Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Las Palmas

lennot

alk. 95€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 485€
Etsi valmismatkat

Las Palmasin sääennuste

pe 1.12.

Sadetta, Osittain pilvistä
24°C | 19°C
8 m/s

la 2.12.

Osittain pilvistä
21°C | 20°C
8 m/s

su 3.12.

Selkeää
20°C | 19°C
5 m/s

ma 4.12.

Osittain pilvistä
19°C | 19°C
3 m/s

ti 5.12.

Osittain pilvistä
21°C | 19°C
7 m/s

ke 6.12.

Osittain pilvistä
21°C | 20°C
6 m/s
Lisää valmismatkoja Las Palmasiin

Koe Las Palmas

Las Palmasin hotellit

Booking.com

Matkakohteita Las Palmasin lähellä

 • Näin meidät ryöstettiin Las Palmasissa (1.2.2019)

  Kävelemme keskipäivällä rannan läheisyydessä olevaa pienempää katua. Eteen tulee parkkiautomaatti, jonka vieressä seisoo nainen ja mies, siististi pukeutuneita, n. 40-vuotiaita. Mies kysyy englannin kielellä voimmeko rikkoa kahden euron kolikon yhden euron kolikoiksi. Kerron että jätin kolikkokukkaron autoon. Nainen viittoilee minua automaatin viereen ja näyttää sormellaan jotain automaatissa olevaa tekstiä. Sanon että en ymmärrä tästä automaatista mitään. Sillä aikaa mies tekee rahanvaihtoa puolisoni kanssa, joka on jo kaivanut esiin euron kolikot. Ne eivät kelpaakaan, vaan mies haluaa pienempiä kolikoita. Hän pitää kiinni puolisoni kukkarosta ja sohii sormellaan kolikoita. Miehellä on samassa kädessä parinkymmenen sentin levyiseksi taiteltu muovikassi. Puolisoni hermostuu miehen kolikoiden pengontaa ja lähtee pois. Mies tulee minun luokseni ja kysyy jos voisin kuitenkin katsoa kukkarostani niitä kolikoita. Otan kukkaroni esiin ja näytän, että kolikko-osasto on tyhjä. Mies tartt...  Lisää...

  Kävelemme keskipäivällä rannan läheisyydessä olevaa pienempää katua. Eteen tulee parkkiautomaatti, jonka vieressä seisoo nainen ja mies, siististi pukeutuneita, n. 40-vuotiaita. Mies kysyy englannin kielellä voimmeko rikkoa kahden euron kolikon yhden euron kolikoiksi. Kerron että jätin kolikkokukkaron autoon. Nainen viittoilee minua automaatin viereen ja näyttää sormellaan jotain automaatissa olevaa tekstiä. Sanon että en ymmärrä tästä automaatista mitään. Sillä aikaa mies tekee rahanvaihtoa puolisoni kanssa, joka on jo kaivanut esiin euron kolikot. Ne eivät kelpaakaan, vaan mies haluaa pienempiä kolikoita. Hän pitää kiinni puolisoni kukkarosta ja sohii sormellaan kolikoita. Miehellä on samassa kädessä parinkymmenen sentin levyiseksi taiteltu muovikassi. Puolisoni hermostuu miehen kolikoiden pengontaa ja lähtee pois. Mies tulee minun luokseni ja kysyy jos voisin kuitenkin katsoa kukkarostani niitä kolikoita. Otan kukkaroni esiin ja näytän, että kolikko-osasto on tyhjä. Mies tarttuu kiinni minunkin kukkarooni ja tipauttaa vahingossa oman kolikkonsa minun kukkarooni ja alkaa tökkiä kukkaroni kolikko-osastoa. Silloin huomaan, että kassitaitoksen alla oleva, miehen toinen käsi on juuri vetämässä seteliä ulos kukkaroni setelipuolelta. Tempaisen setelin takaisin ja huudan puolisolleni, että nyt lähdetään. Mies huutaa perään, että se on hänen. Ehkä hän tarkoittaa taiteltua muovikassia, jonka olin tempaissut rahojeni kanssa. En noteeraa miehen huutoa, vaan kävelemme rivakasti pois. Olemme sen verran sekaisin tapahtuneesta, että emme tarkista puolisoni kukkaroa. Vasta noin vartin kuluttua kun puolisoni yrittää maksaa kaupassa ostostaan, hän huomaa että kaikki setelit (80 euroa) ovat poissa. Vasta vähitellen meille kirkastuvat kaikki varkaiden taktiset kuviot. - Avuttomalla ilmeellä he vetoavat turistin auttamishaluun. - He kysyvät vain kolikon vaihtoa eli pikkujuttua, jonka ei pitäisi huolestuttaa turistia. - Nainen vetää toisen turistin huomion muualle, jotta hän ei näe mitä mies puuhaa toisen turistin kanssa. - Varas tarttuu tiukasti kiinni turistin kukkaroon, jotta se pysyy paikallaan setelien tyhjennyksen ajan. - Sopivan kokoiseksi taiteltu muovikassi pitää piilossa varkaan toisen käden touhut. - Varkaan sormi tökkii turistin pikkurahoja, jotta turistin huomio pysyy vain niissä. - Varas tiputtaa muka vahingossa oman kolikkonsa turistin kukkaroon, jotta saa aikaan hämminkiä ja syyn kaivella lisää turistin kolikkopuolta. Kalevi

  Kohde: Las Palmas, Espanja Kategoria: Las Palmasin vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 24.02.19 Lähettäjä: Vieras
 • kaupunkihótelli rannan lähellä

  Hotelli: Best Western Plus Hotel Cantur

  Rauhallinen ja siisti hotelli karussa ympäristössä, mutta sijainniltaan hyvä. Sängyt eivät vastaa kuvausta, vaan on todella kovat.

  Kohde: Las Palmas, Espanja Kategoria: Las Palmasin hotellit
  Lisätty: 24.03.15 Lähettäjä: Vieras
 • Kinkkua Las Palmasissa

  PATA on kinkun nimi, jota saa tapaksena useista pikku-kapakoista. Aamupäivisin Pata on lämmintä. Se on tehty aivan meidän kinkun tapaan, mutta tuoreesta, ei suolatusta, kinkusta. Suosittelen.

  Kohde: Las Palmas, Espanja Kategoria: Las Palmasin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 29.03.14 Lähettäjä: -irene-
 • Mukava ostoskeskus Las Palmasin liepeillä

  Ennen Las Palmasia Inglesistä tultaessa on uudehko ( pari vuotta vanha) ostoskeskus, josta löytyvät kaikki mahdolliset vaateketjut, mitä matkailija saattaa mieliä. Palvelu oli miellyttävää ja satuimme paikalle alennusmyyntien aikaan niin hinnatikin olivat paikallaan.

  Kohde: Las Palmas, Espanja Kategoria: Las Palmasin ostokset
  Lisätty: 14.01.14 Lähettäjä: Anni61
 • Pieni rantakadun hotelli

  Hotelli: Brisamar

  Mainiolla sijainnilla oleva hotelli josta osasta huoneita merinäköala. Suunnilleen keskella Canteras rantaa. Ilmainen internet. Hyvä siivous. Aurinkomatkoilla on vain takapihan hissittömässä lisärakennuksessa huoneita . Esim Tjäreborg tarjoaa merenpuolelta melkein samaan hintaan ja hissillisenkin puolen huoneita pihallepäin tuntuvasti halvemmalla kuin Aurinkomatkat.

  Kohde: Las Palmas, Espanja Kategoria: Las Palmasin hotellit
  Lisätty: 06.04.13 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Las Palmasissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Las Palmasissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Las Palmasiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

muru

Kohde: Las Palmas
Ajankohta: Huhtikuu 2016

muru

Kohde: Las Palmas
Ajankohta: Lokakuu 01, 2015 - Marraskuu 01, 2015

reissuesa

Kohde: Las Palmas
Ajankohta: Syyskuu 02, 2013 - Joulukuu 22, 2013

liisukka

Kohde: Las Palmas
Ajankohta: Marraskuu 08, 2012 - Marraskuu 15, 2012
Kommentti: Las Plmasiin leno...ja sieltä lähtee Kristii Katariina..risteilemään 7 kanarian saarta.

Saltstraumen

Kohde: Las Palmas
Ajankohta: Maaliskuu 01, 2010 - Maaliskuu 15, 2010

Oletko vieraillut Las Palmasissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Las Palmasista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Englanninkielinen nimi: Las Palmas
Etäisyys Helsingistä: 4685 km
Lentoaika-arvio:[1] 6h 0min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +0
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +1
Aikaero Suomeen: -2

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Las Palmas
Suomenkielinen Wikipedia: Las Palmas
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Las Palmas
Pieni hetki, sivua ladataan.