenes). Näiden viinien laatu vaihtelee surkeasta mukiinmeneviin:-)

  Kohde: Sierra Nevada, Espanja Kategoria: Sierra Nevadan aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 01.03.09 Lähettäjä: NatFoc
 • Nähtävyys,lunta,ruoka ja juoma

  Sierra Nevadassa käydään paljon hiihtämässä.Paikan ympärillä on paljon nähtävyyksiä.Hinat eivät ole kovin suuria.Ravintoloita ja ostospaikkoja on paljon. Ajomatka on pitkä,mutta ihmiset auttavaisia ja ystävällisiä.Loistavia Tapas-paikkoja.Kannattaa käydä syksyllä,ei ole vielä niin kylmä ja Sierra Nevadan alapuolella on jo kaupunki,jossa on vielä syksyllä kuuma.Kannattaa käydä samalla matkalla tutustumassa ALHambraan.Sielä menee koko päivä.Mutta se on yksi maailman ihmeistä.

  Kohde: Sierra Nevada, Espanja Kategoria: Sierra Nevadan muita vinkkejä
  Lisätty: 26.06.08 Lähettäjä: Gristalli

Oletko käynyt Sierra Nevadassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Sierra Nevadassa

Kysymyksiä Sierra Nevadasta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Sierra Nevadaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Sierra Nevadassa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Sierra Nevadassa. Oletko sinä vieraillut Sierra Nevadassa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Sierra Nevadasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Englanninkielinen nimi: Sierra Nevada
Etäisyys Helsingistä: 3259 km
Lentoaika-arvio:[1] 4h 20min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Sierra Nevada
Suomenkielinen Wikipedia: Sierra Nevada
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Sierra Nevada
Pieni hetki, sivua ladataan.