Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Marokko

Valmismatkoja Marokkoon

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Marokon valmismatkoja:

Matkakohteita Marokossa

Näytä lisää kohteita
 • Ehdoton ykkönen on Sahara. Afrikkalainen rumpumusiikki livenä Saharan yössä. Liikuimme mm. kameleilla, mönkijöillä ja maastoautoilla.

  Erinomainen reissu Marokkoon, paljon huippuhetkiä 8 päivän matkalla. Ehdoton ykkönen oli Sahara ! Aavikon hiljaisuus, kimaltava tähtitaivas ja tähtien lento. Yö Berberi teltassa aavikolla. Afrikkalainen rumpumusiikki livenä Saharan yössä ! Vierailu pienessä Berberi perheessä Saharassa. Fossiilit. Hiekka. Paikallinen kulttuuri. Paljon huippuhetkiä. Liikuimme siellä kameleilla, mönkijöillä ja maastoautoilla. Amar Taouchikht / Marocco Planet oli meidän opas. Hän on yrittäjä (Planet Marocco), geologi ja Berberi Sahan autiomaasta. Hänellä on loistava tietämys Marokosta ja valtaisa paikallistuntemus. Amarilla on mahtava huumorintaju, tilanne taju ja organisointikyky (meitä oli iso 22 henkilön ryhmä). Arvostan suuresti, että minulla on LUOTETTAVA matkanjärjestäjä ja opas ! Suosittelen lämpimästi Marocco Planettia. He räätälöivät reissuja niin pienille kuin isoille ryhmille, aina 2 hlöstä ylös päin. Tässä meidän matkareitti: Helsinki - Marrakech – Ksar Ait Ben Haddou – Ouarzazate –...  Lisää...

  Erinomainen reissu Marokkoon, paljon huippuhetkiä 8 päivän matkalla. Ehdoton ykkönen oli Sahara ! Aavikon hiljaisuus, kimaltava tähtitaivas ja tähtien lento. Yö Berberi teltassa aavikolla. Afrikkalainen rumpumusiikki livenä Saharan yössä ! Vierailu pienessä Berberi perheessä Saharassa. Fossiilit. Hiekka. Paikallinen kulttuuri. Paljon huippuhetkiä. Liikuimme siellä kameleilla, mönkijöillä ja maastoautoilla. Amar Taouchikht / Marocco Planet oli meidän opas. Hän on yrittäjä (Planet Marocco), geologi ja Berberi Sahan autiomaasta. Hänellä on loistava tietämys Marokosta ja valtaisa paikallistuntemus. Amarilla on mahtava huumorintaju, tilanne taju ja organisointikyky (meitä oli iso 22 henkilön ryhmä). Arvostan suuresti, että minulla on LUOTETTAVA matkanjärjestäjä ja opas ! Suosittelen lämpimästi Marocco Planettia. He räätälöivät reissuja niin pienille kuin isoille ryhmille, aina 2 hlöstä ylös päin. Tässä meidän matkareitti: Helsinki - Marrakech – Ksar Ait Ben Haddou – Ouarzazate – Skoura Oasis – Kelaa M’gouna/ The Valley of Rose – Erfoud – Rissani – Merzouga/ Sahara.

  Kohde: Marokko Kategoria: Marokon muita vinkkejä
  Lisätty: 02.04.17 Lähettäjä: Iinax
 • Yleisiä matkavinkkejä ja matkakokemuksia

  Hei! Olin syksyllä 2015 Casablancassa ja Marrakeshissä. Jos haluat lukea matkavinkkejä, niin tässä linkki blogiini: http://maailmaanrakastunut.blogspot.fi/2016/03/marokko-tuhannen-ja-yhden-yon.html Laitahan viestiä, jos on kysyttävää! :) Ystävällisin terveisin, Minna

  Kohde: Marokko Kategoria: Marokon muita vinkkejä
  Lisätty: 28.03.16 Lähettäjä: Vieras
 • Viiden tähdestä epäsiistiksi ja järkkyttävä summat

  Hotelli: Flat hotel

  Sviitihuoneistoa. Meistä 6 henkilöä. Kylpypyyheet vain kahdelle henkilöille. Ei saattavissa ylimääräinen joka ollaan 6 hlöä. Wc:n pöntön alareunaa on vuotanut lattiaan märät ja hajun pahalta. Ilmoittii monesti kerta että päivittäin. Avain-kortin ei toimii lähes päivittäin. Oli yhden päivän joutuu 3-4 krt käy respaan ja tehdä uuden ladattava. Inhottava on. Huoneistossa ei toimii Wifiä. Täytyy alakerran aulalla joka toimii. Huoneistoon asti jokapäiväinen musiikkia. On karmea kova ääntä. Alkaen 10-18 asti. En jaksaa enää kun on samalaisia kappaleita päivittäin :((. Mielestäni että seuraava kerran mennään Teneriffaan.

  Kohde: Agadir, Marokko Kategoria: Agadirin hotellit
  Lisätty: 23.08.14 Lähettäjä: Vieras
 • Pettymys??

  Hotelli: Atlas Marina Beach Suites and Spa

  Otimme kerrankin "ylellisen" hotellin... No maisemat oli hyvät, siihen se sitten jäikin. Jo mennessämme huobeeseen wc -pöntössä oli köntsä. Varaajasta tuli 2 vrk ruskeaa vettä, kylppärissä runsaasti muurahaisia. Lattiat aivan tuhottoman likaiset. Hyvinvarustellun keittiön hella puhkikulunut, munien keitto kesti 45 minuuttia. Astianpesukonetta käytettäessä releet lensi ja koko kämppä pimeänä. Ja afrikkalaiseen tapaan ei niin kiirettä korjaamaan, kesti vain 6 tuntia saada korjaaja.Alakerran baarissa soi musiikki puoli kahteen ja kuului huoneeseemme aivan kuin olisi ollut orkesteri omassa huoneessa. Tästäkään ei ollut mainintaa matkanjärjestäjän sivuilla. Useinhan kuvauksissa lukee, että baari saattaa häiritä yms. Eli lapset valvoi sitten pakosta, kun ei pystyneet nukkumaan. Suihkuhana rikki. Ja mitä muuta vielä. Siivoojat tulevat, vaikka ovessa kyltti " älä häiritse". Mainostetaan Suomen luokituksella 4+. Mutta olen monissa maissa ollut 3 tai 3- hotellissa ja ei ole ollenkaan ollut näin...  Lisää...

  Otimme kerrankin "ylellisen" hotellin... No maisemat oli hyvät, siihen se sitten jäikin. Jo mennessämme huobeeseen wc -pöntössä oli köntsä. Varaajasta tuli 2 vrk ruskeaa vettä, kylppärissä runsaasti muurahaisia. Lattiat aivan tuhottoman likaiset. Hyvinvarustellun keittiön hella puhkikulunut, munien keitto kesti 45 minuuttia. Astianpesukonetta käytettäessä releet lensi ja koko kämppä pimeänä. Ja afrikkalaiseen tapaan ei niin kiirettä korjaamaan, kesti vain 6 tuntia saada korjaaja.Alakerran baarissa soi musiikki puoli kahteen ja kuului huoneeseemme aivan kuin olisi ollut orkesteri omassa huoneessa. Tästäkään ei ollut mainintaa matkanjärjestäjän sivuilla. Useinhan kuvauksissa lukee, että baari saattaa häiritä yms. Eli lapset valvoi sitten pakosta, kun ei pystyneet nukkumaan. Suihkuhana rikki. Ja mitä muuta vielä. Siivoojat tulevat, vaikka ovessa kyltti " älä häiritse". Mainostetaan Suomen luokituksella 4+. Mutta olen monissa maissa ollut 3 tai 3- hotellissa ja ei ole ollenkaan ollut näin pohjanoteeraus. Pelkästä sijainnista en antaisi noita tähtiä.

  Kohde: Agadir, Marokko Kategoria: Agadirin hotellit
  Lisätty: 14.04.14 Lähettäjä: Vieras
 • Hyvätasoinen hotelli

  Hotelli: Royal Atlas

  Viihtyisä hotelli, jossa palvelu pelaa. Meillä oli puolihoito, jota voin suositella. Runsaat aamiaiset ja hyvän valikoiman illallinen pitivät nälän loitolla. Ravintolassa tarpeeksi henkilökuntaa pitämään asiakkaista huolta. Aluksi jonkin verran kummeksutti ranskalaisten eläkeläisten ryntäily ja kiilailu, mutta huumorilla asiat sujuu. Ainoan moitteen saavat respan henkilökunta hitaalla ja ehkä jopa hieman ylimielisellä "palvelulla".

  Kohde: Agadir, Marokko Kategoria: Agadirin hotellit
  Lisätty: 04.02.14 Lähettäjä: Maarit77

Oletko käynyt Marokossa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Marokossa

kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Marokkoon?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

samihm

Kohde: Tanger
Ajankohta: Heinäkuu 09, 2011
Kommentti: Pikainen pyrähdys Espanjan Tarifasta laivalla Tangeriin. Laivasta päästyämme vastassa oli valtava joukko \"oppaita\" jotka tarjosivat palveluitaan ja varoittelivat Afrikan vaaroista ilman opasta. Pääsimme melkein läpi joukosta, mutta otimme kuitenkin yhden tyypin mukaamme. 10e:lla kaveri kävelytti meitä tunnin verran ja kertoi paikoista. Oli lopulta hyvä valinta sillä tyyppi oli mukava ja kertoi historiasta ja tulevista asioista. Yksinkin olisi tosin pärjännyt, kaupunki oli rauhallinen päiväsaikaan, eikä ongelmia esiintynyt. Ihan ok paikka, vaikka tuputtaminen on melkoista.

Maarit77

Kohde: Agadir
Ajankohta: Tammikuu 15, 2014 - Tammikuu 22, 2014
Kommentti: Edellisestä vierailusta oli kulunut 15 vuotta. Lukuunottamatta uusia rakennuksia ja hotelleja ei paikka ollut juuri muuttunut. Asuin Royal Atlas hotellissa, jossa palvelu oli ensiluokkaista (lukuunottamatta erittäin hidasta respaa: sisäänkirjautuminen ei sujunut lainkaan mallikkaasti, lisäksi rahanvaihdossa epätarkuutta eikä kuittia saanut sitten millään). Hotelli oli tähtensä ansainnut. Jos matkustan uudelleen tähän kohteeseen, valitsen todennäköisesti tämän hotellin tai Beach Clubin. Kohteessa oli paljon kulkukissoja, mutta ilokseni huomasin paikallisten pitävän heistä huolta tuomalla ruokaa. Muutenkaan kissojen asiat eivät olleet yhtä huonolla tolalla kuin Kreikassa, jota boikotoin tämän asian takia.

levottomatjalat

Kohde: Agadir
Ajankohta: 2008
Kommentti: EI ENÄÄN KOSKAAN!!

BisaNte

Kohde: Tanger
Ajankohta: Toukokuu, 1998

fransmik

Kohde: Agadir
Ajankohta: Tammikuu 15, 2011 - Helmikuu 09, 2011

Oletko vieraillut Marokossa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Marokosta

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Marokko
Virallinen nimi: Marokon kuningaskunta
Englanninkielinen nimi: Morocco
Pääkaupunki: Rabat
Pinta-ala: 458 560 km²
Asukasluku (2005): 32 726 000
Suurimmat uskontokunnat: [sunni]muslimit, kristityt, juutalaiset
Itsenäistynyt vuonna: 1956
Viralliset kielet: arabia
Puhutuimmat kielet: arabia, berberi
Englanninkielinen nimi: Morocco
Etäisyys Helsingistä: 3828 km
Lentoaika-arvio:[1] 5h 0min
Rahayksikkö: Marokon dirhami
Valuuttakurssi (1 EUR): 11,17 MAD

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +0
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +1
Aikaero Suomeen: Ei tiedossa.

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  E  
Jännite ja taajuus: 127 V ja 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +212
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 15
Palokunta: 15
Poliisi: 19

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Marokko
Suomen suurlähetystö Marokossa
Ulkoasiainministeriön matkustustiedote: Marokko
Englanninkielinen Wikipedia: Marokko
Suomenkielinen Wikipedia: Marokko
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Marokko
Pieni hetki, sivua ladataan.