Blue Bay

Blue Bay

lennot

alk. 643€
Etsi lennot

Blue Bayn sääennuste

ma 27.5.

Sadetta, Osittain pilvistä
25°C | 23°C
7 m/s

ti 28.5.

Osittain pilvistä
25°C | 24°C
7 m/s

ke 29.5.

Sadetta, Osittain pilvistä
25°C | 24°C
8 m/s

to 30.5.

Sadetta, Osittain pilvistä
24°C | 24°C
10 m/s

pe 31.5.

Sadetta, Osittain pilvistä
24°C | 23°C
10 m/s

la 1.6.

Osittain pilvistä
24°C | 23°C
9 m/s

Blue Bayn hotellit

Matkakohteita Blue Bayn lähellä

 • Yksityiseltä vuokrattu villa

  Hotelli: Villa Azur

  Viikko tuli vietettyä yksityseltä vuoratussa asunnossa. Asunnon vuokrauksessa kannattaa olla tarkkana, jotta varmasti vastaa omistajan antamaa kuvausta. Matkaa rantaan pari sataa metriä ja oma rauhallinen pihamaa. Lähiranta oli paikallisten suosiossa oleva yleinen ranta marine parkin reunalla. Hyvät vedet snorklaukseen / uimiseen ja ihmiset rannalla olivat ystävällisiä ja hyväntuulisia. Rannat ja piha turvallisia ja lapsiystävällisiä. Lähimpään kauppaan (ruokaostoksia varten) oli matkaa 5km eli auton vuokraus oli välttämätön. Lähin kaupunki Mahebourgh on eläväinen markkinapaikka. Etenki monday market on vierailun arvoinen. Autolla ajaa paikanpäälle 10-15min tai taksilla noin 10e. Kaikenkaikkiaan kiva ja rauhallinen paikka, mutta ravintolat, baarit ja paikallinen iltaelämä loistivat poissaolollaan.

  Kohde: Blue Bay, Mauritius Kategoria: Blue Bayn hotellit
  Lisätty: 08.12.14 Lähettäjä: Vieras
 • Täyden kympin all inclusive hotelli

  Hotelli: Blue lagoon

  Kaikin puolin mahtava joululomareissu Mauritiuksen Blue bayhin, hotelli Blue lagooniin täräytettiin 2008. Vaikka kyse oli vain viikon mittaisesta pyrähdyksestä lyhyiden lomien vuoksi, saimme lomasta kyllä kaiken irti.. Aamupala, lounas, iltaruoka kuuluivat pakettiin + tietenkin kaikki juomat, lukuunottamatta zämbänjoita yms. Pääkaupungissa tuli käytyä pari kertaa. Taxin sai tuolloin 50e:lla käyttöön koko päiväksi. Hotelli rantoineen ja uima-altaineen ei olisi voinut olla parempi.. Meressä, vaikka matala onkin, oli toisinaan voimakkaita virtauksia, jotka liikuttivat satakiloistakin miestä melko helposti. =) Ainoa ns. vittumainen asia olivat kaupustelijat, jotka häiritsivät toisinaan rantaelämää. Koruja, korallinkappaleita, pilveä... juovuspäissäni sijoitin noin 60e erilaisiin kotiloihin, jotka nyt haisevat parvekkeellani. :) Hotellialue oli aidattu ja vartijat pitivät huolta turvallisuudesta. Hotellin vieressä oli paikallisten uimaranta, jonne ei tullut kyllä pimeyden las...  Lisää...

  Kaikin puolin mahtava joululomareissu Mauritiuksen Blue bayhin, hotelli Blue lagooniin täräytettiin 2008. Vaikka kyse oli vain viikon mittaisesta pyrähdyksestä lyhyiden lomien vuoksi, saimme lomasta kyllä kaiken irti.. Aamupala, lounas, iltaruoka kuuluivat pakettiin + tietenkin kaikki juomat, lukuunottamatta zämbänjoita yms. Pääkaupungissa tuli käytyä pari kertaa. Taxin sai tuolloin 50e:lla käyttöön koko päiväksi. Hotelli rantoineen ja uima-altaineen ei olisi voinut olla parempi.. Meressä, vaikka matala onkin, oli toisinaan voimakkaita virtauksia, jotka liikuttivat satakiloistakin miestä melko helposti. =) Ainoa ns. vittumainen asia olivat kaupustelijat, jotka häiritsivät toisinaan rantaelämää. Koruja, korallinkappaleita, pilveä... juovuspäissäni sijoitin noin 60e erilaisiin kotiloihin, jotka nyt haisevat parvekkeellani. :) Hotellialue oli aidattu ja vartijat pitivät huolta turvallisuudesta. Hotellin vieressä oli paikallisten uimaranta, jonne ei tullut kyllä pimeyden laskeuduttua enää mentyä. Lentokentän läheisen sijainnin vuoksi, pääsi lentokoneitakin näkemään pari kertaa päivässä todella läheltä. Suosittelen.

  Kohde: Blue Bay, Mauritius Kategoria: Blue Bayn hotellit
  Lisätty: 02.06.11 Lähettäjä: mikkiankka

Oletko käynyt Blue Bayssa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Blue Bayssa

Kysymyksiä Blue Baysta

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Aiemmin kysyttyä

Tästä kohteesta ei ole vielä kysymyksiä.

Onko sinulla kuvia Blue Baysta?

Blue Baysta ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Blue Bayssa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Blue Bayyn?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Oletko vieraillut Blue Bayssa?

Yksikään Napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä Blue Bayssa. Oletko sinä vieraillut Blue Bayssa? Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Blue Baysta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Mauritius
Etäisyys Helsingistä: 9451 km
Lentoaika-arvio:[1] 11h 30min
Rahayksikkö: Mauritiuksen rupia
Valuuttakurssi (1 EUR): 50,06 MUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +4
Aikaero Suomeen: +1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  G  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +230
Yleinen hätänumero: 999
Ambulanssi: 999
Palokunta: 999
Poliisi: 999

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Mauritius
Ulkoministeriön matkustustiedote: Mauritius
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Mauritius
Pieni hetki, sivua ladataan.