Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Deventer

lennot

alk. 117 €
Etsi lennot

Matkakohteita Deventerin lähellä

Suosittuja hotelleja Deventerissä

 • Yleiskuva

  Deventer on kiva pieni kaupunki jossa nähtävyydet ovat kävelymatkojen päässä. Kannattaa kuitenkin varata useampi päivä kaupungin katseluun. Lämmintä täällä on Lokakuun puoleen väliin asti +15-+22. Huonoimmat kuukaudet ovat Marras-, Joulu- ja Tammikuu. Turistsesongin ulkopuolella lennot ovat halvempia ja ei ole ruuhkaa nähtävyyksiinkään. Jos tarvitset lisää tietoa Deventeristä tai Alankomaista pistä kysymyksiä tulemaan.

  Kohde: Deventer, Alankomaat Kategoria: Deventerin muita vinkkejä
  Lisätty: 27.09.09 Lähettäjä: sariy
 • Harrastukset

  Hollanti on suuresti ylikansoitettu maa, josta on joissakin asioissa hyötyä. Esim täällä on paljon erialojen suuria messuja. Skräppi-, tilkkutyö-, seksi-, antiikki-, kalstusmessuja yms.... Mitä ikinä harrastatkin, messuja löytyy!!! Samoin erikoisalojen aikakausilehtiä. Niitä löytyy ihan tavallisista kioskeista.

  Kohde: Deventer, Alankomaat Kategoria: Deventerin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 27.09.09 Lähettäjä: sariy
 • Vaarat

  Deventerissä näkee harvoin huumeveikkoja kaduilla. Eikä kerjäläisiäkään täällä ole. Ainut harmi ovat taskuvarkaat, yleensä turkilaisia tai afrikan maista saapuneita laittomia oleskelijoita. Takataskuissa ei kannata lompakoita pitää ja naisten käsilaukut etupuolella tai kainalon alle. Täällä voi kujeksia rauhassa iltaisin ja ösinkin, jopa ilotalokatualueella. Korttelipoliisi päivystää puolille öin. Pankkiautomaateilla kanttaa peittää näkymä kun näpyttelee tunnuslukua. Jos haluat vierailla ilotaloissa, ota mukaan vaan sen verran rahaa kun palvelu maksaa, jätä luottokortit ja lompakot hotelliin. Tyttöjen on lain mukaan käytävä tohtorilla kerran vuodessa, mutta harvat sen tekevät. Kannattaa siis suojautua ennen seksileikkejä. Ilotalokadulla ei saa valokuvata!!!

  Kohde: Deventer, Alankomaat Kategoria: Deventerin vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 27.09.09 Lähettäjä: sariy
 • Lennot junat

  Turistkauden ulkopuolella Amsterdamiin pääse suomesta 150 €:lla (meno&paluu). Amsterdamista tänne pääsee junalla noin tunnissa ja jos on junan vaihto kestää se 1.5 tuntia. Junat kulkevat joka puolen tunnin välein. Edestakainen lippu maksaa kakkosluokassa 28.30 € ja yksi suunta 15.50 €. Junaliput on ostettava automaatista tai lipputoimistosta. Toimistosta ostettaessa lippu on 50 c kalliimpi. Edestakainen lippu on leimattava asemalaiturilla itse, jos paluu ei ole samana päivänä. Joskus leimauslaitten löytäminen on vaikeaa, kun niitä ei ole kun yksi per asema. Yleensä se on pieni oranssinvärinen laatikko. Ykkös ja kakkosluokan välillä ei ole muuta eroa kun se että ykkösessä on vähemmän ihmisiä. Ravintoloita junissa ei ole, joten omat eväät mukaan.

  Kohde: Deventer, Alankomaat Kategoria: Deventerin lennot & liikenne
  Lisätty: 27.09.09 Lähettäjä: sariy
 • Shoppailu

  Deventerissä ovat samat kauppaketjut kuin muissakin hollannin kaupungeissa, V&D, Hema, Kruidvat, Etos, Blokker..... Muutama erikoinen kauppa täälläkin on esim. sormustinkauppa, leimasinkauppa, pienoismallikauppa, kivikauppa jne. hinnat yleensä ovat hieman suomen hintoja alhaisemmat. Parasta mitä hollannissa on ovat kirpputorit. Kirpputorit ovat halpoja ja niissä on paljon kävijöitä. Talvella ovat hallikirpparit ja kesällä ulkokirpparit. Antiikkimarkkinat ja keräilypäivät ovat kalliimpia, mutta käymisen arvoisia. Kirpparit ovat yleensä viikonloppuisin ja hallikirppareihin on pieni sisäänpääsymaksu 3-4 €. Sopiva valuutta kirpareille on 10 c, 20 c, 50 c ja eurolla saakin jo vaikka mitä. Jos jonkin tavaran hinta on 1 € siitäkin hinnasta aletaan tinkiä ja lopullinen hinta saattaa olla 20 c!!! Olen muutaman kerran käynyt suomen kirppareilla ja pyörtynyt jo ovella. 1 € ei saa yhtään mitään ja tavara itsepalvelukirppareilla joutaisi suoraan kaatopaikalle! Tuliaisina ihmiset kantavat täält...  Lisää...

  Deventerissä ovat samat kauppaketjut kuin muissakin hollannin kaupungeissa, V&D, Hema, Kruidvat, Etos, Blokker..... Muutama erikoinen kauppa täälläkin on esim. sormustinkauppa, leimasinkauppa, pienoismallikauppa, kivikauppa jne. hinnat yleensä ovat hieman suomen hintoja alhaisemmat. Parasta mitä hollannissa on ovat kirpputorit. Kirpputorit ovat halpoja ja niissä on paljon kävijöitä. Talvella ovat hallikirpparit ja kesällä ulkokirpparit. Antiikkimarkkinat ja keräilypäivät ovat kalliimpia, mutta käymisen arvoisia. Kirpparit ovat yleensä viikonloppuisin ja hallikirppareihin on pieni sisäänpääsymaksu 3-4 €. Sopiva valuutta kirpareille on 10 c, 20 c, 50 c ja eurolla saakin jo vaikka mitä. Jos jonkin tavaran hinta on 1 € siitäkin hinnasta aletaan tinkiä ja lopullinen hinta saattaa olla 20 c!!! Olen muutaman kerran käynyt suomen kirppareilla ja pyörtynyt jo ovella. 1 € ei saa yhtään mitään ja tavara itsepalvelukirppareilla joutaisi suoraan kaatopaikalle! Tuliaisina ihmiset kantavat täältä juustoja, en kyllá ymmärrä miksi. Täällä on vain kahta erilaista juustoa, Edamia ja Goudaa. niitä on sitten vain pakattu erilaisiin paketteihin. Molemmat juustot ovat suolaisia ja rasvaisia. olut on täällä halvempaa, 50 c/0.5 l ! Jenveriä ihmiset myös ostavat tuliaisiksi, mutta se on niin pirun pahan makuista. Makua voi verrata huonosti tehtyyn pontikkaan.

  Kohde: Deventer, Alankomaat Kategoria: Deventerin ostokset
  Lisätty: 27.09.09 Lähettäjä: sariy

Oletko käynyt Deventerissä?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Deventerissä

Kysymyksiä Deventeristä

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Oletko menossa Deventeriin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

sariy

Kohde: Deventer
Ajankohta: Tammikuu 12, 2010
Kommentti: Tikkutyänäyttelyä katselemaan.

Oletko vieraillut Deventerissä?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Deventeristä

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Alankomaat
Etäisyys Helsingistä: 1450 km
Lentoaika-arvio:[1] 2h 10min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +31
Yleinen hätänumero: 112
Ambulanssi: 112
Palokunta: 112
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Alankomaat
Suomen suurlähetystö Alankomaissa
Alankomaiden suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Deventer
Suomenkielinen Wikipedia: Deventer
Ulkoministeriön matkustustiedote: Alankomaat
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Deventer
Pieni hetki, sivua ladataan.