Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Ronda

lennot

alk. 122 €
Etsi lennot

Rondan sääennuste

ma 13.7.

Selkeää päivän aikana.
31°C | 17°C
1 m/s

ti 14.7.

Selkeää päivän aikana.
31°C | 15°C
1 m/s

ke 15.7.

Selkeää päivän aikana.
30°C | 16°C
2 m/s

to 16.7.

Selkeää päivän aikana.
29°C | 15°C
2 m/s

pe 17.7.

Selkeää päivän aikana.
32°C | 16°C
1 m/s

la 18.7.

Selkeää päivän aikana.
31°C | 16°C
1 m/s

Matkakohteita Rondan lähellä

Suosittuja hotelleja Rondassa

 • Upea Ronda Andalusiassa Espanjassa

  Ronda on kaupunki Espanjan Andalusiassa Málagan maakunnassa. Kaupungissa on noin 35 000 asukasta, ja se on yksi seudun valkoisista kylistä, pueblos blancos. Ronda on rakennettu korkealle Serranía de Rondan vuoristoon.Rondan härkätaistelu areenna kilpailee Sevillan kanssa Espanjan vanhimman areenan tittelistä.Laran museo on myös erittäin erikoinen ja mielenkiintoinen Rondassa.Olemme muutaman kerran jääneet kaupunkiin muutamaksi päiväksi ja se onkin hyvä tapa saada tutustua kaikessa rauhassa tähän hienoon kaupunkiin.

  Kohde: Ronda, Espanja Kategoria: Rondan nähtävyydet
  Lisätty: 22.10.18 Lähettäjä: Caravaanari
 • Omatoimimatka Esteponasta Rondaan

  Matkustin Esteponasta bussilla Rondaan. Ensin itään Marbellaan menevällä bussilla n.o 27 San Pedroon. Bussipysäkki oli liikenneympyrässä, joka ei ollut ihan keskustassa (koska yhtään kauppaa ei olut näköpiirissä, saatikka edes kioskia josta olisi saanut virvokkeita). Samaiselle pysäkille tuli sitten bussi idästä päin Torremolinoksesta saakka, jatkaen kohti Rondaa ja Sevillaan saakka. Eli Fuengirolasta ja Marbellasta on tosi helppo suora linja. Pysäkillä oli myös bussilippuja myyvä kioski. Aikatauluja sai turisti-infosta. Montaa vuoroa ei päivässä mennyt, joten vierailuni Rondassa jäi kovin lyhyeksi, kun en arvannut jäädä sinne siestan ajaksi. Jos sielläkin olisi kaikki liikkeet kiinni, niin mitäpä siellä yksin palloilemaaan. Nousu San Peddrosta oli yhtä serpentiiniä. Maisemat eivät olleet mielestäni erikoisia, vähän petyin. Rondaan päästyä kiidätin Puento Nuevon sillalle. Joitakin turistiryhmiä näkyi, mukava oli omin päin pasteerailla. Sillalta bussiasemalle palatessa ...  Lisää...

  Matkustin Esteponasta bussilla Rondaan. Ensin itään Marbellaan menevällä bussilla n.o 27 San Pedroon. Bussipysäkki oli liikenneympyrässä, joka ei ollut ihan keskustassa (koska yhtään kauppaa ei olut näköpiirissä, saatikka edes kioskia josta olisi saanut virvokkeita). Samaiselle pysäkille tuli sitten bussi idästä päin Torremolinoksesta saakka, jatkaen kohti Rondaa ja Sevillaan saakka. Eli Fuengirolasta ja Marbellasta on tosi helppo suora linja. Pysäkillä oli myös bussilippuja myyvä kioski. Aikatauluja sai turisti-infosta. Montaa vuoroa ei päivässä mennyt, joten vierailuni Rondassa jäi kovin lyhyeksi, kun en arvannut jäädä sinne siestan ajaksi. Jos sielläkin olisi kaikki liikkeet kiinni, niin mitäpä siellä yksin palloilemaaan. Nousu San Peddrosta oli yhtä serpentiiniä. Maisemat eivät olleet mielestäni erikoisia, vähän petyin. Rondaan päästyä kiidätin Puento Nuevon sillalle. Joitakin turistiryhmiä näkyi, mukava oli omin päin pasteerailla. Sillalta bussiasemalle palatessa kuljin pitkin houkuttelevalta näyttävää kävelykatua Carrera Espinel. Oikein harmitti, kun en ehtinyt juuri kauppoihin poikkeilla. - Ehkä seuraavalla kerralla... Paluumatka samaa reittiä, Lippu piti ostaa Portillon luukulta. Seuraavan bussin lähtöön olisi ollut 4 tuntia.

  Kohde: Ronda, Espanja Kategoria: Rondan muita vinkkejä
  Lisätty: 25.10.11 Lähettäjä: Sinisara
 • Grazaleman luonnonpuiston kupeessa

  Ronda on tosiaan vierailun arvoinen, varsinkin pahimman turismisesongin ulkopuolella. Lisähoukuttimena ovat aivan Rondan tunumassa sijaitsevat Grazaleman ja Los Alcornocalesin luonnonpuistot. Puistoihin on hieno tutustua autolla ja varsinkin patikoiden. Grazaleman puiston kävelyreitit ovat mielenkiintoisempia kuin Alcornocalesissa. Reiteistä löytyy suomenkieliset kuvaukset, kartat, ajo-ohjeet ja GPS-data täältä: http://www.topwalks.net/fi/sierra_grazalema.htm Jos ei halua majoittua Rondaan vaan pienempään kylään, Grazalema on erinomaisen kaunis - ja edullisempi - vaihtoehto.

  Kohde: Ronda, Espanja Kategoria: Rondan aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 01.03.09 Lähettäjä: NatFoc
 • Erikoiseen paikkaan rakennettu

  Rondaan kannattaa käydä tutustumassa monestakin syystä ja ne näet itse paikan päällä. Se on mielenkiintoisin Andalucian kaupungeista. Rakennettu ylätasangolle ja syvä rotko jakaa kaupungin kahtia. Näkymät ovat huikeita ja itse tie kaupunkiin kulkee serpentiininä vuorten rinteillä. Aina ei välttämättä uskalla katsoa alas- tai sivuilleen...pudotusta alaspäin on niin paljon. Ronda on myöskin täynnä vanhaa historiaa ja siellä on muistaakseni Espanjan vanhin härkätaisteluareena.

  Kohde: Ronda, Espanja Kategoria: Rondan nähtävyydet
  Lisätty: 09.01.09 Lähettäjä: Mariaana

Oletko käynyt Rondassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Rondassa

Kysymyksiä Rondasta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Rondaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Rondassa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Rondassa. Oletko sinä vieraillut Rondassa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Rondasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Etäisyys Helsingistä: 3368 km
Lentoaika-arvio:[1] 4h 20min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Ronda
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Ronda
Pieni hetki, sivua ladataan.