Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Douz

Douz

Douzin sääennuste

to 23.3.

Selkeää päivän aikana.
24°C | 12°C
2 m/s

pe 24.3.

Selkeää päivän aikana.
27°C | 13°C
3 m/s

la 25.3.

Selkeää päivän aikana.
30°C | 14°C
3 m/s

su 26.3.

Selkeää päivän aikana.
31°C | 15°C
4 m/s

ma 27.3.

Selkeää päivän aikana.
30°C | 13°C
5 m/s

ti 28.3.

Puolipilvistä päivän aikana.
26°C | 10°C
6 m/s

Douzin hotellit

Booking.com

Matkakohteita Douzin lähellä

 • Kaikki OK

  Hotelli: Sun Palm Douz

  Kovin erilainen kokemus lähimenneisyydestä. Olimme tässä hotellissa yötä kahden päivän Sahara-retkemme aikana. Mielestäni sain koko viikon mittaisen matkamme parasta ruokaa juuri täällä. Ravintolan tarjoilijat eivät kaikki todella olleet tehtävien tasalla - juomia sai odottaa ja lopulta pyytää kahdesti. Yleiset tilat suorastaan ylelliset ja kameliratsastuksen jälkeen hotellin?/matkatoimiston? tarjoama mehu todella maittoi. Huoneet tilavat ja karut, mutta siistit. Pieni ikkuna selittynee auringon porotuksella: suuret ikkunat päästäisivät kuumuuden sisälle? Ymmärrän karuuden olevan tyypillistä tunisialaisissa asumuksissa, miksi ei siis myös hotellissa? Pääasia, että sängyt olivat hyvät.

  Kohde: Douz, Tunisia Kategoria: Douzin hotellit
  Lisätty: 05.04.10 Lähettäjä: Vieras
 • Hotellin illallisbuffet on turvallisuusriski!

  Hotelli: Sun Palm Douz

  Deturin matkaoppaan sanat ennen Sahara-retkelle lähtöä: "Se yöpymispaikka Douzissa on sitten varsinainen keidas, oikea aavikon palatsi!". Jaa-a, olimmeko tottuneet oman viiden tähden hotellimme (Suomen tasoa kolmen tähden, jeij..) ylellisyyteen vai mikä oli syynä siihen, ettei tämä "palatsi" oikein vakuuttanut. Sun Palmin sisätilat olivat melko viihtyisiä ja plussaa puutarhamaisuudesta, mutta ne huoneet! Keidasmaisuudesta ei tietoakaan, huone muistutti pikemminkin kellaria, parilla sängyllä ja yhdellä minimaalisen pienellä ikkunalla varustettuna. Huoneen pimeydestä lähdimme nopeasti ruokailemaan. Tarjoilijoita oli kahta sorttia: toiset eivät reagoineet pyyntöihin tai kysymyksiin mitenkään, toiset taas kävivät liiankin tuttavallisiksi. Eräskin tarjoilija katseli ensin äitiäni ja tätiäni halveksuvasti, mutta minut äkätessään letkautti "uuh, mitäs täältä löytyy" ja kävi kiinni kuin kanankoipeen! :D Onnistuin välttelemään tarjoilijaa loppuillan ajan, mutta vaikka totuinkin tunisialaiste...  Lisää...

  Deturin matkaoppaan sanat ennen Sahara-retkelle lähtöä: "Se yöpymispaikka Douzissa on sitten varsinainen keidas, oikea aavikon palatsi!". Jaa-a, olimmeko tottuneet oman viiden tähden hotellimme (Suomen tasoa kolmen tähden, jeij..) ylellisyyteen vai mikä oli syynä siihen, ettei tämä "palatsi" oikein vakuuttanut. Sun Palmin sisätilat olivat melko viihtyisiä ja plussaa puutarhamaisuudesta, mutta ne huoneet! Keidasmaisuudesta ei tietoakaan, huone muistutti pikemminkin kellaria, parilla sängyllä ja yhdellä minimaalisen pienellä ikkunalla varustettuna. Huoneen pimeydestä lähdimme nopeasti ruokailemaan. Tarjoilijoita oli kahta sorttia: toiset eivät reagoineet pyyntöihin tai kysymyksiin mitenkään, toiset taas kävivät liiankin tuttavallisiksi. Eräskin tarjoilija katseli ensin äitiäni ja tätiäni halveksuvasti, mutta minut äkätessään letkautti "uuh, mitäs täältä löytyy" ja kävi kiinni kuin kanankoipeen! :D Onnistuin välttelemään tarjoilijaa loppuillan ajan, mutta vaikka totuinkin tunisialaisten miesten varsin lähentelevään käytökseen niin en sentään osannut odottaa tuollaista hotellin ravintolassa! Ruoka sinänsä oli ihan hyvää, mutta mukava yllätys odotti seuraavana päivänä ryhmäläisiämme. Puolet bussistamme oli vatsataudin kourissa, osin omaa tyhmyyttään syötyään kaiken maailman jäätelöitä ja kermavaahtoa. Silti hieman outoa, että Deturin matkatoimisto vei meidät tuollaiseen hotelliin. Yksi yö Sun Palmissa meni, mutten voisi kuvitellakaan viettäväni siellä viikkoa!

  Kohde: Douz, Tunisia Kategoria: Douzin hotellit
  Lisätty: 24.11.08 Lähettäjä: llauraa-

Oletko käynyt Douzissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Douzissa

Kysymyksiä Douzista

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Onko sinulla kuvia Douzista?

Douzista ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Douzissa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Douziin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Douzissa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Douzissa. Oletko sinä vieraillut Douzissa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Douzista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Tunisia
Tunnetaan myös nimellä: Duz
Etäisyys Helsingistä: 3192 km
Lentoaika-arvio:[1] 4h 10min
Rahayksikkö: Tunisian dinaari
Valuuttakurssi (1 EUR): 3,40 TND

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  E  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +216
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 190
Palokunta: 198
Poliisi: 197

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Tunisia
Suomen suurlähetystö Tunisiassa
Englanninkielinen Wikipedia: Douz
Ulkoministeriön matkustustiedote: Tunisia
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Douz
Pieni hetki, sivua ladataan.