San Agustin

San Agustin

lennot

alk. 195€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 635€
Etsi valmismatkat

San Agustinin sääennuste

la 15.6.

Osittain pilvistä
26°C | 20°C
14 m/s

su 16.6.

Selkeää
24°C | 19°C
8 m/s

ma 17.6.

Selkeää
24°C | 19°C
7 m/s

ti 18.6.

Selkeää
25°C | 19°C
6 m/s

ke 19.6.

Selkeää
23°C | 20°C
8 m/s

to 20.6.

Selkeää
23°C | 18°C
8 m/s
Lisää valmismatkoja San Agustiniin

San Agustinin hotellit

Matkakohteita San Agustinin lähellä

 • kohde oli hyvä,rauhalinen,lähellä rantaa,juuri se mitä haimekin.

  saimme hyvän lämpimän rantaloman 2vk.tuo miami oli myös kiikarissa,uskon etei se ole tuosta juurikaan muutunut,muutamat olivat käytössä,muut aika hiljaisia,ei vuokraus kunossa.siitä vuokraako joku,tuskin suomalaiset.alue on wikibedian mukaan ruotsalaisten eläkeläisten suosima,joka näkyy alueen keskustassa-palveluissa.

  Kohde: San Agustin, Espanja Kategoria: San Agustinin muita vinkkejä
  Lisätty: 15.01.23 Lähettäjä: Vieras
 • Kaksiot ei kunnostettuja

  Hotelli: Miami Bech

  Olimme kyseisessä hotellissa Tammikuussa -16. Finnmatkat ilmoitti tämän huoneistohotellin fff+-tasoiseksi. Kuvat olivat ihan kivat ja tietojen mukaankin hotelli oli uudistettu vuonna 2014. Nyt tarkkana. Hotellissa on 1 makuuhuoneen ja 2 makuuhuoneen huoneistoja. Nuo pienemmät 1 makuuhuoneen huoneistot eivät ole uudistettuja. Lattia sinne on vaihdettu, mutta muuten uudistus on jäänyt aika pahasti kesken. Kuvat Finnmatkojen sivuilta on otettu 2 makuuhuoneen huoneistoista ja ne varmasti ovatkin ihan kuvien mukaisia. Hotellin henkilökuntakin sanoi, että ongelmana on se, että kuvat on otettu 2 makuuhuoneen superior-huoneista. Finnmatkoilla ei kuitenkaan sanottu mitään siitä, että pienemmät huoneistot eivät olleet samalla tavalla remontoituja kuin nuo isommat huoneistot. Finnmatkojen mielestä huoneisto kuitenkin on fff+-tasoinen. Eli todennäköisesti siellä ei ole käynyt kuin se uusi opastyttö ottamassa muutaman valokuvan. Tämän mukaan Princess Suites hotellin pitäisi olla tasoa 10*f....  Lisää...

  Olimme kyseisessä hotellissa Tammikuussa -16. Finnmatkat ilmoitti tämän huoneistohotellin fff+-tasoiseksi. Kuvat olivat ihan kivat ja tietojen mukaankin hotelli oli uudistettu vuonna 2014. Nyt tarkkana. Hotellissa on 1 makuuhuoneen ja 2 makuuhuoneen huoneistoja. Nuo pienemmät 1 makuuhuoneen huoneistot eivät ole uudistettuja. Lattia sinne on vaihdettu, mutta muuten uudistus on jäänyt aika pahasti kesken. Kuvat Finnmatkojen sivuilta on otettu 2 makuuhuoneen huoneistoista ja ne varmasti ovatkin ihan kuvien mukaisia. Hotellin henkilökuntakin sanoi, että ongelmana on se, että kuvat on otettu 2 makuuhuoneen superior-huoneista. Finnmatkoilla ei kuitenkaan sanottu mitään siitä, että pienemmät huoneistot eivät olleet samalla tavalla remontoituja kuin nuo isommat huoneistot. Finnmatkojen mielestä huoneisto kuitenkin on fff+-tasoinen. Eli todennäköisesti siellä ei ole käynyt kuin se uusi opastyttö ottamassa muutaman valokuvan. Tämän mukaan Princess Suites hotellin pitäisi olla tasoa 10*f.

  Kohde: San Agustin, Espanja Kategoria: San Agustinin hotellit
  Lisätty: 29.02.16 Lähettäjä: Vieras
 • Ihastuttava pieni ja rauhallinen kohde

  San Agustin Gran Canarian eteläosassa on pieni ja ihastuttava lomakohde, jossa ei ole liikaa hälinää. Sijainti Bahia Felizin (täysin rakennettu turistikohde) ja Playa del Inglesin (hälinä turistikohde) välissä. Molempiin edellä mainittuihin kohteisiin voi tehdä kävelyretken rantakatua pitkin. Matkaa oppaiden mukaan noin 3 km kumpaankin, mutta rantakatua kävellen menee noin tunti per suunta. Inglesiin mennessä noin puolivälissä on mukava uusi ostoskeskus, jossa myös ruokapaikkoja. Olin Aparthotel Foliaksessa, joka on noin 3- tähdiltään. Huoneet on tilavat, mutta kalusteissa on ikävästi kuluneisuutta, patjojen jouset tuntuivat läpi, tyynyt oli kovat ja kaappien ovet repsotti. Pikkuseikkoja joka tapauksessa, sillä hotelli oli kuitenkin siisti, huone tosiaan tilava, parvekkeet etelään päin ja allasalue oikein kiva (aurigonottopaikkoja eri tasoilla + lämmitetty allas ja ohjelmaa altaalla 5 pv viikossa). San Agustinissa on vain muutama iso hotelli, muuten rivitalotyyppistä majoitusta. ...  Lisää...

  San Agustin Gran Canarian eteläosassa on pieni ja ihastuttava lomakohde, jossa ei ole liikaa hälinää. Sijainti Bahia Felizin (täysin rakennettu turistikohde) ja Playa del Inglesin (hälinä turistikohde) välissä. Molempiin edellä mainittuihin kohteisiin voi tehdä kävelyretken rantakatua pitkin. Matkaa oppaiden mukaan noin 3 km kumpaankin, mutta rantakatua kävellen menee noin tunti per suunta. Inglesiin mennessä noin puolivälissä on mukava uusi ostoskeskus, jossa myös ruokapaikkoja. Olin Aparthotel Foliaksessa, joka on noin 3- tähdiltään. Huoneet on tilavat, mutta kalusteissa on ikävästi kuluneisuutta, patjojen jouset tuntuivat läpi, tyynyt oli kovat ja kaappien ovet repsotti. Pikkuseikkoja joka tapauksessa, sillä hotelli oli kuitenkin siisti, huone tosiaan tilava, parvekkeet etelään päin ja allasalue oikein kiva (aurigonottopaikkoja eri tasoilla + lämmitetty allas ja ohjelmaa altaalla 5 pv viikossa). San Agustinissa on vain muutama iso hotelli, muuten rivitalotyyppistä majoitusta. Paikka on rauhallinen, eikä siellä ole Inglesin kaltaista hälinää. Ostoskeskus on aika kattava, joten sieltä saa kaiken sen turistikaman mitä muistakin paikoista. Ostarilla on kauppa, mutta kylässä on myös useampi muu supermarket. Valinnanvaraa siis on. Ravintoloista suosittelen eniten Loopy's, jossa oli paras palvelu ja paras ruoka mitä viikon aikana söin. Myös paikan tunnelma oli hauska, vaikkakin turistimainen. Mutta turisteja on joka puolella saarta, joten niiltä ei voi välttyä. Rannassa oleva El Capitain oli pettymys; palvelu oli töykeää ja ruoka oli mautonta. Roca Rojasin Nitos ravintola oli ihan kiva. Palvelu oli hyvää ja ruoka myös ihan ok. Retkikohteena suosittelen Puerto de Moganin markkinoita perjantaisin. Todella ihastuttava kylä, jossa on valtavat markkinat joka perjantai noin klo 9-14. Puerto de Moganissa on kauniita kujia, paljon ravintoloita ja monipuolisesti kauppoja. Bussi numero 1 menee San Agustinista Puerto de Moganiin, matka kestää noin 45 minuuttia. Reitti on erittäin mutkainen, joten matkapahoinvointisten kannattaa lääkitä itsensä ja istua etupenkillä... Jos lähtisin uudestaan Gran Canarialle, en menisi Bahia Feliziin enkä Playa del Inglesiin. Tämän ensimmäisen Kanarian saarten kokemuksella voin suositella niin San Agustinia kuin myös Puerto de Mogania. Turvallista liikkua myös yksin ja naisena!!!

  Kohde: San Agustin, Espanja Kategoria: San Agustinin muita vinkkejä
  Lisätty: 22.02.14 Lähettäjä: Vieras
 • Mukava ilmapiiri

  Hotelli: Aparthotel Folias

  Mukava henkilökunta siisti hotelli hyvällä paikalla osittain merinäköala

  Kohde: San Agustin, Espanja Kategoria: San Agustinin hotellit
  Lisätty: 03.03.10 Lähettäjä: Vieras
 • Kanariansaaret San Agustin

  2000-luvun alussa olimme kolmena vuotena peräkkäin tammikuussa Gran Canarian San Agustinissa. Sen jälkeen olemme kiertäneet Puerto Ricot ja Inglesit moneen kertaan vaan nyt päätimme palata ensi tammikuussa jälleen San Agustiniin. San Agustin on lähellä Playa de Inglesiä, mutta on silti oma alueensa ja koolleen huomattavasti pienempi kuin Ingles. San Agustinin hintataso esim kaupoissa on edullisempi kuin mitä Inglesissä. Itse San Agustinin ostoskeskus on hieman kulunut, mutta sieltä löytyy kaikkea mahdollista. Inglesin Tropical Center-ostoskeskus on myös kävelymatkan päässä San Agustinista joten "soppailu" mahdollisuuksia löytyy. Suosittelemme San Agustinia lämpimästi kaikille Gran Canarialle lomailemaan aikoville.

  Kohde: San Agustin, Espanja Kategoria: San Agustinin muita vinkkejä
  Lisätty: 28.09.09 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt San Agustinissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi San Agustinissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa San Agustiniin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Tanssi.Reijo

Kohde: San Agustin
Ajankohta: Tammikuu 25, 2013 - Helmikuu 01, 2013

carina

Kohde: San Agustin
Ajankohta: Heinäkuu, 2007

Oletko vieraillut San Agustinissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa San Agustinista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Englanninkielinen nimi: San Agustin
Etäisyys Helsingistä: 4717 km
Lentoaika-arvio:[1] 6h 0min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +1
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +0
Aikaero Suomeen: -2

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.