Adeje

lennot

alk. 304€
Etsi lennot

Adejen sääennuste

ke 21.2.

Selkeää
21°C | 17°C
7 m/s

to 22.2.

Selkeää
21°C | 19°C
3 m/s

pe 23.2.

Selkeää
21°C | 19°C
6 m/s

la 24.2.

Selkeää
20°C | 18°C
5 m/s

su 25.2.

Selkeää
20°C | 16°C
5 m/s

ma 26.2.

Osittain pilvistä
20°C | 18°C
7 m/s

Koe Adeje

Adejen hotellit

Matkakohteita Adejen lähellä

 • Torakoita ja melua

  Hotelli: Aparthotel El Duque

  Huoneemme oli hotellialueella isolle altaalle päin. Huoneeseemme kuului ravintolan iltashow klo 20.30-22.45 niin kovaäänisesti, että parvekkeella ei pystynyt olemaan, ikkunat ja ovet piti pitää suljettuina. Nukkuminen oli mahdotonta. Ravintolan ja altaan välissä liikkui iltaisin paljon isoja torakoita, torakoita oli myös meidän hotellihuoneessamme huolimatta siitä, että siivous oli todella hyvää. Huoneet olivat siistit ja tilavat, alue oli kaunis istutuksineen ja valoineen. Jos olette menossa tähän hotelliin niin vaatikaa, että huoneenne on pikkualtaan puolella, kaukana hotellin ravintolasta.

  Kohde: Adeje, Espanja Kategoria: Adejen hotellit
  Lisätty: 29.01.20 Lähettäjä: Asukas123
 • Vehreä hotelliympäristö

  Hotelli: Hotel Blue Sea Callao Garden

  Hotelli oli ulkopuolelta hyvinkin kivan näköinen vehreine istutuksineen ja uima-altaineen. Uima-allasalue oli viihtyisä ja kiva! Mikään muu ei sitten toiminutkaan ihan niin hyvin kuin lomalla haluaisi. Ensinnäkin hotelli sijaitsi aika kuolleella alueella. Jos matkustan jatkossa Teneriffalle, niin menen lähemmäs keskustaa. Alueelta meni n. 45min bussilla elävämpään paikkaan. Hotellihuoneen sisätiloissa oli paljon toivomisen varaa. Hotellihuoneen sisustus oli vanhaa, TV toimi ainoastaan kolikolla (1€/tunti), internetiä ei ollut respan ulkopuolella ilman lisämaksua, huoneistossa oli yöllä kylmä, eikä sängyn lakana riittänyt lämmittämään yöllä. Suihkusta ei tullut ollenkaan lämmintä vettä, ja jouduimme keittämään kattilassa kiehuvaa vettä pystyäksemme käymään suihkussa. All inclusive-paketin takia söimme hotellilla usein. Ruoat olivat ihan ok, mutta millään aterialla ei ollut mitään erityisen hienoa tai hyvää. Ruoat oli tehty suuren yleisen mieleen (kuten ranskalaisia ja spaghettibo...  Lisää...

  Hotelli oli ulkopuolelta hyvinkin kivan näköinen vehreine istutuksineen ja uima-altaineen. Uima-allasalue oli viihtyisä ja kiva! Mikään muu ei sitten toiminutkaan ihan niin hyvin kuin lomalla haluaisi. Ensinnäkin hotelli sijaitsi aika kuolleella alueella. Jos matkustan jatkossa Teneriffalle, niin menen lähemmäs keskustaa. Alueelta meni n. 45min bussilla elävämpään paikkaan. Hotellihuoneen sisätiloissa oli paljon toivomisen varaa. Hotellihuoneen sisustus oli vanhaa, TV toimi ainoastaan kolikolla (1€/tunti), internetiä ei ollut respan ulkopuolella ilman lisämaksua, huoneistossa oli yöllä kylmä, eikä sängyn lakana riittänyt lämmittämään yöllä. Suihkusta ei tullut ollenkaan lämmintä vettä, ja jouduimme keittämään kattilassa kiehuvaa vettä pystyäksemme käymään suihkussa. All inclusive-paketin takia söimme hotellilla usein. Ruoat olivat ihan ok, mutta millään aterialla ei ollut mitään erityisen hienoa tai hyvää. Ruoat oli tehty suuren yleisen mieleen (kuten ranskalaisia ja spaghettibolognesea). Ruokailutila oli ennemminkin ruokala kuin ravintola. Kova melu ja astioiden kilinä. Illallisellakaan ei ollut minkäänlaista tunnelmaa. Saan kotonakin parempaa ruokaa ja rauhallisemmassa ympäristössä. Loman kruunasivat loppulomasta näkemämme ötökät huoneistossa. Torakoita kenties? En mene uudelleen.

  Kohde: Adeje, Espanja Kategoria: Adejen hotellit
  Lisätty: 06.03.18 Lähettäjä: Vieras
 • Ihan ok

  Hotelli: Aparthotel El Duque

  Olimme Finnmatkalla Teneriffalla. Huoneistomme oli pienemmän altaan puolella, josta näköala sekä allasalueelle että merelle. Huoneisto oli kahdelle hengelle ihan toimiva ja parveke hyvä. Kalustus on jo jonkin verran kulahtanutta, mutta siisteys huippuluokkaa. Meille huoneisto toimi ainoastaan aamupalan syöntipaikkana ja nukkumapaikkana - päivät kiertelimme Teneriffalla ja Gomeralla. Respassa palvelu oli asiallisen hyvää. Isomman altaan puolella oli enemmän elämää ja allasbaarin iltaohjelma saattaa häiritä iltaunisia. Hotellin vierestä kulkevat paikallisbussit ja Finnmatkojen retkibussipysäkki on hotellin vieressä. Fanabe alueena on rauhallinen. Hotellin vieressä rannan puolella on pieni kauppakeskus, jonka Spar -kaupasta (kellarikerroksessa) saa ainakin aamupalaostokset tehtyä. Isompi ja tyylikäs kauppakeskus on rantaan päin noin 400m, mutta siinä ei tainnut olla ruokakauppaa. Ravintoloita löytyy tuosta lähimmästä keskuksesta pari ja baareja kaksi. Slow Boatista saa lähinnä kiinalaista...  Lisää...

  Olimme Finnmatkalla Teneriffalla. Huoneistomme oli pienemmän altaan puolella, josta näköala sekä allasalueelle että merelle. Huoneisto oli kahdelle hengelle ihan toimiva ja parveke hyvä. Kalustus on jo jonkin verran kulahtanutta, mutta siisteys huippuluokkaa. Meille huoneisto toimi ainoastaan aamupalan syöntipaikkana ja nukkumapaikkana - päivät kiertelimme Teneriffalla ja Gomeralla. Respassa palvelu oli asiallisen hyvää. Isomman altaan puolella oli enemmän elämää ja allasbaarin iltaohjelma saattaa häiritä iltaunisia. Hotellin vierestä kulkevat paikallisbussit ja Finnmatkojen retkibussipysäkki on hotellin vieressä. Fanabe alueena on rauhallinen. Hotellin vieressä rannan puolella on pieni kauppakeskus, jonka Spar -kaupasta (kellarikerroksessa) saa ainakin aamupalaostokset tehtyä. Isompi ja tyylikäs kauppakeskus on rantaan päin noin 400m, mutta siinä ei tainnut olla ruokakauppaa. Ravintoloita löytyy tuosta lähimmästä keskuksesta pari ja baareja kaksi. Slow Boatista saa lähinnä kiinalaista (muutakin) ja toinen on ehkä italialaistyyppinen paikka. Molemmat ok. Huomattavasti enemmäni valikoimaa (kauppoja, ravintoloita) löytyy n. 1,4 km päästä Playa de Fanaben rantabulevardilta, mm. Terazza Roma3:sta saa varmasti gluteenitonta ruokaa. Jos et jaksa kävellä, ota taksi. Se maksaa 3,15 ja siihen sisältyy muutaman kilometrin ajaminenkin! No, muista tipata kuitenkin :-)

  Kohde: Adeje, Espanja Kategoria: Adejen hotellit
  Lisätty: 25.03.14 Lähettäjä: Vieras
 • Ihana paikka

  Hotelli: Bahia del duque

  Todella upea hotelli ja mahtava palvelu. Iso upea puutarha alue kaikkine altaineen, hienohiekkainen uimaranta hotellin edessä. Olimme ko. hotellissa vuosi sitten ja nyt olemme lähdössä sinne uudelleen.

  Kohde: Adeje, Espanja Kategoria: Adejen hotellit
  Lisätty: 30.09.12 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Adejessa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Adejessa

Kysymyksiä Adejesta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Adejeen?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Adejessa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Adejessa. Oletko sinä vieraillut Adejessa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Adejesta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Etäisyys Helsingistä: 4733 km
Lentoaika-arvio:[1] 6h 0min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +0
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +1
Aikaero Suomeen: -2

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.