Sousse

lennot

alk. 349€
Etsi lennot

Soussen sääennuste

su 26.5.

Selkeää
27°C | 18°C
4 m/s

ma 27.5.

Osittain pilvistä
28°C | 18°C
5 m/s

ti 28.5.

Osittain pilvistä
34°C | 19°C
4 m/s

ke 29.5.

Osittain pilvistä
28°C | 20°C
5 m/s

to 30.5.

Osittain pilvistä
26°C | 19°C
8 m/s

pe 31.5.

Osittain pilvistä
31°C | 21°C
9 m/s

Soussen hotellit

Matkakohteita Soussen lähellä

 • Ratsastusreissu Sahara Beach-hotellilla

  Ostimme kaverini kanssa suoraan Deturin oppaalta liput kyseiselle tallille, Menimme taksilla sinne, se oli kylläkin aika lähellä Monastiria, lähempänä sitä kuin Soussea. Hotelli oli aivan jumalaisen upealla paikalla ja todellakin joku supertäysihoito-lafka. Siellä sijaitsivat siis hevostallit, ja olimme ostaneet tunnin ratsastusretken rannalle. Mukaamme lähti paikallinen jätkä kuumahkolla nuorella orilla. Muuten mukavaa, paitsi meillä oli molemmilla tammat alla, ja minun tamma ei ainakaan tykännyt yhtään kun se ori tuli vähänkään liian lähelle. Muuten hevoset olivat todella rauhallisia, tai ainakin se kaverini ratsu. Se ei olisi jaksanut paljoa liikkuakaan :D Minä päästelin täyttä laukkaa oppaan perässä pitkin rantaa, ja se oli kyllä todella huikea kokemus! Kaikenkaikkiaan todella hyvä kokemus, hevoset olivat kyllä melkoisen laihan oloisia, mutta eivät näyttäneet kovin kärsiviltä. Opas oli "jokseenkin" innokas meidän tyttöjen suhteen, mutta ei onneksi ihan iholle sentään tullut. ...  Lisää...

  Ostimme kaverini kanssa suoraan Deturin oppaalta liput kyseiselle tallille, Menimme taksilla sinne, se oli kylläkin aika lähellä Monastiria, lähempänä sitä kuin Soussea. Hotelli oli aivan jumalaisen upealla paikalla ja todellakin joku supertäysihoito-lafka. Siellä sijaitsivat siis hevostallit, ja olimme ostaneet tunnin ratsastusretken rannalle. Mukaamme lähti paikallinen jätkä kuumahkolla nuorella orilla. Muuten mukavaa, paitsi meillä oli molemmilla tammat alla, ja minun tamma ei ainakaan tykännyt yhtään kun se ori tuli vähänkään liian lähelle. Muuten hevoset olivat todella rauhallisia, tai ainakin se kaverini ratsu. Se ei olisi jaksanut paljoa liikkuakaan :D Minä päästelin täyttä laukkaa oppaan perässä pitkin rantaa, ja se oli kyllä todella huikea kokemus! Kaikenkaikkiaan todella hyvä kokemus, hevoset olivat kyllä melkoisen laihan oloisia, mutta eivät näyttäneet kovin kärsiviltä. Opas oli "jokseenkin" innokas meidän tyttöjen suhteen, mutta ei onneksi ihan iholle sentään tullut.

  Kohde: Sousse, Tunisia Kategoria: Soussen aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 10.06.11 Lähettäjä: muus
 • Vaatimaton ulkoa, hieno sisältä

  Hotelli: Kaiser

  Hotelli Kaiser oli todella vaatimattoman näköinen ulkoa, mutta herranjestas sentään kun pääsimme sinne sisälle! Se oli todella upea sisältä, siis todella hieno aula ja yleiset tilat! Allas on aika pieni, mutta hyvin sinnekin mahtuu. Hotelli on aika lähellä myös rantaa että sinnehän pääsee aina. Siivoojat kävivät päivittäin, mutta koko ajan oli lattiat hiekkaiset (johtunee kyllä jatkuvasta rannalla ravaamisesta). Aulabaarin pitäjä oli tosi rento tyyppi ja aamupala seisovasta pöydästä mahtava. Sillä pärjäsi piiitkälle päivään. Kahvi oli kyllä suoraan saatanasta mutta onneksi oli teetä ja mehua tarjolla. Tarjolla olisi ollut erilaisia hierontoja ja hamamia yms, mutta niitä emme kokeilleet.

  Kohde: Sousse, Tunisia Kategoria: Soussen hotellit
  Lisätty: 09.06.11 Lähettäjä: muus
 • hyvä palvelu

  Hotelli: Sindbad

  Loistava kahden tähden hotelli, jossa palvelu parempaa kuin useissa neljän tähden hotelleissa. Henkilökunta palvelualtista, jopa hotellin rannalla. Toivottavasti säilyy Finnmatkojen listalla.

  Kohde: Sousse, Tunisia Kategoria: Soussen hotellit
  Lisätty: 13.11.10 Lähettäjä: Vieras
 • kaiserin ruoka

  Hotelli kaiserin ruokapaikasta joko piti tai ei. Muunmuassa monet ihmiset jättivät ruokansa syömättä. Söimme perheeni kanssa ainoastaa kuulemman Soussen parasta pizzaa. Pizza oli hieman kärvähtynyttä ja kuivaa, joten en suosittele paikkaa. Huono palvelu joutuu odottamaan kauan.

  Kohde: Sousse, Tunisia Kategoria: Soussen ravintolat ja baarit
  Lisätty: 07.11.10 Lähettäjä: Nooraou
 • Eläinpuisto

  Kaikki, joita kiinnostaa eläimet ja muutenki pitävät niistä niin suosittelen menemään Friquan eläinpuistoo. Retki on mukava ja päivä kuluu nopeasti. Puistossa pääsee mm.ruokkimaan norsuja (ei aina ), ratsastamaan kameleilla, kuviin stutrisien kanssa... Puistossa on monenlaisia eläimiä, joista varsinkin lapset pitävät. Retken päätteeksi mennään kalastajakylään, jossa mahdollisuus hieman kierrällä ja ostaa vaikka kahvilasta paikallista minttuteetä.Suosittelen suuresti tätä retkeä itse pidin kovasta ja oli mukava nähdä erillaisia eläimiä, joita ei suomesta löydy: ))

  Kohde: Sousse, Tunisia Kategoria: Soussen nähtävyydet
  Lisätty: 07.11.10 Lähettäjä: Nooraou

Oletko käynyt Soussessa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Soussessa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Sousseen?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

PetraCL

Kohde: Sousse
Ajankohta: Tammikuu 2008

Cherrie67

Kohde: Sousse
Ajankohta: 2009

muus

Kohde: Sousse
Ajankohta: Syyskuu, 2009

Nooraou

Kohde: Sousse
Ajankohta: Toukokuu 28, 2011 - Kesäkuu 18, 2011
Kommentti: PERUTTU mellakoiden takia.... matkatoimisto pyysi ettemme matkusta..

tuija79

Kohde: Sousse
Ajankohta: Maaliskuu 30, 2011 - Huhtikuu 06, 2011

Oletko vieraillut Soussessa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Soussesta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Tunisia
Englanninkielinen nimi: Sousse
Tunnetaan myös nimellä: Sousa
Etäisyys Helsingistä: 2897 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 50min
Rahayksikkö: Tunisian dinaari
Valuuttakurssi (1 EUR): 3,38 TND

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +1
Aikaero Suomeen: -2

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  E  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +216
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 190
Palokunta: 198
Poliisi: 197

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Tunisia
Suomen suurlähetystö Tunisiassa
Englanninkielinen Wikipedia: Sousse
Suomenkielinen Wikipedia: Sousse
Ulkoministeriön matkustustiedote: Tunisia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Sousse
Pieni hetki, sivua ladataan.