Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Mahe

Matkakohteita Mahen lähellä

Suosittuja hotelleja Mahella

 • Omatoimimatka tammi-helmikuu 2013

  Talvella tuli oltua Mahella parisen viikkoa. Sää oli vaihteleva, mutta ei sade juurikaan haitannu +30 lämmössä. Vuokrattiin oma kaksio bungalow 300m rannasta. Hienolla paikalla, ja ainakin rauhallisella. Ehkä jopa liian rauhallisella. Lähikaupasta omat eväät, kun kerran oli keittiö. Kerran käytiin ravintolassa illallisella ja muutaman kerran take away paikassa. Selvittiin todella pienellä budjetilla, tosin lento oli kahdella vaihdolla. Paikka ei ole niin kallis kun annetaan ymmärtää. Tietenkin jos ravaa aina ravintolassa syömässä niin juttu erikseen. Mitään viinipuloja ja rasvoja ei tarvii mukaan jos käy pääkaupunki Victoriassa. Siellä löytyy voiteet ja viinit ihan samaan hintaan kuin Suomesta ( Lumene ) Plussat: + Paratiisimaiset rannat ja viidakot aitoine palmuineen. + Todella ystävällinen ja englanninkielen taitava väestö + Rauhallinen ja turvallinen paikka. + Sää + Hyvät edulliset ruoat, suosikaa paikallista. Take away paikat. + Julkinen liikenne suomalaisittain "il...  Lisää...

  Talvella tuli oltua Mahella parisen viikkoa. Sää oli vaihteleva, mutta ei sade juurikaan haitannu +30 lämmössä. Vuokrattiin oma kaksio bungalow 300m rannasta. Hienolla paikalla, ja ainakin rauhallisella. Ehkä jopa liian rauhallisella. Lähikaupasta omat eväät, kun kerran oli keittiö. Kerran käytiin ravintolassa illallisella ja muutaman kerran take away paikassa. Selvittiin todella pienellä budjetilla, tosin lento oli kahdella vaihdolla. Paikka ei ole niin kallis kun annetaan ymmärtää. Tietenkin jos ravaa aina ravintolassa syömässä niin juttu erikseen. Mitään viinipuloja ja rasvoja ei tarvii mukaan jos käy pääkaupunki Victoriassa. Siellä löytyy voiteet ja viinit ihan samaan hintaan kuin Suomesta ( Lumene ) Plussat: + Paratiisimaiset rannat ja viidakot aitoine palmuineen. + Todella ystävällinen ja englanninkielen taitava väestö + Rauhallinen ja turvallinen paikka. + Sää + Hyvät edulliset ruoat, suosikaa paikallista. Take away paikat. + Julkinen liikenne suomalaisittain "ilmainen" Miinukset: - MP- vuokrausta ei ole, vasurin liikenne autoilijoille, ahtaat, kaiteettomat tiet. - Julkisen liikennepalvelun kalusto huonossa kunnossa. - Paikoittain todella epäsiisti ympäristö, muistakaa oma vastuunne.

  Kohde: Mahe, Seychellit Kategoria: Mahen muita vinkkejä
  Lisätty: 23.06.13 Lähettäjä: Vieras
 • Täydellinen hotelli

  Hotelli: Constance Ephélia

  Kaikki palvelut toimivat täydellisesti. Uudehko hyväkuntoinen ja erittäin siisti hotelli. Ruoka erinomaista ja harrastusmahdollisuudet runsaat. Varma valinta, jos haluaa hyvää palvelua ja leppoisaa lomailua.

  Kohde: Mahe, Seychellit Kategoria: Mahen hotellit
  Lisätty: 11.06.12 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Mahella?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Mahella

Kysymyksiä Mahesta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Onko sinulla kuvia Mahelta?

Mahelta ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Mahella?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Mahelle?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Mahella?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Mahella. Oletko sinä vieraillut Mahella? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Mahesta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Seychellit
Englanninkielinen nimi: Mahe
Etäisyys Helsingistä: 7696 km
Lentoaika-arvio:[1] 9h 30min
Rahayksikkö: Seychellien rupia
Valuuttakurssi (1 EUR): 21,02 SCR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +4
Aikaero Suomeen: +1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: G  
Jännite ja taajuus: 240 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +248
Yleinen hätänumero: 999
Ambulanssi: 999
Palokunta: 999
Poliisi: 999

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Seychellit
Englanninkielinen Wikipedia: Mahe
Suomenkielinen Wikipedia: Mahe
Ulkoministeriön matkustustiedote: Seychellit
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Mahe
Pieni hetki, sivua ladataan.