Sveti Konstantin (St. Konstantin)

Sveti Konstantin

lennot

alk. 195€
Etsi lennot

Sveti Konstantinin sääennuste

la 22.6.

Selkeää
24°C | 17°C
3 m/s

su 23.6.

Osittain pilvistä
25°C | 22°C
4 m/s

ma 24.6.

Selkeää
25°C | 21°C
3 m/s

ti 25.6.

Osittain pilvistä
26°C | 23°C
6 m/s

ke 26.6.

Osittain pilvistä
25°C | 21°C
6 m/s

to 27.6.

Osittain pilvistä
25°C | 20°C
5 m/s

Sveti Konstantinin hotellit

Matkakohteita Sveti Konstantinin lähellä

 • Sveti Konstantin - Varna

  Sveti Konstantinista on noin 8km isompaan kaupunkiin, Varnaan. Siellä kannattaa käydä loman aikana. Matka taittuu kätevästi paikallisilla pienillä busseilla ja matkan hinta on edullinen. Bussit eivät ole hienoja mutta ajaa asian.

 • Ihan hyvä perus hotelli

  Hotelli: Panorama

  Viikko tuli vietettyä Bulgariassa Panorama hotellissa vuonna 2003. Hotelli oli semmonen perushyvä. Aamupala oli hyvä mutta meitä ärsytti se, että aamupalalla oli yhtäaikaa paljon Saksalaisia, joilla ei ollu minkäänlaisia käytöstapoja... Uima-allas oli aika pieni, mutta siinä oli kiva käydä polskuttelemassa joka päivä. Kaikin puolin tarpeeksi hyvä hotelli, jos ei vaadi mitään ylimääräisiä hienouksia. Ja mikä parasta, koko lomalla ei hotellihuoneessa ollu minkään valtakunnan elukoita lomaamme häiritsemässä. :)

  Kohde: Sveti Konstantin (St. Konstantin), Bulgaria Kategoria: Sveti Konstantinin hotellit
  Lisätty: 14.02.11 Lähettäjä: hennu1
 • Shoppailu

  Jos matkakohdetta valitessasi tärkeää on, että kohdemaassa on edullista, suosittelen Bulgariaa. :) Siellä oli kiva shoppailla kun oli vaatteet ym. edullisia ja ravintolat oli myös hyviä ja edullisia. Muutenkin kiva maa, basaareillakin sai suht rauhassa katella verrattuna esimerkiksi Egyptiin. (Itse en ole Egyptissä käynyt, mutta olen kuullut minkälaista siellä on tehdä ostoksia basaareilla.)

  Kohde: Sveti Konstantin (St. Konstantin), Bulgaria Kategoria: Sveti Konstantinin ostokset
  Lisätty: 14.02.11 Lähettäjä: hennu1
 • Taskuvarkaat

  Olen käynyt Bulgariassa vuonna 2003. Olimme Sveti Konstantinissa ja haluan varoittaa teitä sinne matkustavia taskuvarkaista! Niitä on siellä paljon, ja ne ovat tosi ammattitaitoisia ja ovelia. Taskuvarkaita on varmasti monenlaisia, mutta meiltä koitti varastaa repusta tavaraa esimerkiksi kaunis nuori nainen, josta ei olisi kyllä uskonut, että hän olisi taskuvaras, päällepäin oli fiksun näköinen nainen. Kannattaa pitää hyvin laukusta, repusta tms. huolta ettei rahoja viedä. Meiltä koitettiin monta kertaa viedä rahat mutta koska emme niitä missään repun ulkotaskussa pitäneet, eivät varkaat saaliikseen mitään saaneet. Ammattitaitoiset varkaat yrittävät varastaa niin huomaamattomasti, ettei sitä todellakaan heti hoksaa. Varkaat iskevät kadulla ohi kävellessään, kaupassa... missä vain. Joten VAROKAA, ettei loma mene pilalle taskuvarkaiden vuoksi.

 • rauhan tyyssija

  Olin viime syyskuussa lomalla svetissä, jos kaipaat todella rauhaa ja lepoa halvalla, sveti on juuri oikea paikka sinulle. sieltä löytyy kaunista hiekkarantaa, kivoja pieniä ravintoloita ja rajallisesti ostosmahdollisuuksia, mm.koruja, vaatteita, koriste esineitä ym. Ja kaikki on todella halpaa! Hyvät yhteydet läheiseen varnan kaupunkiin jos tahtoo suuret ostosmahdollisuudet ja vieläkin halvemmat hinnat. Hotelli jossa olin oli pieni atlanta, hieman syrjässä, mutta kuitenkin kävelymatkan päässä keskustasta, pääsee myös helposti taksilla, eikä sekään maksa juuri mitään. Ainut miinus hotellin sijaintiin viitaten on kujien pimeys iltaisin, ei lainkaan valaistusta joissain kohdissa. Ruoka on ihanaa ja annokset todella suuria!! Palvelu pelaa ja ihmiset ovat ystävällisiä. :) Alueella paljon terveys ja kauneus palveluita, mm.hierontaa, mineraalivesi altaat, manikyyrejä ym. SUOSITTELEN TODELLA! Itse lähdössä samaan paikkaan ja hotelliin uudestaan parin viikon päästä. :) ...  Lisää...

  Olin viime syyskuussa lomalla svetissä, jos kaipaat todella rauhaa ja lepoa halvalla, sveti on juuri oikea paikka sinulle. sieltä löytyy kaunista hiekkarantaa, kivoja pieniä ravintoloita ja rajallisesti ostosmahdollisuuksia, mm.koruja, vaatteita, koriste esineitä ym. Ja kaikki on todella halpaa! Hyvät yhteydet läheiseen varnan kaupunkiin jos tahtoo suuret ostosmahdollisuudet ja vieläkin halvemmat hinnat. Hotelli jossa olin oli pieni atlanta, hieman syrjässä, mutta kuitenkin kävelymatkan päässä keskustasta, pääsee myös helposti taksilla, eikä sekään maksa juuri mitään. Ainut miinus hotellin sijaintiin viitaten on kujien pimeys iltaisin, ei lainkaan valaistusta joissain kohdissa. Ruoka on ihanaa ja annokset todella suuria!! Palvelu pelaa ja ihmiset ovat ystävällisiä. :) Alueella paljon terveys ja kauneus palveluita, mm.hierontaa, mineraalivesi altaat, manikyyrejä ym. SUOSITTELEN TODELLA! Itse lähdössä samaan paikkaan ja hotelliin uudestaan parin viikon päästä. :)

  Kohde: Sveti Konstantin (St. Konstantin), Bulgaria Kategoria: Sveti Konstantinin muita vinkkejä
  Lisätty: 05.08.08 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Sveti Konstantinissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Sveti Konstantinissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Sveti Konstantiniin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

hennu1

Kohde: Sveti Konstantin (St. Konstantin)
Ajankohta: Syyskuu 2003
Kommentti: Huippu matka!

Anniina67

Kohde: Sveti Konstantin (St. Konstantin)
Ajankohta: Toukokuu, 2006
Kommentti: Rauhallista aluetta tykättiin kovasti, halpaa ja ostettavaa riitti, käytiin Kultahietikolla paikallis bussilla 0,50e yheltä sekä Varnassa, mukavaa oli ja hotelli jääkaapilla sekä isolla partsilla varustettu. Mennään uudelleenkin.

kerabe08

Kohde: Sveti Konstantin (St. Konstantin)
Ajankohta: Elokuu 02, 2009 - Elokuu 16, 2009

liisa1

Kohde: Sveti Konstantin (St. Konstantin)
Ajankohta: Kesäkuu 19, 2009 - Heinäkuu 17, 2009

rinsrenssa

Kohde: Sveti Konstantin (St. Konstantin)
Ajankohta: Elokuu 01, 2008 - Elokuu 07, 2008
Kommentti: Toinen kerta samassa kohteessa, edelleen kannatan! Nyt menimme oikeaan aikaan säitten puolesta, lämpöä riitti aamusta iltaan! Varnaan avattu uusi loistava ostoskeskus, jonne kannattaa mennä! Tavaraa laidasta laitaan ja hinnat todella vaihtelevia, löydettiin hyvä edullinen tuliais juomien ostos paikka juuri tästä ostoskeskuksesta, pohja kerroksessa kunnon kauppa mistä löytyy ruuat ja juomat joka lähtöön! Oli ihana reissu!!

Oletko vieraillut Sveti Konstantinissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Sveti Konstantinista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Bulgaria
Englanninkielinen nimi: Sveti Konstantin
Etäisyys Helsingistä: 1895 km
Lentoaika-arvio:[1] 2h 40min
Rahayksikkö: lev
Valuuttakurssi (1 EUR): 1,95 BGN

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +359
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 150
Palokunta: 160
Poliisi: 166

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Bulgaria
Suomen suurlähetystö Bulgariassa
Bulgarian suurlähetystö
Ulkoministeriön matkustustiedote: Bulgaria
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA)
Pieni hetki, sivua ladataan.