San Sebastian

lennot

alk. 294€
Etsi lennot

San Sebastianin sääennuste

ma 22.4.

Sadetta, Osittain pilvistä
12°C | 7°C
6 m/s

ti 23.4.

Sadetta, Osittain pilvistä
11°C | 6°C
4 m/s

ke 24.4.

Sadetta, Pilvistä
12°C | 8°C
4 m/s

to 25.4.

Sadetta, Pilvistä
13°C | 8°C
3 m/s

pe 26.4.

Osittain pilvistä
19°C | 7°C
4 m/s

la 27.4.

Sadetta, Osittain pilvistä
19°C | 8°C
7 m/s

San Sebastianin artikkelit

Koe San Sebastian

San Sebastianin hotellit

Matkakohteita San Sebastianin lähellä

 • Baari- ja ravintolakulttuuri

  San Sebastianissa on vilkas yöelämä. Klubit ovat auki klo 7 asti aamulla, joten ei ole tavatonta, että ulos lähdetään vasta reippaastikin puolen yön jälkeen. San Sebastianissa järjestetään paljon "pintxo poteja", eli iltoja, jolloin kaikissa tapas-paikoissa on pintxo eli tapas ja viini/olut/siideri yhteensä 2e. Esimerkiksi torstaisin Grosin kaupunginosassa (Zurriola-rannan läheisyydessä, vaihtareiden ja surffareiden suosimalla alueella) on torstaisin pintxo pote klo 19-23. Baarit ja ravintolat ovat silloin tupaten täynnä. San Sebastianista on melko vaikea löytää suomalaisille perinteisiä ravintoloita, sillä suurin osa illastamisesta tapahtuu jakamalla erilaisia ja kokoisia tapasannoksia. Baskimaassa on oma sangriansa, jota kutsutaan calimochoksi (kalimotxo baskin kielellä). Tämä tarkoittaa siis punaviiniä ja kokista sekaisin, yllättävän hyvää! Muutamia vaihtareiden suosimia baareja ja klubeja ovat esimerkiksi Iguana, B-Pop, Friends ja Bataplan....  Lisää...

  San Sebastianissa on vilkas yöelämä. Klubit ovat auki klo 7 asti aamulla, joten ei ole tavatonta, että ulos lähdetään vasta reippaastikin puolen yön jälkeen. San Sebastianissa järjestetään paljon "pintxo poteja", eli iltoja, jolloin kaikissa tapas-paikoissa on pintxo eli tapas ja viini/olut/siideri yhteensä 2e. Esimerkiksi torstaisin Grosin kaupunginosassa (Zurriola-rannan läheisyydessä, vaihtareiden ja surffareiden suosimalla alueella) on torstaisin pintxo pote klo 19-23. Baarit ja ravintolat ovat silloin tupaten täynnä. San Sebastianista on melko vaikea löytää suomalaisille perinteisiä ravintoloita, sillä suurin osa illastamisesta tapahtuu jakamalla erilaisia ja kokoisia tapasannoksia. Baskimaassa on oma sangriansa, jota kutsutaan calimochoksi (kalimotxo baskin kielellä). Tämä tarkoittaa siis punaviiniä ja kokista sekaisin, yllättävän hyvää! Muutamia vaihtareiden suosimia baareja ja klubeja ovat esimerkiksi Iguana, B-Pop, Friends ja Bataplan.

  Kohde: San Sebastian, Espanja Kategoria: San Sebastianin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 26.02.16 Lähettäjä: SanSe
 • Varottava näpistyksiä

  Koin itse San Sebastianin erittäin turvalliseksi. Baareissa kuitenkin kannattaa varoa varkaita, yhdeltä kaverilta varastettiin taskusta lompakko tanssilattialla ja muutamalta kaverilta takki. Baareissa on tapana laittaa takit tanssilattian reunoilla sijaitseviin naulakoihin, josta kuka tahansa voi sen napata. Kannattaa siis illan aikana seurailla, että takit pysyvät tallessa.

  Kohde: San Sebastian, Espanja Kategoria: San Sebastianin vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 26.02.16 Lähettäjä: SanSe
 • Bussilla San Sebastianiin

  Helpoin ja edullisin tapa matkata Suomesta San Sebastianiin on lentää Bilbaoon (yleensä Frankfurtin tai Münchenin kautta) ja ottaa Bilbaosta Bussi, joka menee San Sebastianiin Amaran bussiasemalle. Bussivaihtoehtoja on kaksi, toinen bussi menee lentokentältä Bilbaon keskustaan ja sieltä voi ottaa edullisemman bussin San Sebastianiin, hinta n. 8e. Toinen bussi menee suoraan lentokentältä San Sebastianiin, hinta n. 16e. Matka Bilbaosta kestää tunnin ja Amarasta on suurin piirtein 2km matka kaupungin keskustaan. Jos matkatavarat sen sallivat, niin joen varressa on mukavat maisemat kävellä bussiasemalta keskustaan. Bussiasemalla on kuitenkin myös taksitolppa, josta on helppoa napata taksi hotellille. Toinen vaihtoehto on lentää kesällä suorilla lennoilla Ranskan puolelle Biarritziin, josta kestää bussilla San Sebastianiin Amaran bussiasemalle noin 45min.

  Kohde: San Sebastian, Espanja Kategoria: San Sebastianin lennot & liikenne
  Lisätty: 26.02.16 Lähettäjä: SanSe
 • Kolme kukkulaa lähietäisyydellä San Sebastianin keskustasta

  Asuin surffarien suosiman Zurriola-rannan läheisyydessä San Sebastianissa 5 kuukauden ajan. Viikonloppuisin oli mukava yhdistää kuntoilu ja hienot maisemat sekä nähtävyydet lenkkeilemällä San Sebastianin kukkuloilla. Kaupungin ympäristöstä löytyy kolme eri tyyppistä kukkulaa, Monte Igueldo, Monte Urgull ja Monte Ulía. Monte Igueldolle pääsee vaijerihissillä, joka maksaa noin 5e/hlö per suunta. Igueldolle pääsee myös kävellen, mutta reitti on lähinnä asfalttitietä, eikä maisemat ole tuolta niin upeat. Igueldolla toimii myös iltaisin hieno ja kallis ravintola, mutta päivisin vain terassipuoli on avoinna. Kukkulalla on myös aavemainen huvipuisto, en ole varma onko se toiminnassa. Ei ainakaan maaliskuussa siellä käydessäni ollut. Igueldolta on parhaat näkymät koko San Sebastianiin. Monte Urgullille on kiva metsäpolku, joka on helppokulkuinen. Huipulla on San Sebastianian yllä näkyvä Jeesus(?)patsas sekä pieni linnoitus.Täältäkin näkee hienosti koko San Sebastianin. Monte Ulíalle...  Lisää...

  Asuin surffarien suosiman Zurriola-rannan läheisyydessä San Sebastianissa 5 kuukauden ajan. Viikonloppuisin oli mukava yhdistää kuntoilu ja hienot maisemat sekä nähtävyydet lenkkeilemällä San Sebastianin kukkuloilla. Kaupungin ympäristöstä löytyy kolme eri tyyppistä kukkulaa, Monte Igueldo, Monte Urgull ja Monte Ulía. Monte Igueldolle pääsee vaijerihissillä, joka maksaa noin 5e/hlö per suunta. Igueldolle pääsee myös kävellen, mutta reitti on lähinnä asfalttitietä, eikä maisemat ole tuolta niin upeat. Igueldolla toimii myös iltaisin hieno ja kallis ravintola, mutta päivisin vain terassipuoli on avoinna. Kukkulalla on myös aavemainen huvipuisto, en ole varma onko se toiminnassa. Ei ainakaan maaliskuussa siellä käydessäni ollut. Igueldolta on parhaat näkymät koko San Sebastianiin. Monte Urgullille on kiva metsäpolku, joka on helppokulkuinen. Huipulla on San Sebastianian yllä näkyvä Jeesus(?)patsas sekä pieni linnoitus.Täältäkin näkee hienosti koko San Sebastianin. Monte Ulíalle on jyrkempi tie, eikä siellä juuri turisteja näe. Hyvä lenkkipolku ja rauhalliset upeat maisemat, jos ne kiinnostaa. Lisäksi kyseseiltä kukkulalta voi myös löytää vanhoja raunioita, niiden historiasta en tosin osaa sen enempää kertoa.

  Kohde: San Sebastian, Espanja Kategoria: San Sebastianin nähtävyydet
  Lisätty: 26.02.16 Lähettäjä: SanSe
 • Näköala hotelli

  Hotelli: Mercure San Sebastian Monte Igueldo

  Hotelli sijaitsee aivan upealla paikalla,ravintolasta ja huoneista on upeat näkymät merelle .Miinuksena kylälle on hieman matkaa.

  Kohde: San Sebastian, Espanja Kategoria: San Sebastianin hotellit
  Lisätty: 29.09.08 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt San Sebastianissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi San Sebastianissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa San Sebastianiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut San Sebastianissa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä San Sebastianissa. Oletko sinä vieraillut San Sebastianissa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa San Sebastianista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Englanninkielinen nimi: San Sebastian
Etäisyys Helsingistä: 2603 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 30min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: San Sebastian
Suomenkielinen Wikipedia: San Sebastian
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): San Sebastian
Pieni hetki, sivua ladataan.