Obzor

Obzor

lennot

alk. 195€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 685€
Etsi valmismatkat

Obzorin sääennuste

ke 24.4.

Pilvistä
20°C | 13°C
6 m/s

to 25.4.

Sadetta, Osittain pilvistä
17°C | 14°C
5 m/s

pe 26.4.

Selkeää
18°C | 12°C
4 m/s

la 27.4.

Osittain pilvistä
16°C | 13°C
3 m/s

su 28.4.

Osittain pilvistä
16°C | 13°C
7 m/s

ma 29.4.

Selkeää
15°C | 13°C
10 m/s
Lisää valmismatkoja Obzoriin

Koe Obzor

Obzorin hotellit

Matkakohteita Obzorin lähellä

 • casablancka

  Hotelli: casablanca

  ihan kiva ja vähän aavemainen.Muutenkin outoa respan henkilöstö.

  Kohde: Obzor, Bulgaria Kategoria: Obzorin hotellit
  Lisätty: 05.05.09 Lähettäjä: Vieras
 • Yleisvaikutelma Obzorista

  Olimme lomalla Obzorissa 7-14.8.2008. Obzor oli meille kaikille uusi lomakohde. Bulgariassakin ryhmästämme oli aiemmin käyny ainoastaan minä (Kultahietikolla elokuussa -06). Mikäli haluat lomallasi rentoutua ja ahdistut liiasta turisti tungogsesta Obzor on oiva lomakohde. Aidon Bulgarialaisen kylän tunnelma välittyy vaikka turisteja kuitenkin on suurin osa väestöstä lomakautena. Ranta on aivan upea ja sinne mahtuu auringonottoon. Ainoa miinus on, jos mukana on pieniä lapsia ranta syvenee aika pian ja aallot mereltä olivat lähes päivittäin aika voimakkaat. Rannan puolesta välistä mereen laskee kuitenkin pieni kanava/joki jonka "suistossa" on matala lasku alue jossa olisi varmasti pienten lasten kanssa hyvä polskia. Olimme hotelli Casablancassa ja mielestämme hotelli oli todella hyvä. Iltaohjelmaa siellä ei juurikaan ollut järjestetty. Matkaamme sisältyi aamupala joka oli todella hyvä ja monipuolinen. Aktiviteettejä löytyi rannalta, perinteiset banaaniveneet, liitovarjo lennätykset...  Lisää...

  Olimme lomalla Obzorissa 7-14.8.2008. Obzor oli meille kaikille uusi lomakohde. Bulgariassakin ryhmästämme oli aiemmin käyny ainoastaan minä (Kultahietikolla elokuussa -06). Mikäli haluat lomallasi rentoutua ja ahdistut liiasta turisti tungogsesta Obzor on oiva lomakohde. Aidon Bulgarialaisen kylän tunnelma välittyy vaikka turisteja kuitenkin on suurin osa väestöstä lomakautena. Ranta on aivan upea ja sinne mahtuu auringonottoon. Ainoa miinus on, jos mukana on pieniä lapsia ranta syvenee aika pian ja aallot mereltä olivat lähes päivittäin aika voimakkaat. Rannan puolesta välistä mereen laskee kuitenkin pieni kanava/joki jonka "suistossa" on matala lasku alue jossa olisi varmasti pienten lasten kanssa hyvä polskia. Olimme hotelli Casablancassa ja mielestämme hotelli oli todella hyvä. Iltaohjelmaa siellä ei juurikaan ollut järjestetty. Matkaamme sisältyi aamupala joka oli todella hyvä ja monipuolinen. Aktiviteettejä löytyi rannalta, perinteiset banaaniveneet, liitovarjo lennätykset yms. lisäksi rannalla oli pieni tivoli kuten myös kylän keskustassa. Katdulla olevia muotokuvamaalareita ei Obzorissa ollut mikä jäi harmittamaan, kun olin varannut lasten kuvat matkalle mukaan. Ostos kojut risteili keskustan kaduilla ja tarjontaa oli ihan riittävästi ainoastaan nahkalaukkuja ei juurikaan ollut, kun ainoastaan yhdessä kaupassa. Hintataso oli alhaisiempi kuin parivuotta aiemmin Kultahietikolla. Tavernoita ja ruokaravintolita oli tiheään, ruoka oli hyvää ja edullista. Obzorista puuttui kokonaan "sisäänheittäjät". Kävimme omatoimisesti päivämatkan Sunnybeachilla ja Varnassa. Ensimmäisessä taksilla ja jälkimäisessä bussilla. Ne reissut onkin jo oma tarinansa, jos jotain kiinnostaa niin kerronmielelläni =).

  Kohde: Obzor, Bulgaria Kategoria: Obzorin muita vinkkejä
  Lisätty: 24.08.08 Lähettäjä: tuupu

Oletko käynyt Obzorissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Obzorissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Obzoriin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

tuupu

Kohde: Obzor
Ajankohta: Elokuu 07, 2008 - Elokuu 14, 2008
Kommentti: Olimme lomalla Obzorissa 7-14.8.2008. Obzor oli meille kaikille uusi lomakohde. Bulgariassakin ryhmästämme oli aiemmin käyny ainoastaan minä (Kultahietikolla elokuussa -06). Mikäli haluat lomallasi rentoutua ja ahdistut liiasta turisti tungogsesta Obzor on oiva lomakohde. Aidon Bulgarialaisen kylän tunnelma välittyy vaikka turisteja kuitenkin on suurin osa väestöstä lomakautena. Ranta on aivan upea ja sinne mahtuu auringonottoon. Ainoa miinus on, jos mukana on pieniä lapsia ranta syvenee aika pian ja aallot mereltä olivat lähes päivittäin aika voimakkaat. Rannan puolesta välistä mereen laskee kuitenkin pieni kanava/joki jonka \"suistossa\" on matala lasku alue jossa olisi varmasti pienten lasten kanssa hyvä polskia. Olimme hotelli Casablancassa ja mielestämme hotelli oli todella hyvä. Iltaohjelmaa siellä ei juurikaan ollut järjestetty. Matkaamme sisältyi aamupala joka oli todella hyvä ja monipuolinen. Aktiviteettejä löytyi rannalta, perinteiset banaaniveneet, liitovarjo lennätykset yms. lisäksi rannalla oli pieni tivoli kuten myös kylän keskustassa. Katdulla olevia muotokuvamaalareita ei Obzorissa ollut mikä jäi harmittamaan, kun olin varannut lasten kuvat matkalle mukaan. Ostos kojut risteili keskustan kaduilla ja tarjontaa oli ihan riittävästi ainoastaan nahkalaukkuja ei juurikaan ollut, kun ainoastaan yhdessä kaupassa. Hintataso oli alhaisiempi kuin parivuotta aiemmin Kultahietikolla. Tavernoita ja ruokaravintolita oli tiheään, ruoka oli hyvää ja edullista. Obzorista puuttui kokonaan \"sisäänheittäjät\". Kävimme omatoimisesti päivämatkan Sunnybeachilla ja Varnassa. Ensimmäisessä taksilla ja jälkimäisessä bussilla. Ne reissut onkin jo oma tarinansa, jos jotain kiinnostaa niin kerronmielelläni =).

Aleksandra

Kohde: Obzor
Ajankohta: Kesäkuu 12, 2008 - Kesäkuu 26, 2008
Kommentti: Matkalle miehen ja 1-v. vauvan kanssa.

Oletko vieraillut Obzorissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Obzorista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Bulgaria
Englanninkielinen nimi: Obzor
Etäisyys Helsingistä: 1942 km
Lentoaika-arvio:[1] 2h 40min
Rahayksikkö: lev
Valuuttakurssi (1 EUR): 1,96 BGN

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +359
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 150
Palokunta: 160
Poliisi: 166

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Bulgaria
Suomen suurlähetystö Bulgariassa
Bulgarian suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Obzor
Ulkoministeriön matkustustiedote: Bulgaria
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Obzor
Pieni hetki, sivua ladataan.