Playa Paraiso

lennot

alk. 209€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 835€
Etsi valmismatkat

Playa Paraison sääennuste

ma 15.7.

Osittain pilvistä
24°C | 20°C
4 m/s

ti 16.7.

Selkeää
24°C | 21°C
4 m/s

ke 17.7.

Selkeää
22°C | 21°C
5 m/s

to 18.7.

Selkeää
23°C | 21°C
4 m/s

pe 19.7.

Selkeää
24°C | 21°C
6 m/s

la 20.7.

Selkeää
25°C | 22°C
5 m/s
Lisää valmismatkoja Playa Paraisoon

Playa Paraison hotellit

Matkakohteita Playa Paraison lähellä

 • Hieno paikka

  Hotelli: Club Hotel Riu Buena Vista

  Todella siisti ja mukava paikka.Henkilökunta upean ystävällistä, huomioi lapset hienosti.Huomaa että lapsiperheet ovat haluttuja asiakkaita.Ruoka oli todella hyvää ja valikoimaa riitti, kaikkea sai syödä ilman vatsanväänteitä.Respasta sai juomavettä aina tarvittaessa.Altailla oli ihana lökötellä. Kaikki toimi niin hyvin että tahdon joskus takaisin.Oikea löhöviikko, ihanaa.

  Kohde: Playa Paraiso, Espanja Kategoria: Playa Paraison hotellit
  Lisätty: 10.03.12 Lähettäjä: Vieras
 • Upea hotelli huippupalvelulla

  Hotelli: Club Hotel Riu Buena Vista

  Olimme kahden lapsen kanssa kaksi viikko Teneriffalla Playa Paraisossa ja asuimme Riu Buena Vista- hotellissa ja meillä oli All Inclusive - paketti. Hotelli on iso, mutta selkeä. Henkilökunta on aivan mahtavaa. He huomioivat kaikki kokoajan, ovat erittäin lapsiystävällisiä ja hotellin suuresta asujamäärästä huolimatta heillä on kaikille aikaa ja aina tietenkin hymyn kanssa. Palveluja on hotellissa paljon. Kivoja kauppoja, mahtavia sohvaryhmiäja autonvuokrauskin onnistuu hotellin kautta. Lasten kanssa on todella mukava ja helppo, kun mikään hotellialueella ei maksa mitään, lompakkoa ei tarvitse kantaa mukana ja homma toimii. Ihmettelen miksi olemme aiemmin olleet puolihoito paikoissa. Tämä on ihan ehdoton. Hotellin ruoat ovat niin monipuolisia, että kahden viikon matkalla tuli vain kaksi kertaa syötyä hotellin ulkopuolella ja silloinkin olimme muualla saarella vuokra-autolla. Vedetkin saa ilmaiseksi respasta ! Ja se palvelu. Allasalue on upea aivan meren äärellä. Vieressä ...  Lisää...

  Olimme kahden lapsen kanssa kaksi viikko Teneriffalla Playa Paraisossa ja asuimme Riu Buena Vista- hotellissa ja meillä oli All Inclusive - paketti. Hotelli on iso, mutta selkeä. Henkilökunta on aivan mahtavaa. He huomioivat kaikki kokoajan, ovat erittäin lapsiystävällisiä ja hotellin suuresta asujamäärästä huolimatta heillä on kaikille aikaa ja aina tietenkin hymyn kanssa. Palveluja on hotellissa paljon. Kivoja kauppoja, mahtavia sohvaryhmiäja autonvuokrauskin onnistuu hotellin kautta. Lasten kanssa on todella mukava ja helppo, kun mikään hotellialueella ei maksa mitään, lompakkoa ei tarvitse kantaa mukana ja homma toimii. Ihmettelen miksi olemme aiemmin olleet puolihoito paikoissa. Tämä on ihan ehdoton. Hotellin ruoat ovat niin monipuolisia, että kahden viikon matkalla tuli vain kaksi kertaa syötyä hotellin ulkopuolella ja silloinkin olimme muualla saarella vuokra-autolla. Vedetkin saa ilmaiseksi respasta ! Ja se palvelu. Allasalue on upea aivan meren äärellä. Vieressä on baari ja snack-paikka, joista voi hakea ruokaa ja juomaa, joten siinä menee vaikka koko päivä ja palvelu tosiaan pelaa. Jos haluat lomalta helppoutta, vaivattomuutta, upeita puitteita, huippupalvelua, hienoja näköaloja, mahtavaa ruokaa, hienosti järjestettyjä lasten kerhoja, iltaisin ilmaisia show-tapahtumia, iloista henkilökuntaa, niin RIU BUENA VISTA on valintasi. Suosittelen. Vieläkin on hyvä makua suussa muutama päivä matkan jälkeen. Ylivoimaisesti paras hotelli missä olemme olleet. Pesee Hiltonin mennen tullen.

  Kohde: Playa Paraiso, Espanja Kategoria: Playa Paraison hotellit
  Lisätty: 21.01.12 Lähettäjä: Vieras
 • Siisti ja tilava

  Hotelli: Club Hotel Riu Buena Vista

  Plussat: + aulasta sai vettä 1,5l pulloissa niin paljon kuin tarvitsi. + todella ystävällinen ja avulias henkilökunta + siisteys + all inclusive/täys ylläpidolla ilmaiset bussimatkat Americasiin ja takaisin ! + all inclusive/täys ylläpidolla todella reilut drinksut joita sai myös omaan hotellihuoneeseen ! Miinukset: - Huoneissa sängyt kovia ! - Ilta-aktiviteetit mitättömiä - syöntiä ja juontia, seurustelua? Jotain oli mutta se oli minimaalista - hotellin aulassa lauleskelua. Näytti olevan lautapelejä tarjolla. - Ruuassa hyvin vähän vaihtelua, hotelliaamiais perus settiä. (Kahvi keitetty merivedestä suodatettuun veteen.) - Internetin käyttö kapitalisoitu täysin, vain aulassa kuuluva WiFi käyttö 2€/30min ! Käytössä oli myös hotellin omia pc:itä jos niitä uskalsi joku käyttää..., - Muut hotellinasukkaat täysin huomioimatta jättävät jonoissa yms. etuilevat, sekä aurinkotuolit varastavat Saksalais-vanhukset !

  Kohde: Playa Paraiso, Espanja Kategoria: Playa Paraison hotellit
  Lisätty: 17.01.11 Lähettäjä: tehauta

Oletko käynyt Playa Paraisossa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Playa Paraisossa

Kysymyksiä Playa Paraisosta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Playa Paraisoon?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

MKM-70

Kohde: Playa Paraiso
Ajankohta: Marraskuu 10, 2013

tehauta

Kohde: Playa Paraiso
Ajankohta: Tammikuu 09, 2011 - Tammikuu 16, 2011
Kommentti: Talvilomalla Teneriffalla

Oletko vieraillut Playa Paraisossa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Playa Paraisosta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Englanninkielinen nimi: Playa Paraiso
Etäisyys Helsingistä: 4741 km
Lentoaika-arvio:[1] 6h 0min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +1
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +0
Aikaero Suomeen: -2

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.