Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Campoamor

Matkakohteita Campoamorin lähellä

 • Markkinat

  Espanjassa suositaan markkinoita enemmän kuin meillä. Tietty ilmasto sanelee ehdot ja ne ovat suotuisammat etelämmässä. Tavaraa on enemmän kuin jaksaa yhden päivän aikana kiertää katsomassa. Varovainen saa olla laukkunsa kanssa, siitä on helposti tungoksessa vetoketju auki ja lompakko tiessään. Paras varata rahat kaulakukkaroon tai taskuun, vähän kumpaankin. Oikeastaan paras anti markkinoilla on se itse tunnelma, ei ostaminen.

  Kohde: Campoamor, Espanja Kategoria: Campoamorin ostokset
  Lisätty: 14.01.09 Lähettäjä: Arnipoppa
 • matkatavarapunnitus

  Suomen kentällä matkalaukkuni punnittiin todella tarkasti lähtiessäni Espanjaan. Pelkäsin saman olevan edessä Espanjan päässä ja varauduin jo maksamaan ylipainosta koska olin ostanut tuliaisia ym. matkallani. Mutta kyllä se niin on, että Espanjassa kaikki on helpompaa, 8 kilon ylipaino ei virkailijaa saanut edes nostamaan kulmakarvojaan, joten tuliaiset tulivat Espanjan hinnoilla perille. Perusasenne maiden kentilläkin kertoo jo sen, miksi haluan pois tästä kaavoihinsa kangistuneesta ja ylivirkamiesintoisesta maasta. Elämä on paljon stressittömämpää kun sen viettää hiukan "manana" meininkiin.

  Kohde: Campoamor, Espanja Kategoria: Campoamorin lennot & liikenne
  Lisätty: 23.12.08 Lähettäjä: Arnipoppa
 • kiinalaisessa ravintolassa Espanjassa

  Maailmankansalaisia kun yritetään olla niin tottahan sitä eksyttiin kiinalaiseen ravintolaan Espanjassa. Ja sinne kyllä kannattaa mennä. Palvelu oli yltäkylläistä, alkuruoat ja alkudrinkit, runsaan ruoan kera viintä niin paljon kuin kehtaa juoda, ruoan jälkeen lämpimät pyyhkeet käsien pesua varten, kahvin kanssa konjakkia tai likööriä (ja koko pullo tuotiin pöytään, josta sai kaataa mielensä mukaan). Lopuksi seurueen naiset saivat aina lahjan, tällä kertaa sain olkisen vuosikalenterin. Tuttavani oli viime kerralla saanut kauniin kaulakorun. Astiat tuotiin ruokineen kuumina ja korjattiin heti pois, palvelu pelasi kun vain nosti katseensa oli ajatellut haluta jotain. Ja hinta koko paketille neljälle hengelle oli 18,90 € !

  Kohde: Campoamor, Espanja Kategoria: Campoamorin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 21.12.08 Lähettäjä: Arnipoppa
 • tennis, rannalla löhöily, retkeily

  Olimme vuokranneet kolme huonetta ja keittiön Campoamoresta. Vuokraaja on Sudecasa. Heidän kauttaa saa helposti ja turvallisesti (ainakin tämän kokemuksen mukaan) kivan asunnon hyvällä näkymällä. Kaasulämmittimen käytön opittuamme ei yölläkään tarvinnut enää villahuopaa. Ja päivät olivat ihania, aurinkoa riitti ja kun pilvinen sää yllätti niin shoppailupäivä oli siinä. Markkinat olivat suuria, varsinkin aina sunnuntaisin järjestettävät peltomarkkinat La Matan lähistöllä. Seuranamme oli pariskunta Suomesta, joka on jo 6 vuoden ajan viettänyt talvet Espanjan Campoamoressa. Rauhallinen ja viihtyisä paikka aivan meren rannalla, matkaa Torreviejaan vain 18 kilometriä. Bussi lähti aina tasatunnein parin minuutin kävelymatkan päästä. Omalla autolla teimme retkiä San Pedroon, Mazarroneen ja Murciaan. Tennistä pääsimme pelaamaan läheiselle kentälle ja kokemus oli hieno. En ole koskaan pelannut kyseistä lajia mutta nyt homma alkoi pelittää parin viikon harjoittelun jälkeen. Saimme jopa parin pal...  Lisää...

  Olimme vuokranneet kolme huonetta ja keittiön Campoamoresta. Vuokraaja on Sudecasa. Heidän kauttaa saa helposti ja turvallisesti (ainakin tämän kokemuksen mukaan) kivan asunnon hyvällä näkymällä. Kaasulämmittimen käytön opittuamme ei yölläkään tarvinnut enää villahuopaa. Ja päivät olivat ihania, aurinkoa riitti ja kun pilvinen sää yllätti niin shoppailupäivä oli siinä. Markkinat olivat suuria, varsinkin aina sunnuntaisin järjestettävät peltomarkkinat La Matan lähistöllä. Seuranamme oli pariskunta Suomesta, joka on jo 6 vuoden ajan viettänyt talvet Espanjan Campoamoressa. Rauhallinen ja viihtyisä paikka aivan meren rannalla, matkaa Torreviejaan vain 18 kilometriä. Bussi lähti aina tasatunnein parin minuutin kävelymatkan päästä. Omalla autolla teimme retkiä San Pedroon, Mazarroneen ja Murciaan. Tennistä pääsimme pelaamaan läheiselle kentälle ja kokemus oli hieno. En ole koskaan pelannut kyseistä lajia mutta nyt homma alkoi pelittää parin viikon harjoittelun jälkeen. Saimme jopa parin pallon pelejä aikaiseksi! Eikä ruuhkaa ollut koska tähän aikaan Campoamor on hiljainen, kesäkaupunki kun on. Rannalla sai oleilla rauhassa ja silti oli lämmintä. Kuin Suomen kesässä parhaimmillaan!

  Kohde: Campoamor, Espanja Kategoria: Campoamorin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 20.12.08 Lähettäjä: Arnipoppa

Oletko käynyt Campoamorissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Campoamorissa

Kysymyksiä Campoamorista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Campoamoriin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Campoamorissa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Campoamorissa. Oletko sinä vieraillut Campoamorissa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Campoamorista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Espanja
Etäisyys Helsingistä: 3067 km
Lentoaika-arvio:[1] 4h 0min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +34
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Espanja
Suomen suurlähetystö Espanjassa
Espanjan suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Espanja
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.