Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Novo Sancti Petri

lennot

alk. 214 €
Etsi lennot

Matkakohteita Novo Sancti Petrin lähellä

Suosittuja hotelleja Novo Sancti Petrissa

Oletko käynyt Novo Sancti Petrissa?

Novo Sancti Petrista ei ole vielä yhtään kokemusta/vinkkiä. Ole ensimmäinen ja kirjoita omista kokemuksistasi - vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Novo Sancti Petrissa

Kysymyksiä Novo Sancti Petrista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Onko sinulla kuvia Novo Sancti Petrista?

Novo Sancti Petrista ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Novo Sancti Petrissa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Novo Sancti Petriin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

ristoheikki

Kohde: Novo Sancti Petri
Ajankohta: Kesäkuu 01, 2009 - Heinäkuu 01, 2009
Kommentti: Cadizin päiväretki paikallisbussilla. Apart Hotel Las Dunas (dyynit) joiden lähettyvillä rannalla.

mussu

Kohde: Novo Sancti Petri
Ajankohta: Toukokuu 23, 2008 - Toukokuu 29, 2008
Kommentti: Alueella ei kovin paljon ollut mielestäni aktiviteettejä, mutta emme niitä edes kaivanneet, koska halusimme vain olla ja nauttia lomasta. Gibraltar oli upea paikka. Vuokrasimme auton ja ajelimme vuoristossa. Suosittelen valkoisten kylien reitin varrella yöpymistä. Teillä oli myös paljon pyöräilijöitä, joten uskoisin sen olevan pyöräilyharrastajien suosiossa. " koko perheen retkikohde ovat” valasmatkat”. Gibraltarin salmen kautta ui läpi vuoden kymmeniä erilaisia valaslajeja, isoja ja pieniä. Veneretkillä käydään katsomassa näitä merten jättiläisiä. Valasretkiä järjestetään pääasiassa Tarifasta käsin, mutta niitä välitetään rannikon kaikissa kohteissa. AUTON vuokraaminen muutamaksi päiväksi kannattaa. Kaikkialta rannikon alueelta saa paikallisista matkailutoimistoista karttoja joissa on eri teemoilla nimettyjä reittejä. ” Ruta de Toros” Alue on Espanjan tärkein taisteluhärkien kasvatusalue. Reitti kiertää pitkin isoja härkätiloja. Toinen reitti on ”Ruta de Jeres” sherrykierros, kohteina Jerez de la Frontera, Puerto de Santa Maria ja San Lucar de Barramedda. Kolmio, jonka sisällä valmistetaan käytännössä maailman kaikki sherryt. Kolmas reitti on ” Ruta de Pueblos blancos” valkoisten kylien reitti. Maakunta on täynnä uskomattoman kauniita pääasiassa maurivallan aikana perustettuja pieniä valkoisia kyliä, joissa elämä jatkuu samaa uneliasta rataansa kuin viimeiset sadat vuodet, mikään ei ole muuttunut." Hevosihmisiä suosittelen käymään Jerezissä kuninkaallisen ratsastuskoulun näytöksessä. Cadiz ja Rota jättivät minut vähän kylmäksi. Rannikon tasaisen laakea ja mitään sanomaton luonto ei tehnyt vaikutusta samalla tavalla kuin vuoristo ja Gibraltar. Toki nautin suunnattomasti Atlantin tyrskyistä ja silloin toukokuun viimeisenä viikonloppuna me kyllä uimme paljon meressä. Hotellimme Novo Sancti Petrissä oli muistaakseni Sol Sancti Petri ja olimme tyytyväisiä hotellin aamupalaan ja uima altaaseen, uima allasta ei oltu lämmitetty joten kylmä vesi siinä oli. Lasten kanssa voi alueelle mennä, siellä oli turvallista ja aika lapsiystävällinen paikka se oli. Mitään aktiviteettejä tai vesipuistojuttuja siellä ei ollut. Mielestäni paikka sopii pienten lasten (0-2v) kanssa matkustaville oikein hyvin. Bilepaikkojakin oli turha alueelta etsiä. Parhaimpia tapaksia söimme valkoisten kylien reitillä ja parasta pizzaa sai paikallisesta italialaisesta pitseriasta, jonka nimi on juuri nyt vähän hukassa.

Oletko vieraillut Novo Sancti Petrissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Novo Sancti Petrista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Etäisyys Helsingistä: 3450 km
Lentoaika-arvio:[1] 4h 30min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.