Puerto de Mogan

lennot

alk. 197€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 680€
Etsi valmismatkat

Puerto de Moganin sääennuste

pe 24.5.

Osittain pilvistä
24°C | 19°C
11 m/s

la 25.5.

Selkeää
22°C | 19°C
4 m/s

su 26.5.

Selkeää
23°C | 19°C
3 m/s

ma 27.5.

Osittain pilvistä
23°C | 20°C
4 m/s

ti 28.5.

Osittain pilvistä
22°C | 19°C
3 m/s

ke 29.5.

Selkeää
22°C | 19°C
3 m/s
Lisää valmismatkoja Puerto de Moganiin

Puerto de Moganin hotellit

Matkakohteita Puerto de Moganin lähellä

 • Kanarian Venetsia

  Olemme lomailleet Puerto de Moganissa aiemmin kaksi kertaa ja jälleen olemme vaihteeksi palaamassa sinne. Rauhallista ja rentouttavaa lomaa kaipaaville aikuisille, eläkeläisille sekä lapsiperheille sopiva paikka. Diskojumputus ja vilkas yöelämä eivät ole rasitteena. Ympäristö kaunista, Kanarialaista Venetsiaa kukkaisloistossaan. Perjantain markkinat tuovat kylään elämää, myyntikojuja ympäri keskustaa ja satama-aluetta. Muutoin Puerto de Moganin ostosmahdollisuudet rajalliset ja hintataso melko korkea. Pieni hiekkauimaranta ihan keskustan rantakadun läheisyydessä. Satamasta lähtee laivoja tiuhaan esim. Puerto Ricoon ja Arquinegineaan. Hyvät ja halvat bussiyhteydet ihan Moganin keskustasta eri puolille Gran Canariaa esim. Las Palmas useita kertoja päivässä. Olemme majoittuneet joka kerta samassa hotellissa Cordial Mogan Vallessa, eikä tälläkään kertaa ole tarvetta vaihtoon. Hotelli on siisti, huoneet hyvin varusteltuja, parvekkeet isoja ja kalustettuja pöytäkalusteineen ja aurinkotuo...  Lisää...

  Olemme lomailleet Puerto de Moganissa aiemmin kaksi kertaa ja jälleen olemme vaihteeksi palaamassa sinne. Rauhallista ja rentouttavaa lomaa kaipaaville aikuisille, eläkeläisille sekä lapsiperheille sopiva paikka. Diskojumputus ja vilkas yöelämä eivät ole rasitteena. Ympäristö kaunista, Kanarialaista Venetsiaa kukkaisloistossaan. Perjantain markkinat tuovat kylään elämää, myyntikojuja ympäri keskustaa ja satama-aluetta. Muutoin Puerto de Moganin ostosmahdollisuudet rajalliset ja hintataso melko korkea. Pieni hiekkauimaranta ihan keskustan rantakadun läheisyydessä. Satamasta lähtee laivoja tiuhaan esim. Puerto Ricoon ja Arquinegineaan. Hyvät ja halvat bussiyhteydet ihan Moganin keskustasta eri puolille Gran Canariaa esim. Las Palmas useita kertoja päivässä. Olemme majoittuneet joka kerta samassa hotellissa Cordial Mogan Vallessa, eikä tälläkään kertaa ole tarvetta vaihtoon. Hotelli on siisti, huoneet hyvin varusteltuja, parvekkeet isoja ja kalustettuja pöytäkalusteineen ja aurinkotuoleineen. Henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista. Aamiainen erittäin monipuolinen runsaine vaihtoehtoineen ja shamppanjatarjoiluineen. Paikallinen ruokakauppa HiperDino sijaitsee ihan vastapäätä ja valikoima on runsasta, mikäli haluaa itse valmistaa ateriat. Hotellissa ja koko Moganin kylässä paljon skandinaaveja, ruotsalaisia ja norjalaisia.

  Kohde: Puerto de Mogan, Espanja Kategoria: Puerto de Moganin muita vinkkejä
  Lisätty: 28.08.13 Lähettäjä: Vieras
 • Huoneistohotelli Mas Palomas

  Olimme nyt 2010 helmikuussa ko. huoneistohotellissa jota mainostettiin tosi hyväksi ja perheiden suosimaksi. Kerrottiin että allaskin on hieman lämmitetty...... Tosiasiassa: Huoneistohotellin taso ei vastaa annettua kuvaa. Vankilassakin on varmaan paremmat liinavaatteet ja itse patja sängyssä! Siivous suoritettiin huit hait, enkä silti ole pikkutarkka! Lasinsiruja edelliseltä lomalaiselta saimme kerätä siivoojien jälkeenkin joka päivä, niin sisältä kuin pihaltakin. Oli "upea" matka kun ei voinut nukkua juuri yhtään. Palvelu hotellin pienessä kaupassa oli töykeää. Kuin itse kuningas olisi ollut kassalla, eikä vaivautunut tervehtimään tai vastaamaan yleensäkään kysymyksiin. Ravintolassa sen sijaan oli hyvä lounasruoka ja seisova illallispöytä. A´la Carte lista oli voimassa iltaisinkin mutta siitä ei voinut jostain syystä tilata vaan piti syödä seisovasta pöydästä. Uima-altaan vesi ei todellakaan ollut lämmitetty...edes hieman......EI. Jos haluaa nukkua yönsä kunnolla niin ei tuohon hu...  Lisää...

  Olimme nyt 2010 helmikuussa ko. huoneistohotellissa jota mainostettiin tosi hyväksi ja perheiden suosimaksi. Kerrottiin että allaskin on hieman lämmitetty...... Tosiasiassa: Huoneistohotellin taso ei vastaa annettua kuvaa. Vankilassakin on varmaan paremmat liinavaatteet ja itse patja sängyssä! Siivous suoritettiin huit hait, enkä silti ole pikkutarkka! Lasinsiruja edelliseltä lomalaiselta saimme kerätä siivoojien jälkeenkin joka päivä, niin sisältä kuin pihaltakin. Oli "upea" matka kun ei voinut nukkua juuri yhtään. Palvelu hotellin pienessä kaupassa oli töykeää. Kuin itse kuningas olisi ollut kassalla, eikä vaivautunut tervehtimään tai vastaamaan yleensäkään kysymyksiin. Ravintolassa sen sijaan oli hyvä lounasruoka ja seisova illallispöytä. A´la Carte lista oli voimassa iltaisinkin mutta siitä ei voinut jostain syystä tilata vaan piti syödä seisovasta pöydästä. Uima-altaan vesi ei todellakaan ollut lämmitetty...edes hieman......EI. Jos haluaa nukkua yönsä kunnolla niin ei tuohon huoneistohotelliin! Rauhallinen se kyllä on mutta lumpputavaraa olevat lakanat, pyyhkeet, viltit ja muut ja ne kivestä tehdyt patjat!!!!!! Ei, ei....en halua muistellakkaan sitä enään! En antanut palautetta asioista mitenkään. Siinä on tarpeeksi palauteta kun en mene sinne enää koskaan. Moni muukin sanoi samaa, enkä yhtään ihmettele! valitsemme matkakohteen seuraavan kerran paremmin ja otamme selvää vaikka keskustelupalstojen kautta kohteesta yms. asioista mitkä lomalaisille on tärkeää. Hinta pitää vastata laatua! Nyt jäi vain paha mieli odotetusta lomasta joka oli täysi fiasko laadun suhteen. 2 vrk vuoristoajelu sekä Kanarian kauneimmat markkinat Moganissa pelastivat aikalailla kuitenkin lomaamme. Muutamat myyjät ovat tosi töykeitä mutta he eivät ole paikallisia vaan muualta tulleita. Ns. "sisäänheittäjät "ravintoloissa ovat tulleet paljon töykeämmiksi....melkein kiskovat käsivarresta sisään ja ovat äkäisiä jos ei kertakaikkiaan halua mennä sisälle! Silloin on sanottava itsekin melkein vihaisesti: NO! NO! CAPITO??? Jos menet syömään tai juomaan kahvia tms. ota aikaa.....laskua maksaessasi saat odotella puolikin tuntia ellei enemmän1 mene siis itse tiskille ja kerro että maksat laskun NYT!

  Kohde: Puerto de Mogan, Espanja Kategoria: Puerto de Moganin muita vinkkejä
  Lisätty: 11.06.10 Lähettäjä: Vieras
 • ruusuja ja risuja Moganista

  Kylä on viehättävä ja rauhallinen. Tähän saakka rakennetut hotellit mukautuvat maisemaan. Uusille raivattu tonttimaata, ei vielä rakenteilla. Mogan on "kapea laakso" kahden jyrkän vuorenseinämä välissä. Vkolla 1/2009 se tarkoitti, että hotellin Puerto Mogan Valle altaalta aurinko paistoi vasta klo 11 jälkeen. Aamuaurinkoa pitää lähteä katsomaan pienelle, suojaiselle rannalle. Pienille lapsille loistava ranta, vähän isommille ei niinkään. 9v. poikamme mielestä "lälly", ei kunnon aaltoja. Paras ja halvin marketti HiperDino Mogan Plaza kauppakeskuksessa. Puerto Mogan Valle uusi hotelli, siihen nähden ei aivan OK. Homekasvusto aluillaan kylppärin seinässä.Iso kompleksi huonolla opastuksella, ei esim. kylttejä. Ekana päivänä eksyi poika, toisena päivänä autoin ikääntynyttä rouvaa löytämään oikean tien. Jos liikuntaesteitä tai pieniä lapsia, ehdottamasti kannattaa toivoa alempia kerroksia. Asuimme tasolla 9 ja sinne kapuaminen usean hissin ja portaiden kanssa kauppatavaroita kantaen oli ai...  Lisää...

  Kylä on viehättävä ja rauhallinen. Tähän saakka rakennetut hotellit mukautuvat maisemaan. Uusille raivattu tonttimaata, ei vielä rakenteilla. Mogan on "kapea laakso" kahden jyrkän vuorenseinämä välissä. Vkolla 1/2009 se tarkoitti, että hotellin Puerto Mogan Valle altaalta aurinko paistoi vasta klo 11 jälkeen. Aamuaurinkoa pitää lähteä katsomaan pienelle, suojaiselle rannalle. Pienille lapsille loistava ranta, vähän isommille ei niinkään. 9v. poikamme mielestä "lälly", ei kunnon aaltoja. Paras ja halvin marketti HiperDino Mogan Plaza kauppakeskuksessa. Puerto Mogan Valle uusi hotelli, siihen nähden ei aivan OK. Homekasvusto aluillaan kylppärin seinässä.Iso kompleksi huonolla opastuksella, ei esim. kylttejä. Ekana päivänä eksyi poika, toisena päivänä autoin ikääntynyttä rouvaa löytämään oikean tien. Jos liikuntaesteitä tai pieniä lapsia, ehdottamasti kannattaa toivoa alempia kerroksia. Asuimme tasolla 9 ja sinne kapuaminen usean hissin ja portaiden kanssa kauppatavaroita kantaen oli aikas operaatio. Hotellissa SPA, joka vain aikuisille - siitäkään ei etukäteen tietoa. Kannattaa kavuta läntisen vuoren seinämän päälle serpentiinitietä ihailemaan maisemia - sinne paistaa aamustakin. Ota vettä mukaan!

  Kohde: Puerto de Mogan, Espanja Kategoria: Puerto de Moganin muita vinkkejä
  Lisätty: 13.01.09 Lähettäjä: Vieras
 • Markkinat

  Kävimme markkininoilla puerto de moganissa se on kuin pieni venetsialainen kylä. Siellä oli töykeitä myyjiä varsinkin tummaihoiset mutta ei paikalliset. kun emme huomanneet tummia myyjiä ja kävelimme ohi vaan niin niistä pääsi.Kannattaa käydä markkinoilla paljon kaikenlaista krääsää ja kannattaa TINGATA!!

  Kohde: Puerto de Mogan, Espanja Kategoria: Puerto de Moganin nähtävyydet
  Lisätty: 14.06.08 Lähettäjä: Juzzi66

Oletko käynyt Puerto de Moganissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Puerto de Moganissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Puerto de Moganiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Lomaileva

Kohde: Puerto de Mogan
Ajankohta: Joulukuu 20, 2013 - Tammikuu 03, 2014

aurinko68

Kohde: Puerto de Mogan
Ajankohta: Helmikuu 28, 2009 - Maaliskuu 14, 2009
Kommentti: Ihana matka, lämmintä oli.

carina

Kohde: Puerto de Mogan
Ajankohta: Marraskuu, 2005

Oletko vieraillut Puerto de Moganissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Puerto de Moganista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Englanninkielinen nimi: Puerto de Mogan
Etäisyys Helsingistä: 4721 km
Lentoaika-arvio:[1] 6h 0min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +1
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +0
Aikaero Suomeen: -2

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Puerto de Mogan
Suomenkielinen Wikipedia: Puerto de Mogan
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Puerto de Mogan
Pieni hetki, sivua ladataan.