Sonnenland

Sonnenland

lennot

alk. 192€
Etsi lennot

Sonnenlandin sääennuste

to 18.4.

Osittain pilvistä
23°C | 20°C
4 m/s

pe 19.4.

Pilvistä
22°C | 19°C
5 m/s

la 20.4.

Osittain pilvistä
22°C | 18°C
6 m/s

su 21.4.

Osittain pilvistä
21°C | 17°C
7 m/s

ma 22.4.

Osittain pilvistä
22°C | 17°C
6 m/s

ti 23.4.

Osittain pilvistä
23°C | 18°C
7 m/s

Sonnenlandin hotellit

Matkakohteita Sonnenlandin lähellä

 • Epähygienine, erittäin meluisa ja heikkotasoinen

  Hotelli: Dunas Mirador Maspalomas

  Epähygieninen, erittäin meluisa ja heikkotasoinen A.I. kohde. Tätä kirjoittaessani olen parhaillaan toipumassa ruokamyrkytyksestä, enkä suinkaan ole ainoa. Ruoka on laadutonta ja lämpimät ruoat maks. haaleita. En suosittele, vaikka hinta olisi kuinka halpa, koska sille ei saa vähäistäkään vastinetta. Kokemusta A.I. kohteista on kuitenkin 15 vuoden ajalta kerran-kaksi / vuosi. Pienenä kuvauksena iltamenot muutama ilta sitten, kun irlantilaisromaniseurue löivät lapsiaan. Ihmiset tietenkin valittavat voimakkaasti henkilökunnalle, mutta he eivät puuttuneet asiaan lainkaan. Poliisit kuitenkin jouduttiin rauhoittamaan tilanne, poliisit tilasivat asiakkaat. Hyvää lomaa kaikille, jossain aivan muualla!

  Kohde: Sonnenland, Espanja Kategoria: Sonnenlandin hotellit
  Lisätty: 29.12.19 Lähettäjä: Vieras
 • Onnistunut valinta

  Hotelli: Dunas Mirador Maspalomas

  Vietimme juuri kaksi viikkoa Miradorissa. Huone oli hyvä: A-406,ylin kerros. Aurinko alkoi paistaa iltapäivällä parvekkeelle Hyvät leveät sängyt ja molemmilla kaksi pitkää tyynyä.Siivous hyvä!( Ei to, eikä su.) Lakanoiden/pyyhkeidenvaihto joka toinen pv. Liukuovet tiiviit:Ulkopuolen äänet eivät kuuluneet sisälle. Käytävästä kyllä kuului, muttei ollut aamuyön tramppaajia montakaan. WiFi 18€ ,allaspyyhkeet 10€,kaukosäädin 10€/vko jne. All inclusiv: Aamupalalla kaikki mahdolliset joka makuun ja pullavalikoimakin aina viittä eri sorttia. Muut kattaukset sisälsivät aina valmiita salaatteja kolmea eri sorttia( oli myös mahdollisuus koota itse salaattiannoksensa),lihaa (kanaa/sianlihaa/vuohta) kalaa . Kanarianperunoita,ranskalaisia,pastoja jne! Hyydykkeitä,mousseeta, jäätelöä ja täytekakkuja ja hedelmiä. Allasbaarista sai kerrosleipiä, hodareita,hamppareita,ranskalaisia ,jäätelöä, muffinseja, täytekakkua jne. Alussa altaalle pääsi vain klo 9 ja rynnäkkö oli hirmuinen.Käytäntö muutettiin, ...  Lisää...

  Vietimme juuri kaksi viikkoa Miradorissa. Huone oli hyvä: A-406,ylin kerros. Aurinko alkoi paistaa iltapäivällä parvekkeelle Hyvät leveät sängyt ja molemmilla kaksi pitkää tyynyä.Siivous hyvä!( Ei to, eikä su.) Lakanoiden/pyyhkeidenvaihto joka toinen pv. Liukuovet tiiviit:Ulkopuolen äänet eivät kuuluneet sisälle. Käytävästä kyllä kuului, muttei ollut aamuyön tramppaajia montakaan. WiFi 18€ ,allaspyyhkeet 10€,kaukosäädin 10€/vko jne. All inclusiv: Aamupalalla kaikki mahdolliset joka makuun ja pullavalikoimakin aina viittä eri sorttia. Muut kattaukset sisälsivät aina valmiita salaatteja kolmea eri sorttia( oli myös mahdollisuus koota itse salaattiannoksensa),lihaa (kanaa/sianlihaa/vuohta) kalaa . Kanarianperunoita,ranskalaisia,pastoja jne! Hyydykkeitä,mousseeta, jäätelöä ja täytekakkuja ja hedelmiä. Allasbaarista sai kerrosleipiä, hodareita,hamppareita,ranskalaisia ,jäätelöä, muffinseja, täytekakkua jne. Alussa altaalle pääsi vain klo 9 ja rynnäkkö oli hirmuinen.Käytäntö muutettiin, että voi varata pyyhkeellä paikkansa jo aikaisin. Aika tiivistä oli,mutta nyt aurinko paistoi jo niin korkealta,että altaiden molemmin puolin saattoi nauttia auringosta.Aktiviteettejä paljon,joihin paikalliset innolla osallistuivat ja mekkala oli melkoista espanjalaisen mentaliteetin mukaisesti :D. Valitsemme aina hotellimme vähän syrjemmästä, eikä haitannut tälläkään kertaa yhtään: Maksuttomalla bussilla pääsi rantaan/takaisin 3xpv, kävelymatka ei ollut paha myöskään ja taksit hyvin halpoja. Bussilla Puerto Ricoon kahdelta 5:50€. Onnistunut loma! Suosittelemme!

  Kohde: Sonnenland, Espanja Kategoria: Sonnenlandin hotellit
  Lisätty: 07.04.13 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Sonnenlandissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Sonnenlandissa

Kysymyksiä Sonnenlandista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Onko sinulla kuvia Sonnenlandista?

Sonnenlandista ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Sonnenlandissa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Sonnenlandiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Sonnenlandissa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Sonnenlandissa. Oletko sinä vieraillut Sonnenlandissa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Sonnenlandista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Etäisyys Helsingistä: 4718 km
Lentoaika-arvio:[1] 6h 0min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +1
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +0
Aikaero Suomeen: -2

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.