Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Costa Brava

lennot

alk. 75 €
Etsi lennot

Costa Bravan sääennuste

ma 13.7.

Puolipilvistä päivän aikana.
28°C | 20°C
3 m/s

ti 14.7.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
27°C | 19°C
3 m/s

ke 15.7.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
26°C | 19°C
3 m/s

to 16.7.

Enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
26°C | 19°C
5 m/s

pe 17.7.

Selkeää päivän aikana.
27°C | 20°C
6 m/s

la 18.7.

Selkeää päivän aikana.
27°C | 20°C
4 m/s

Matkakohteita Costa Bravan lähellä

Suosittuja hotelleja Costa Bravassa

  • Kokemuksia Costa Bravasta!!

    Olen käynyt siellä ( Sant Feliu de Guixelos , Platja de Aro , Llafranc ja S´Agaro. Se on niin sanotusti karu mutta aina vihreä elue kiitos läheisen vuoriston pienempi Les Gevarres ja isompi Pyreneet ( Ranskan ja Espanjan rajalla jossa sijaitsee muunmuassa kääpiö valtio Andorra) Olen käynyt siellä ensi kerran v-75 elikä niin sanotun vanhan vallan aikana ja säännöllisesti siitä lähtien ja asuen alueella v-07 n,vuoden ajan. Katalaanit ovat työteliäitä ja aikaansaavia. Sieltähän tulee melkein 2/3 osaa maan tulosta. He ovat kyllä aika tietoisia siitä! Rannikko kaupungeissa on paljon valinnanvaraa on turistirysiä ja rauhallisia kaupunkeja ja kyliä. Kokemukseni mukaan ensin ei mikään toimi mutta kaikki kyllä järjestyy ja palvelu on hyvää jos ei erinomaista!!! Terveystoimi ja apteekit toimivat loistavasti jos on vaan eu-sairasv-kort. Lääkkeet ja muut ovat tosi edullisia. Niinhän se on että maassa maan tavalla!!!!! Majoittumisesta , valinnanvaraa on määrätönmäärä pois luki...  Lisää...

    Olen käynyt siellä ( Sant Feliu de Guixelos , Platja de Aro , Llafranc ja S´Agaro. Se on niin sanotusti karu mutta aina vihreä elue kiitos läheisen vuoriston pienempi Les Gevarres ja isompi Pyreneet ( Ranskan ja Espanjan rajalla jossa sijaitsee muunmuassa kääpiö valtio Andorra) Olen käynyt siellä ensi kerran v-75 elikä niin sanotun vanhan vallan aikana ja säännöllisesti siitä lähtien ja asuen alueella v-07 n,vuoden ajan. Katalaanit ovat työteliäitä ja aikaansaavia. Sieltähän tulee melkein 2/3 osaa maan tulosta. He ovat kyllä aika tietoisia siitä! Rannikko kaupungeissa on paljon valinnanvaraa on turistirysiä ja rauhallisia kaupunkeja ja kyliä. Kokemukseni mukaan ensin ei mikään toimi mutta kaikki kyllä järjestyy ja palvelu on hyvää jos ei erinomaista!!! Terveystoimi ja apteekit toimivat loistavasti jos on vaan eu-sairasv-kort. Lääkkeet ja muut ovat tosi edullisia. Niinhän se on että maassa maan tavalla!!!!! Majoittumisesta , valinnanvaraa on määrätönmäärä pois lukien sesonki joissain kohteissa. On rannikolla ja vuorilla kunkin maun mukaan. Itse suosin pieniä perhe hotelleja tai taloja vakiasujien keskellä. Liikenne yhteydet lentokentiltä (barcelon, girona) toimivat hyvin. Autoliikenne sujuu isoilla teillä hyvin ja pienillä kohtalaisesti. Vuorilla täytyy olla tosi tarkkana. Elikä maassa maan tavalla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Kohde: Costa Brava, Espanja Kategoria: Costa Bravan muita vinkkejä
    Lisätty: 19.06.09 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Costa Bravassa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Costa Bravassa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Costa Bravaan?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

yxtimo

Kohde: Costa Brava
Ajankohta: Kesäkuu 21, 2010 - Heinäkuu 15, 2010
Kommentti: Aion lähteä Kesäkuussa Eurooppaa kiertämään autolla tai skootterilla. Ruotsin ja Tanskan kautta Saksaan, siellä Koblenssista Trieriin Moselin rantatietä pitkin, pysähdellen pikkukylissä ja kaupungeissa. Sieltä Ranskan kautta Espanjaan Costa Bravalle. Siellä on hieno leirintäalue nimeltään Nautic Almata. Siellä olen viettänyt jo useita kesiä. Kumpa löytäisin mukaani reippan ja mieluummin kielitaitoisen naiskumppanin, kun oma kielitaitoni ei ole kummoinen. Kaksin reissu olisi rattoisampi.

Oletko vieraillut Costa Bravassa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Costa Bravasta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Englanninkielinen nimi: Costa Brava
Etäisyys Helsingistä: 2497 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 20min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Costa Brava
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Costa Brava
Pieni hetki, sivua ladataan.