Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Magaluf

lennot

alk. 122€
Etsi lennot

Magalufin sääennuste

su 27.11.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
18°C | 13°C
2 m/s

ma 28.11.

Sadekuuroja iltaan asti.
15°C | 11°C
7 m/s

ti 29.11.

Puolipilvistä päivän aikana.
16°C | 9°C
6 m/s

ke 30.11.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
16°C | 12°C
2 m/s

to 1.12.

Sadekuuroja päivän aikana.
16°C | 10°C
3 m/s

pe 2.12.

Sadekuuroja aamulla ja iltapäivällä.
15°C | 10°C
3 m/s

Matkakohteita Magalufin lähellä

 • Hikiset yöt, ilmastointi ei toiminut

  Hotelli: Hotel Samos

  Olemme käyneet Hotelli samoksessa Magalufissa vuosien ajan. Hotellissa on alkanut ilmaantua huollon tarvetta, sillä ilmastointi ei toiminut seitsemännessä kerroksessa ja ajoittain sähköt katkeili, sekä ammuvarhainen suihkussa käynti osoittautui hetken kylmänpuolen vettä laskettuaan muuttui polttavan kuumaksi. Kahden viikon tilattu matka Tjareborilta piti muuttaa heti hotellissa puolihoidosta All inclusiveksi, hintaa muutokselle tuli 280e, sekä paremman näkymän halutessaan sai siitäkin maksaa 210e, Turvakaappi: 30e, egologiamaksu 75e. Hotellin Allincluvive on muuttunut suppeaksi. Siihen kuuluu: Aamiainen, päivällinen, illallinen, jotka ovat vahvasti riisi-makarooni voittoista. Allinclucive juomia sallittiin 6 olutta tai sangriaa / henkilö, juomat piti nauttia ruokailuiden yhteydessä. Iltaohjelmana oli: bingoa, sirkustemppua, musiikkivisaa. Allasravintolassa iltaisin ei juurikaan ollut asiakkaita. Juomalaseista sai maksaa 1e pantin, juomat eivät olleet kalliita. Päiväohjelmana oli musiik...  Lisää...

  Olemme käyneet Hotelli samoksessa Magalufissa vuosien ajan. Hotellissa on alkanut ilmaantua huollon tarvetta, sillä ilmastointi ei toiminut seitsemännessä kerroksessa ja ajoittain sähköt katkeili, sekä ammuvarhainen suihkussa käynti osoittautui hetken kylmänpuolen vettä laskettuaan muuttui polttavan kuumaksi. Kahden viikon tilattu matka Tjareborilta piti muuttaa heti hotellissa puolihoidosta All inclusiveksi, hintaa muutokselle tuli 280e, sekä paremman näkymän halutessaan sai siitäkin maksaa 210e, Turvakaappi: 30e, egologiamaksu 75e. Hotellin Allincluvive on muuttunut suppeaksi. Siihen kuuluu: Aamiainen, päivällinen, illallinen, jotka ovat vahvasti riisi-makarooni voittoista. Allinclucive juomia sallittiin 6 olutta tai sangriaa / henkilö, juomat piti nauttia ruokailuiden yhteydessä. Iltaohjelmana oli: bingoa, sirkustemppua, musiikkivisaa. Allasravintolassa iltaisin ei juurikaan ollut asiakkaita. Juomalaseista sai maksaa 1e pantin, juomat eivät olleet kalliita. Päiväohjelmana oli musiikkia, ilmakyväriammuntakilpailu, jousipyssyammunta, allasjumppa, lentopallo, mattojuoksu, juoksu allaspallon sisällä. Eripäivinä näitä kaikkia tietenkin. Aurinkotuolit päivällä oli lähes kaikki varattuna, asiakkaat nauttivat omia juomiaan ja olivat kovemmassa humalassa, kuin aikaisempina vuosia, jolloin aika kului kivasti baarinjonossa. Aikaisemmin olimme tyytyväisiä hotellin sijaintiin, ruokiin, ilmastoinnin toimivuutee, mutta nyt kaikki on muuttunut niin, ettemme halua suositella kyseistä hotellia enää ollenkaan. Hotellia myytiin meille lapsivapaana hotellina, siis ei suositusta alle 16 vuotiaille, mutta kyllä se nyt vahvasti tuntui päiväkodilta pikkulasineen, sekä pikkukakkoseen kelpaavineen iltaohjelmineen. Hyvästi Hotelli Samos!

  Kohde: Magaluf, Espanja Kategoria: Magalufin hotellit
  Lisätty: 25.07.22 Lähettäjä: Vieras
 • Maanpäällinen helvetti

  Oltiin muutaman kaverin kanssa magaluffissa ja voin sano että en suosittele kenellekään oli iha hirveästi biletystä ja meteliä. Britit eivät osanneet käyttäytyä ja katujen haju oli aivan hirveä. Hotelli oli ihan magaluffin keskustassa eikä siellä todellakaan saanut nukuttua selvistäpäin. Meteli oli sietämätöntä aina aamun pikkutunneille saakka.

  Kohde: Magaluf, Espanja Kategoria: Magalufin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 13.07.17 Lähettäjä: Vieras
 • Hirvee läävä

  Hotelli: Vista sol

  Oltiin kavereiden kanssa Vista Sol nimisessä hotellissa, en suosittele kenellekään ihan hirvee läävä oli. Vesi loppu kesken suihkusta, brittien mekastus kuului koko päivän jo alku illasta Vista Solin asukkaat alkoivat bilettää ja pitää meteliä 1/5 hotelli

  Kohde: Magaluf, Espanja Kategoria: Magalufin hotellit
  Lisätty: 13.07.17 Lähettäjä: Vieras
 • hotelli&ympäristö

  Oltiin kesä-heinäkuun vaihteessa perheen kanssa (12-15v lapsia) viva Palma nova hotellissa. Ei kyllä huomannu tuota nuorison villiä menoa siellä, josta lehdissä kirjotellaa. Tietty ei oltu kaupungilla enää 21-22 jälkeen. Päivisin aika rauhallinen keskusta tämä magaluf. Liikkeitä on kuitenkin paljon. Palmaan pääsee bussilla hotellista n. 200m päästä(30min). Vesipuisto western water park(n.5km). Ilmaisbussi lähtee magaluffin keskustasta. Suosittelen.

  Kohde: Magaluf, Espanja Kategoria: Magalufin muita vinkkejä
  Lisätty: 04.01.15 Lähettäjä: Vieras
 • magaluf

  Jos on lähdössä magalufiin niin kannattaa suunnata sinne kesä-, heinäkuun aikaan jollon siellä esiintyy paljon ulkomaisia esiintyjiä kuten david guetta jne. suositussa BCM klubissa jonne sisäänpääsy n.30-40e, ilmaiset juomat koko illan. Omasta kokemuksesta klubi ei ollut edes niin erikoinen kun mitä oli ennestään luullut. Elo-syyskuun vaihteessa pohjoismaalaisten suosimat baarit on jo suljettu ja yöelämä hiljenee. Magaluf on pieni paikka täynnä brittejä riehumassa yötä pitkin ja varkaudet on todella yleisiä. Oman 2 viikon reissun aikana tutustuimme ainakin 4 ihmiseen joilta oli varastettu puhelin tai rahat. Shoppailemaan kannattaa lähteä Palmaan, jonne pääsee bussilla noin 3 eurolla puolen tunnin välein.

  Kohde: Magaluf, Espanja Kategoria: Magalufin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 07.12.14 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Magalufissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Magalufissa

Kysymyksiä Magalufista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Magalufiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Magalufissa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Magalufissa. Oletko sinä vieraillut Magalufissa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Magalufista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Etäisyys Helsingistä: 2777 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 40min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.