Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Arucas

Arucas on rommistaan tunnettu kaupunki Gran Canarian pohjoisosassa. Luonnonkauniissa, vehreässä kaupungissa on kulttuurihistoriallisia rakennuksia, kauppahalli ja joitain liikkeitä. Vilkkaaseen Las Palmasiin on vain 15 minuutin ajomatka.

lennot

alk. 91€
Etsi lennot

Matkakohteita Arucasin lähellä

 • Arucas -kokemus

  Las Palmas faneina mieli tekee silti joka kerran tutustua myös muihin paikkoihin Kanarialla. Joulukuussa 2008 sormi kartalle ja se osui Arucas nimiseen paikkakuntaan. Siitä paikasta St.Catalinan linja-autoasemalle, josta helposti löytyi bussi, joka lähti Arucasiin. Bussi kierteli pieniä kyliä, samalla saimme mieheni kanssa ilmaisen kierroksen niissä. Bussi maksoi jotain muutaman euron meille. Arucas yllätti kauneudellaan ja siisteydellään. Katsoipa minne tahansa, aina lähti katu joko ylös tai alas. Maisemaan hallitsi valtava katedraali, jonka juurella tunsi itsensä tosi pieneksi. Ruokapaikkoja löytyi, oli vain vaikea valita. Joka paikassa palvelu oli ystävällistä ja se paikka, jonka valitsimme, oli ihan todella paikallinen ( en muista nimeä ). Tarjoilija haki espanjalaisilta ruokailijoilta lautasen edestä ja näytti meille, mitä niillä on. Samalla hän esitti ruokalistasta, mikä ruoka oli kyseessä. Ruokailijat odottivat haarukat ja veitset tanassa - ja hymyilivät ystävällises...  Lisää...

  Las Palmas faneina mieli tekee silti joka kerran tutustua myös muihin paikkoihin Kanarialla. Joulukuussa 2008 sormi kartalle ja se osui Arucas nimiseen paikkakuntaan. Siitä paikasta St.Catalinan linja-autoasemalle, josta helposti löytyi bussi, joka lähti Arucasiin. Bussi kierteli pieniä kyliä, samalla saimme mieheni kanssa ilmaisen kierroksen niissä. Bussi maksoi jotain muutaman euron meille. Arucas yllätti kauneudellaan ja siisteydellään. Katsoipa minne tahansa, aina lähti katu joko ylös tai alas. Maisemaan hallitsi valtava katedraali, jonka juurella tunsi itsensä tosi pieneksi. Ruokapaikkoja löytyi, oli vain vaikea valita. Joka paikassa palvelu oli ystävällistä ja se paikka, jonka valitsimme, oli ihan todella paikallinen ( en muista nimeä ). Tarjoilija haki espanjalaisilta ruokailijoilta lautasen edestä ja näytti meille, mitä niillä on. Samalla hän esitti ruokalistasta, mikä ruoka oli kyseessä. Ruokailijat odottivat haarukat ja veitset tanassa - ja hymyilivät ystävällisesti meille! Kadullakin useimmat tervehtivät meitä iloisesti. Eräs kiireisen oloinen mies huomasi, kun katselimme karttaa ja tuli kysymään, voiko auttaa. Kysyimme rommitehdasta. No problem ja hymy. Mies lähti kävelemään kanssamme ja näytti meille paikan, jonka jälkeen hän palasi autolleen. Matka oli aika pitkä, mutta turistia piti auttaa. Löysimme myös kasvitieellisen puutarhan ja taidemuseon. Kassa ei ollut auki, mutta pääsimme silti sisään ja saimme ilmaiseksi katsella ihan rauhassa hienoja teoksia. Kokemus Arucasista oli miellyttävä ja palaamme varmasti. Linja-autoasema löytyi helposti pienestä kunnasta ja pääsimme tällä kertaa eri kautta takaisin Las Palmasiin. Voin vain suositella - ihana paikka, mutta en ehkä ihan viikoksi keksisi tekemistä. Rauhaa sieltä kyllä löytyi, jos sitä haluaa.

  Kohde: Arucas, Espanja Kategoria: Arucasin nähtävyydet
  Lisätty: 13.01.10 Lähettäjä: Vieras
 • Saarikierros

  Osallistuin tavoistani poiketen matkatoimiston järjestämälle päivämatkalle. Ei hullumpi kokemus jos sää olisi ollut parempi niin varmaan loistava olisi ollut. Rommitehdas ja Markiisittaren puutarha jäi erityisesti mieleeni Gran Canarian kierrokselta.

  Kohde: Arucas, Espanja Kategoria: Arucasin nähtävyydet
  Lisätty: 09.12.09 Lähettäjä: jumppis

Oletko käynyt Arucasissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Arucasissa

Kysymyksiä Arucasista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Arucasiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

jumppis

Kohde: Arucas
Ajankohta: Joulukuu 2009
Kommentti: Saarikierros Gran Canarialla
Matkakokemuksia:

Oletko vieraillut Arucasissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Arucasista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Etäisyys Helsingistä: 4680 km
Lentoaika-arvio:[1] 6h 0min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +0
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +1
Aikaero Suomeen: -2

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Arucas
Suomenkielinen Wikipedia: Arucas
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Arucas
Pieni hetki, sivua ladataan.