Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Santa Ponsa

lennot

alk. 127 €
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 620 €
Etsi valmismatkat

Santa Ponsan sääennuste

ma 13.7.

Selkeää päivän aikana.
30°C | 22°C
2 m/s

ti 14.7.

Selkeää päivän aikana.
29°C | 22°C
1 m/s

ke 15.7.

Selkeää päivän aikana.
28°C | 22°C
2 m/s

to 16.7.

Puolipilvistä päivän aikana.
27°C | 21°C
2 m/s

pe 17.7.

Puolipilvistä päivän aikana.
28°C | 22°C
2 m/s

la 18.7.

Selkeää päivän aikana.
28°C | 22°C
2 m/s

Valmismatkoja Santa Ponsaan

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Santa Ponsan valmismatkoja:

Matkakohteita Santa Ponsan lähellä

Suosittuja hotelleja Santa Ponsassa

 • Todella hyvä perhehotelli

  Hotelli: Casablanca

  Vietimme heinäkuisen viikon perheen kanssa ( 4v lapsi) Satna Ponsassa Casablanca- hotellissa. Asuimme hotellin apatementos- puolella parvekkeellisessa kaksiossa ja kaikki oli erittäin siistiä ja toimivaa. Aamupala ja respa sijaitsi "viereisessä"hotellirakennuksessa, mutta käytännössähän nämä rakennukset ovat kiinni toisissaan. Parhaat pojot saa hotellin allasaluea ja sen ilmapiiri. Kaksi riittävän isoa allasta, joista molemmista oli lohkaistu siivut erikseen pienille lapsille. Alasbaari oli todella viihtyisä ja siitä sai tarvittaessa juotavaa ja pieni lämpimiä ruokia. Hampurilaisia, pizzaa, panineja, paellaa ym. Voimme suositella Casablancaa siistiä ja rauhallista hotellia kaipaaville. Sijaintikin oli erinomainen, rauhallinen katu josta kuitenkin lyhyt ja näppärä matka rannalle ja "keskustaan".

  Kohde: Santa Ponsa, Espanja Kategoria: Santa Ponsan hotellit
  Lisätty: 30.07.15 Lähettäjä: Vieras
 • Merinäköala 7. kerroksen parvekkelta

  Ensimmäistä kertaa olimme lokakuussa 2013 ja uusi matka jo varattu huhti-toukokuun vaihteeseen. Tykkäsin, kun oli kaikki niin lähellä, ranta, ruokapaikat, baarit, ruokakaupat yms. Merivesi todella lämmintä siinä lahdessa. Hotelli oli aivan hyvä lähellä rantaa, ja aina otetaan lennot, hotellit erikseen.

  Kohde: Santa Ponsa, Espanja Kategoria: Santa Ponsan ravintolat ja baarit
  Lisätty: 27.12.13 Lähettäjä: Vieras
 • Rantakaduilta syötävää ja juotavaa

  Santa Ponsan pohjoisosassa niemessä kiertää Huguet des Far-katu ja siellä on nuorison suosima illanviettoaukio. Kaupungin pääkatujen Avinguda Rei Jaume 1, GV. des Puig de Galatzo ja Ramon de Montgada varsilla on ravintoloita, kahviloita ja pubeja, joista löytyy kaikillle jotakin. Lokakuun 10 - 17 päivä rannalla oli Octoberfest teltta ja paljon toimintaa.

  Kohde: Santa Ponsa, Espanja Kategoria: Santa Ponsan ravintolat ja baarit
  Lisätty: 17.10.13 Lähettäjä: Vieras
 • Kävelyä ja snorkklausta

  Santa Ponsassa voi kävellä pitkin rantakatuja. Päähiekkarannalta pääsee hotellien edestä rantaa kiertäen aina niemeen jossa kiertää Huguet des Far-katu ja siellä on nuorison suosima illanviettoaukio. Pääkadulta voi kiivetä 400 porrasta ylös mäkeen aina Bernat de Campanes-kadulle, josta on upeat näköalat alas hiekkarannalle ja lahdelle. Matkaan kannattaa varata juomapullo, koska ylhäällä ei ole kuin asuntoja. Takaisin keskustaan pääsee toista kautta, jossa ei ole niin paljon portaita, vaan osa polusta on rakennettu serpentiinimäisesti kävelytieksi. Etelässä voi kiivetä Parc Arquelogic Calvian historialliselle asuinpaikalle. Puistosta avautuu kahdelta kukkulalta upeat näkymät taasen Santa Ponsan kaupunkiin ja hiekkarannalle sekä kaukaisemmille vuorille, mutta myös venesatamaan, golfkentälle ja Makaluffiin päin. Upeat maisemat. Matkaan kannattaa ottaa taas vesipullo ja hyvät jalkineet kameran lisäksi. Venesataman lähellä Via de la Creu-kadun varrella on muistomerkki niemessä ja ...  Lisää...

  Santa Ponsassa voi kävellä pitkin rantakatuja. Päähiekkarannalta pääsee hotellien edestä rantaa kiertäen aina niemeen jossa kiertää Huguet des Far-katu ja siellä on nuorison suosima illanviettoaukio. Pääkadulta voi kiivetä 400 porrasta ylös mäkeen aina Bernat de Campanes-kadulle, josta on upeat näköalat alas hiekkarannalle ja lahdelle. Matkaan kannattaa varata juomapullo, koska ylhäällä ei ole kuin asuntoja. Takaisin keskustaan pääsee toista kautta, jossa ei ole niin paljon portaita, vaan osa polusta on rakennettu serpentiinimäisesti kävelytieksi. Etelässä voi kiivetä Parc Arquelogic Calvian historialliselle asuinpaikalle. Puistosta avautuu kahdelta kukkulalta upeat näkymät taasen Santa Ponsan kaupunkiin ja hiekkarannalle sekä kaukaisemmille vuorille, mutta myös venesatamaan, golfkentälle ja Makaluffiin päin. Upeat maisemat. Matkaan kannattaa ottaa taas vesipullo ja hyvät jalkineet kameran lisäksi. Venesataman lähellä Via de la Creu-kadun varrella on muistomerkki niemessä ja taasen upeat näkymät merelle ja kaupunkiin. Uimarantoja on Santa Ponsan keskustassa ainakin kolme: ison ja leveän päähiekkarannan lisäksi kaksi pienempää. Kaikissa voi snorkklata.Kaloja ja muita mereneläviä näkyy. Santa Ponsa on pieni, mutta kävellen hallittavissa oleva kaupunki, jossa löytyy ehkä jokaiselle jotakin.

  Kohde: Santa Ponsa, Espanja Kategoria: Santa Ponsan aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 17.10.13 Lähettäjä: Vieras
 • Ystävällistä palvelua kaikenikäisille

  Hotelli: Jutlandia Apartementos

  Jutlandia hotelli näyttää kadulta päin ankealta, mutta sisäpihalle tullessaan tajuaa paikan hienouden. 3-kerroksiset huoneistot avautunvat kaikki sisäpihalle, jossa on uima-altaat, allasbaari ja pelikentät. Pihalla on puita ja myös varjoa, jos auringonotto ei kiinnosta. Aurinkotuoleja altaiden ympärillä tarpeeksi. Huoneistoissa makuuhuone ja keittiö. Keittiössä kaksi levitettävää vuodesohvaa. Siivous joka toinen päivä, joten siistiä on sisälläkin. Hotellin henkilökunta ystävällistä niin vastaanotossa kuin allasbaarissa. Lapsia ja aikuisia leikittävä Adele oli paikan tapahtumien sielu (karaokeillat, visailuillat, lasten minidiscot ja askarteluhetket). Joka ilta, paitsi lauantaina, oli ohjelmaa allasbaarin lähellä klo 10-11 (taikureita, tanssijoita, laulajia, matelijashow). Aamupala, lounas ja päivällinen tarjoiltiin kadun vastapuolella sisarhotelli Plazamarissa. Siellä oli puffet-ruokailu ja tarjontaa riitti niin salaateissa, pääruuissa kuin jälkiruuissa. Herkullista. Jut...  Lisää...

  Jutlandia hotelli näyttää kadulta päin ankealta, mutta sisäpihalle tullessaan tajuaa paikan hienouden. 3-kerroksiset huoneistot avautunvat kaikki sisäpihalle, jossa on uima-altaat, allasbaari ja pelikentät. Pihalla on puita ja myös varjoa, jos auringonotto ei kiinnosta. Aurinkotuoleja altaiden ympärillä tarpeeksi. Huoneistoissa makuuhuone ja keittiö. Keittiössä kaksi levitettävää vuodesohvaa. Siivous joka toinen päivä, joten siistiä on sisälläkin. Hotellin henkilökunta ystävällistä niin vastaanotossa kuin allasbaarissa. Lapsia ja aikuisia leikittävä Adele oli paikan tapahtumien sielu (karaokeillat, visailuillat, lasten minidiscot ja askarteluhetket). Joka ilta, paitsi lauantaina, oli ohjelmaa allasbaarin lähellä klo 10-11 (taikureita, tanssijoita, laulajia, matelijashow). Aamupala, lounas ja päivällinen tarjoiltiin kadun vastapuolella sisarhotelli Plazamarissa. Siellä oli puffet-ruokailu ja tarjontaa riitti niin salaateissa, pääruuissa kuin jälkiruuissa. Herkullista. Jutlandia-hotellista oli lyhyt matka keskusaukiolle, josta lähti linja-autoja ja takseja. Rannalle myös lyhyt matka ja rannan ostoskaduille. Ei voi kuin kehua.

  Kohde: Santa Ponsa, Espanja Kategoria: Santa Ponsan hotellit
  Lisätty: 17.10.13 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Santa Ponsassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Santa Ponsassa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Onko sinulla kuvia Santa Ponsasta?

Santa Ponsasta ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Santa Ponsassa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Santa Ponsaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

ristoheikki

Kohde: Santa Ponsa
Ajankohta: Syyskuu 2017
Kommentti: Ensimmäistä kertaa Mallorcalla. (Espanjassa18.kerta). Autolla ympäri saarta pari päivää löhöilyn välissä. Taksilla viehättävässä Paguirassa. Yllättävän viehättäviä paikkoja ympäri saarta. Pieniä vaikeuksia parkkeeramisessa. Kohtuuhintaista ateriointia/juomista. Matkamuistoja syksyn lopulla pilkkahintaan.

Oletko vieraillut Santa Ponsassa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Santa Ponsasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Etäisyys Helsingistä: 2779 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 40min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Santa Ponsa
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Santa Ponsa
Pieni hetki, sivua ladataan.