Corralejo

lennot

alk. 227€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 613€
Etsi valmismatkat

Corralejon sääennuste

ke 28.2.

Osittain pilvistä
19°C | 17°C
13 m/s

to 29.2.

Osittain pilvistä
19°C | 18°C
11 m/s

pe 1.3.

Pilvistä
19°C | 17°C
12 m/s

la 2.3.

Osittain pilvistä
19°C | 17°C
12 m/s

su 3.3.

Selkeää
19°C | 18°C
12 m/s

ma 4.3.

Osittain pilvistä
19°C | 18°C
10 m/s
Lisää valmismatkoja Corralejoon

Corralejon hotellit

Matkakohteita Corralejon lähellä

 • Infoa .ruokailu

  Mukava pieni paikka,todella rauhaa rakastaville! Ei tarvitse pelätä liikkumista edes iltaisin! Teidän On pakko käydä syömässä CANNESISSA,kanaruokapaikka+hampurilaisia ym.auki klo.23.50.Ette paempaa kanaa löydä koko saarelta.hinta n. 6e per annos.(ilman salaattia tietenkin).Ei ollut mitään ongelmia vatsan kanssa kun jätti vihannekset lautaselle.Paikka joskus hyvin tuulinen+illat viileitä! lämmintä mukaan.

  Kohde: Corralejo, Espanja Kategoria: Corralejon ravintolat ja baarit
  Lisätty: 03.02.13 Lähettäjä: Vieras
 • Muutamia hyviä ravintoloita Corralejossa

  Jos karaokesta tykkää, kannattaa käydä Jukebox-baarissa, jossa on myös suomenkielisiä biisejä. Las Palmeras -ostoskeskukseen on avattu suomalaisten omistama Lumi -baari (iso olut ja iso Magners-siideri yht. 4,50 eur). Toisessa ostoskeskuksessa, jonka nimeä en nyt muista, on suomalaisnaisen omistama Jelly Fish. Ruokapaikoista suosittelen El Toroa sekä Little Italya. Mahtava, ystävällinen palvelu molemmissa, ja maistuvat ruoat tietenkin :)

  Kohde: Corralejo, Espanja Kategoria: Corralejon ravintolat ja baarit
  Lisätty: 06.01.13 Lähettäjä: Vieras
 • Viihtyisä hotelli keskustassa

  Hotelli: Dunas Caleta Club

  Olimme toista kertaa Corralejossa; ensimmäisellä kerralla yövyimme Lobos Bahia Clubissa, joka nyt oli remontoitavana. Tämänkertainen hotelli Dunas Caleta Club sijaitsee keskustan poikkikadulla, ja jos huoneiston saa kauempaa hotellin ravintolasta, kuten me saimme, meteliä ei kuulunut. Tilavat huoneet ja terassi, jossa valmiina aurinkotuoleja. Keittiössä varusteina mm. mikroaaltouuni, vohvelirauta, vedenkeitin ja liesi. Siivous ok. Hotellin aulan tietokoneet toimivat vaihtelevasti, mutta kolikon sai kyllä receptionista takaisin, jos nettiin ei sillä kertaa päässyt. Järjestyshäiriöitä ei näkynyt. Hotelliasukkaiden enemmistö oli brittejä. Torakoita ei näkynyt; vain pari hyttystä ja kärpästä =)

  Kohde: Corralejo, Espanja Kategoria: Corralejon hotellit
  Lisätty: 06.01.13 Lähettäjä: Vieras
 • all inclusive-hotelli, Apollomatkat

  Hotelli: OASIS VILLAGE

  Olimme maaliskuussa 2012 Apollomatkojen kautta Hotelli Oasis Villagessa Corralejossa. Olemme nelihenkinen perhe, lapset 6v ja 8v. Meille oli varattu hotellista 2 vierekkäistä perhehuonetta, koska hotellin henkilökunnan mukaan neljä henkeä ei mahdu yhteen perhehuoneeseen. Huoneissa oli makuuhuone sekä keittiö/olohuone. Tämä järjestely toimi ihan ok, koska huoneet olivat vierekkäin ja parvekkeiden kautta pystyi myös tarvittaessa kommunikoimaan. Positiivista oli se, että tällaisella huonejärjestelyllä oli riittävästi esim. vaatekaappitilaa. Itsehuoneistot olivat hieman kuluneita, mutta toimivia. Astioita emme juurikaan käyttäneet all inclusiven takia. Siivous toimi hyvin ja huomaamattomasti. Sängyt kohtalaisia, tyynyt kovia ja peitot suomalaiseen makuun ohuita/hankalia (ei pussilakanoita), mutta tämä lienee ihan tavallista monissa muissakin kanarian kohteissa. Lisäpeittoja oli kuitenkin kaapissa, joten palella ei yöllä tarvinnut. Tv:n kaukosäätimestä olisi pitänyt maksaa, me emme tätä...  Lisää...

  Olimme maaliskuussa 2012 Apollomatkojen kautta Hotelli Oasis Villagessa Corralejossa. Olemme nelihenkinen perhe, lapset 6v ja 8v. Meille oli varattu hotellista 2 vierekkäistä perhehuonetta, koska hotellin henkilökunnan mukaan neljä henkeä ei mahdu yhteen perhehuoneeseen. Huoneissa oli makuuhuone sekä keittiö/olohuone. Tämä järjestely toimi ihan ok, koska huoneet olivat vierekkäin ja parvekkeiden kautta pystyi myös tarvittaessa kommunikoimaan. Positiivista oli se, että tällaisella huonejärjestelyllä oli riittävästi esim. vaatekaappitilaa. Itsehuoneistot olivat hieman kuluneita, mutta toimivia. Astioita emme juurikaan käyttäneet all inclusiven takia. Siivous toimi hyvin ja huomaamattomasti. Sängyt kohtalaisia, tyynyt kovia ja peitot suomalaiseen makuun ohuita/hankalia (ei pussilakanoita), mutta tämä lienee ihan tavallista monissa muissakin kanarian kohteissa. Lisäpeittoja oli kuitenkin kaapissa, joten palella ei yöllä tarvinnut. Tv:n kaukosäätimestä olisi pitänyt maksaa, me emme tätä kuitenkaan ottaneet, emmekä juuri tv:tä avanneet. Suihkusta tuli aamuisin melko viileää vettä, mutta emme antaneet tämän lomaa häiritä. Torakoita näimme loman aikana kaksi kappaletta, toisen altailla ja toisen ravintolassa, joten ötökkä ongelma ei ollut. Hotellin uima-altaat olivat ok, molemmat lapsemme osaavat uida ja pulikoivat niissä mielellään. Meilkein aina löytyi aurinkotuoleja, vaikka jonkun verran ihmiset niitä varailivat. Suomalaisia hotellissa oli vähän, enimmäkseen äänekkäitä englantilaisia, joille oli myös altailla tapahtuva päiväohjelma suunnattu. Altailla soi musiikki noin klo 10.30-16 välillä. Allasbaarista sai all inclusiveen kuuluvat juomat ja välipalaa noin klo 15-17. Ruoka oli ihan hyvää, ei mitään guormet tasoa, mutta aina löytyi jokaiselle jotakin. Eikä nälkä päässyt yllättämään missään vaiheessa. Pöytätilaa löytyi hyvin, johtunee osaksi siitä, että olimme joka ruokailussa melko ajoissa. Tarjoilijat olivat todella tehokkaita, välillä jopa liian nopeita ;) Hotellin sijainti oli ok, keskustaan ehkä noin kilometrin matka. Corralejon ostostarjonta oli heikkoa, joten shoppailun ystäville en suosittele. Kaiken kaikkiaan hyvä loma, all inclusive vaihtoehto lapsiperheelle erittäin helppo ja suositeltava vaihtoehto. Matka hinta-laatu suhde ihan kohdallaan. Hotelliin voisin mennä toisenkin kerran, Corralejo tuli kuitenkin nähtyä yhden matkan aikana. Hotellin respa henkilökunnalle pisteet melko hyvästä englannista.

  Kohde: Corralejo, Espanja Kategoria: Corralejon hotellit
  Lisätty: 04.06.12 Lähettäjä: Vieras
 • Suite Atlantis, Fuerteventura Resort

  Hotelli: Suite Atlantis Fuerteventura Resort

  Suosittelen liikunnasta pitäville Suite Atlantista tukikohdaksi. Pysyy kunnossa kun pari kertaa päivässä tekee muutakin kuin makailee ja syö. Sieltä on kävelymatka dyyneille ja kävelymatka kylän keskustaan. Toki voi helpottaa siirtymistä kun vuokraa auton tai pyörän (hotellin alueella oma vuokraamo - ja oikeastaan vieressä oleva hipermarkettikin on sen tontilla). Suite Atlantis kesti todella rajun myrskyn vaurioitta (noin 110 km/h tuulta), neljä tähteä hotellin katolla kertoo monipuolisesta ravintolavalikoimasta ja kaksi torakkaa kämpässä tekee terää kotimaan matkalaukun huolelliselle pakkaamiselle. Fuerteventura sopii oikeastaan vain rantaihmisille, koko saarelta ei löydy juurikaan mitään kaupunki-ihmisille. Tätä ei ehkä matkailutoimistot tuo riittävän selvästi esille. Ihan sama mistä etelänmaasta käy kenkänsä ja käsilaukkunsa ostamassa, Fuerteventurasta ei siihen juurikaan lisäarvoa löydy. Hyvä puoli on, että Lanzarotelle on lyhyt matka. ...  Lisää...

  Suosittelen liikunnasta pitäville Suite Atlantista tukikohdaksi. Pysyy kunnossa kun pari kertaa päivässä tekee muutakin kuin makailee ja syö. Sieltä on kävelymatka dyyneille ja kävelymatka kylän keskustaan. Toki voi helpottaa siirtymistä kun vuokraa auton tai pyörän (hotellin alueella oma vuokraamo - ja oikeastaan vieressä oleva hipermarkettikin on sen tontilla). Suite Atlantis kesti todella rajun myrskyn vaurioitta (noin 110 km/h tuulta), neljä tähteä hotellin katolla kertoo monipuolisesta ravintolavalikoimasta ja kaksi torakkaa kämpässä tekee terää kotimaan matkalaukun huolelliselle pakkaamiselle. Fuerteventura sopii oikeastaan vain rantaihmisille, koko saarelta ei löydy juurikaan mitään kaupunki-ihmisille. Tätä ei ehkä matkailutoimistot tuo riittävän selvästi esille. Ihan sama mistä etelänmaasta käy kenkänsä ja käsilaukkunsa ostamassa, Fuerteventurasta ei siihen juurikaan lisäarvoa löydy. Hyvä puoli on, että Lanzarotelle on lyhyt matka.

  Kohde: Corralejo, Espanja Kategoria: Corralejon hotellit
  Lisätty: 25.02.10 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Corralejossa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Corralejossa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Corralejoon?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Vipenloma

Kohde: Corralejo
Ajankohta: Tammikuu 07, 2011 - Tammikuu 21, 2011

Aallotar09

Kohde: Corralejo
Ajankohta: Marraskuu, 2009
Kommentti: Hei, onko Napsulaisia lähdössä Corralejoon marraskuussa? Itse olen käynyt ko. kohteessa kerran aikaisemmin. Kommentteja kohteesta?

Oletko vieraillut Corralejossa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Corralejosta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Englanninkielinen nimi: Corralejo
Etäisyys Helsingistä: 4543 km
Lentoaika-arvio:[1] 5h 50min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +0
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +1
Aikaero Suomeen: -2

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Corralejo
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Corralejo
Pieni hetki, sivua ladataan.